Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

amióta Lance fatert elkezdték csúfolni a régi játszótársak, mintha két kézzel szórnák a trek bringákat az apróban :-)

Kiváncsi leszek mit mond majd az Oprah showban. MEg hogy mennyiét fizettek neki az interjúért :D Én vennék Treket, ha nem lakásra kellene spórolnom. :)

MEg egy ilyet is vennék most azonnal, pár hete lett kész a cx öszvérkém dirib darabokból, de nagyon megtetszett a mûfaj:

Feltöltött kép
11:38:11 IM 2012

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.437 hozzászólás

amióta Lance fatert elkezdték csúfolni a régi játszótársak, mintha két kézzel szórnák a trek bringákat az apróban :-)

nekem akkor se volt bejövõs a trek mikor még nyertek vele versenyeket. kb olyan mint a merida a lampre-nál.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.437 hozzászólás

A hölgyrõl is rakhatott volna fel képet. :)

így van. petíciót a hirdetõnek. :) követeljük a hölgyrõl a képet. :D

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nagyon fontos infót találtam ebben a hirdetésben: Trek Madonne 5.2 Karbon,Dura-ace « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása "nagyon szép hölgy használótól" ha nem jön össze a biznisz,attól még egy randi befigyelhet. :cool2:

A hölgyrõl is rakhatott volna fel képet. :)
Ilyen amikor lemarad a vesszõ.

A sebesség mindent megold.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.437 hozzászólás

Sziasztok!
Remélem nem rossz témába írok, de egy kis infóra lenne szükségem egy bringával kapcsolatban.

Találtam egy régi outit és arról mondhatna valaki több információt.
Antonio Taverna Vetta , Oria Special TT 0.9-es csövekbõl.
600 tricolor hátsó váltó, campa elsõ, campa fékek, 600 Biopace hajtás, Wolber TX Profil kerekek Mavic agyakon.
Ehhez még jön egy scott triatlonkormány, campa fékkarokkal.
A gép állítólag teljesen gyári, így vette a tulaj. Állapota nem a legjobb, sajnos a krómozás rozsdafoltos, de lepucolható.
Azt tudom, hogy Antonio Taverna nagy név a vázépítésben de, hogy ez a gép mennyit ér, fogalmam sincsen.

Ha valakinek valamilyen infója van kérem ossza meg! Képeket csináltam róla, ha kell felteszem. Köszönöm elõre is!

nincs róla képed? elég vegyes az alkatrész lista,szóval ezt így biztos nem gyári felszereltség. az oria belépõ csõszettje ez amit írtál. nem húzott a csõ.

taztheman

taztheman

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!
Remélem nem rossz témába írok, de egy kis infóra lenne szükségem egy bringával kapcsolatban.

Találtam egy régi outit és arról mondhatna valaki több információt.
Antonio Taverna Vetta , Oria Special TT 0.9-es csövekbõl.
600 tricolor hátsó váltó, campa elsõ, campa fékek, 600 Biopace hajtás, Wolber TX Profil kerekek Mavic agyakon.
Ehhez még jön egy scott triatlonkormány, campa fékkarokkal.
A gép állítólag teljesen gyári, így vette a tulaj. Állapota nem a legjobb, sajnos a krómozás rozsdafoltos, de lepucolható.
Azt tudom, hogy Antonio Taverna nagy név a vázépítésben de, hogy ez a gép mennyit ér, fogalmam sincsen.

Ha valakinek valamilyen infója van kérem ossza meg! Képeket csináltam róla, ha kell felteszem. Köszönöm elõre is!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.437 hozzászólás
nagyon fontos infót találtam ebben a hirdetésben: Trek Madonne 5.2 Karbon,Dura-ace « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása "nagyon szép hölgy használótól" ha nem jön össze a biznisz,attól még egy randi befigyelhet. :cool2:

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Mindig a hegesztés és a hõhatás övezet a gyenge pont.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

és mennyire tartósak lehetnek....:)

A konák mennyit bírtak? egyiknél sem a csõ repedt el, hanem a papucs környéke.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.437 hozzászólás

hmm, nem tudtam, hogy alu vázban is lementek egy kiló környékére FRM Scandium váz+ kerékszett « váz « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

van egy régi (2002-es) tour magazinom,abban van egy 4,2 kg-os bringa. ez akkor a legkönnyebb volt a világon. 860 grammos alu váza volt. majd próbálok vlmi képet berakni róla.

ez a bringa volt az: http://www.lightbike...bike_4_2kg.html

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
és mennyire tartósak lehetnek....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

hmm, nem tudtam, hogy alu vázban is lementek egy kiló környékére FRM Scandium váz+ kerékszett « váz « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

Scandium ötvözet, a monti vázból is van hasonló tömegû.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
Országúti | maxi-bike
Egy telefont megér, hogy mit tudnak épp ajánlani a méretedben. Én náluk vettem az acél országútim, RX100-as felszereltséggel, pont ennyiért amit te is rászánsz.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Suliba járáshoz mindenképpen valami kevésbé feltûnõt választanék lehetõleg "valami nevenincs" legyen, legalábbis a tolvajok számára. Nemárt ha a váz ütött kopott, de azért a rozsdafoltokat kerüld. Fõleg a nyeregcsõ környékét, középcsapágy környékét meg a papucsokat célszerû vizsgálni ott szokott elõször megjelenni a rozsda. Ennyi pénzbõl valami régebbi fajta 7es-8as rendszer fog kijönni Rx100 esetleg pezsgõ 105ös, ami bõven elég is.
11:38:11 IM 2012

hapsii

hapsii

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
sziasztok!
suliba járásra szeretnék venni egy használt országútit, viszont nem nagyon vagyok otthon abban, hogy mit kell nézni egy használt bringán, stb
tudnátok esetleg mondani olyan dolgokat amikre mindenképpen figyeljek, vagy ajánlanátok jónak tûnõ eladó használt bringákat?
57-es vázméret, kb 40000 forintig, örülnék a váltónak de nem muszáj
köszi a válaszokat!
balázs

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
abból meg lenne jobb ajánlat is, szerintem. Plusz, azért nézd, ez egy batárbringa, 61-es CT mérettel...

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
nem mintha outit szeretnek venni.csak itt a tel es hatha valaki ramozdul edzosre.

regi/hibas agyvaltokat veszek.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Panasonic országúti kerékpár Exage szettel Nyíregyháza ? apród.hu

egy ideje fenn van mar.vagy csak nekem tunik jo vetelnek?

az is.,.. a srác több dolgot árul, Eddie Merckxrõl bontott ultegra fékváltókarokat, ultegra fékeket, modolo flash fékeket-fékkarokat, etcetcetc... hidone meg zibi88 néven futkorászik a vaterán, ha jól emlékszem. Tricolor BR-6403-asokat is adott valami 7ezerbe, az egyikbe dura ace fékbetéttel.. szóval korrekt ember, õ adott tippet nekem pölö a kazettatestes dolgokra (és így szereztem 1000ft-ért egy régi exage agyat, amirõl leszedem a testet ^^)

Szóval cucca, mint a tenger, felét nem tölti föl hirdetésbe, ezt a panát meg én akartam megvenni, csak aztán jött egy "jobb ajánlat".. :S