Rouleur-t esetleg nem járat valaki?
belepillantanék egyszer ilyenekbe is
es lattad azt is mennyibe kerul? minosegi darab az teny, de szerintem nagyon huzos aron.
a magazin elonyet en abban latom hogy (ha) vannak benne jo irasok. Nem a 100ezredik esokabat/lampa/multiszerszam/stb teszt meg 2000euro alatti bringak osszehasonlitasa, ha csak adat meg info, esetleg egy velemeny kell, azzal tenyleg tele van a net. Egy minosegi magazinban vannak jol megfogalmazott velemenyek, irasok, (tobb) egesz oldalas terjedelemben, ami nem evul el, es ket ev mulva elolvasva is ugyanannyira helytallo lesz mint nyomtataskor.
Anno rendeltem amerikabol egy Mountain Bike cimu ujsagot, volt egy akciojuk, hogy kuldenek 3 szamot ingyen, es eldontod hogy meg akarod-e rendelni azok alapjan vagy nem. Nyilvan penzem nem volt, ezert a megrendeles sajnos nem volt alternativa, de nagyon szerettem volna. Mert ujra meg ujra elovettem, es mindig talaltam bennuk egy irast amit egyszeruen jo erzes volt olvasni. A fogalmazasa, a szohasznalat, a logikai felepitese a legjobb minosegu termek erzeset adta. Teszt alig volt az ujsagban, mondjuk hirdetes viszont rengeteg, de ez mas teszta.
A magyar magazinok (MBAH, Bikemag, Bringa, Velo amiket olvastam) ehhez a szinthez meg csak nem is kozelitettek kb soha. Talan Dave Ericcsonnak voltak jo kis szosszenetei (gondolom mivel o ilyeneken nott fel), meg Jorus tudott olyan felmondatokat csempeszni a tesztjeibe amitol konnyesre rohogtem magam. De ez csepp a tengerben. A tobbi szerzo (nev nelkul, mert sokan szemelyes ismeroseim) sajnos eros joindulattal 90% biciklis 10% ujsagiro, es ez mindegyikuk irasan meg is erzodik.
Amig ezen a szinten tudnak csak mozogni, es nincs mas otlet mint bemutatni a huszadik meridat az adott evben, meg Eurobike osszefoglalo 6ik resz (novemberben... konyorgom ) addig igy is marad.