Melyik a jobb/tartósabb szett? Shimano 105 vagy Sram Apex? (Áttételkiosztástól tekintsünk el, az új 105ös hátsóváltó is viszi a 32es fogat mint ahogy az Apex is.)
105.
Melyik a jobb/tartósabb szett? Shimano 105 vagy Sram Apex? (Áttételkiosztástól tekintsünk el, az új 105ös hátsóváltó is viszi a 32es fogat mint ahogy az Apex is.)
A sebesség mindent megold.
Úgy értem, hogy ki tudja mennyit használták már elõttem, van benne X ezer km, és ha baja lenne, akkor az én 12ezer km-em alatt észrevettem volna. (Remélem továbbra sem lesz...)
és gondolom a lényeg hogy valami színben hozzá illõt.tapered pazzaz ha minden igaz. ha nem akkor valami amit talalok eBayen. 3T, columbus, stb
Flickr
jesszus , már 2 kiló egy sora-s aluvázas bringa??!!
RAUH-Welt
B E G R I F F
és ebbe milyen villa lesz? valami jó kis 80-100-at mozgó?!
RAUH-Welt
B E G R I F F
Én meg azért írtam, hogy "Miért?", mert komolyan érdekel, mi alapján alakult ki ez a véleményed. Ezek szerint ezt nem fogjuk megtudni?
A 12 ezret bele lehet tenni hétvégi fagyizással is ahol a terhelés 0.Amit írtam az az én saját véleményem volt,ettõl eltérõ nem a képzelet szüleménye.Nem kell elmélyülni benne,merthát ugye van Trabant club is.
Sokat írtatok már a karbon vázak tartósságáról. Találkoztatok már olyan vázzal, mely fáradás miatt tört el, és nem egy esetleges korábbi sérülés miatt?
Sokat írtatok már a karbon vázak tartósságáról. Találkoztatok már olyan vázzal, mely fáradás miatt tört el, és nem egy esetleges korábbi sérülés miatt?Úgy értem, hogy ki tudja mennyit használták már elõttem, van benne X ezer km, és ha baja lenne, akkor az én 12ezer km-em alatt észrevettem volna. (Remélem továbbra sem lesz...)
szerintem a 12K nem túl sok...az alatt nem nagyon használódott el, nap sem érte annyit.