Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34375 hozzászólás a témában

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Az a jó a Wigabringánál, hogy minden beérkezõ bicajt szépen átszervizelnek, úgyhogy tényleg menetkészen kapod meg a gépet. Többször voltam már nála, lehet kifogni jó boltokat. Most picit sokallom az árait, mindenképpen alkudni próbálnék belõle. Vagy gyúrsz még pár ezer forintot hozzá és inkább ezt:

Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop ez már Columbus acélváz szerintem Cromor vagy ilyesmi lesz.

Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop vagy ezt itt 105ös a szett, és Oria a váz, de olcsóbb is 10ezerrel, mint a Moser.
11:38:11 IM 2012

hapsii

hapsii

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
sziasztok!
õ megéri az árát?
én sajnos nem vagyok annyira otthon a bringákban, fõleg az országútikban hogy ezt el tudjam dönteni, ezért kérem a véleményeteket.
amit én látok az annyi hogy jól karbantartott, tiszta, egész jól néz ki, ennyivel meg nem érek sokat.
Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop
köszi a válaszokat! :)

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

ilyenkor szoktam szomorú lenni, hogy mikor rá mertem kérdezni egy ismerõsömtõl, hogy az õ ST-6400-asa milyen állapotú, a pofámba röhögött, hogy "ha azt hiszed, hogy ilyenbõl találsz olyat, ami nincs szétkarcolva-széthasználva, naggyon súlyos tévhitben élsz".

Szerintem nincs elõírva, hogy csak olyan STI-t lehet apróba föltenni, amelyikkel többször borultak, bowdent beleszakították, karját letörték, vagy ilyesmi. :)

jaaa, a hatszázasról jut eszembe... vadiúj, bontatlan, bolti ultegra fékszett 26-ért (bár szerintem 6600-ás, nem néztem meg jobban.. ) annyira nem rossz ajánlat. Vagy gondolom, hogy nem lehet annyira rossz . :)

Look karbon országúti kerékpár « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása :( ez meg itt van, olcsósítva... szóval ha valaki 56-os méretû outit akar, vegye ezt meg... Ilyen áron szerintem úgyse' fog kapni jobbat.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
ilyenkor szoktam szomorú lenni, hogy mikor rá mertem kérdezni egy ismerõsömtõl, hogy az õ ST-6400-asa milyen állapotú, a pofámba röhögött, hogy "ha azt hiszed, hogy ilyenbõl találsz olyat, ami nincs szétkarcolva-széthasználva, naggyon súlyos tévhitben élsz".

Szerintem nincs elõírva, hogy csak olyan STI-t lehet apróba föltenni, amelyikkel többször borultak, bowdent beleszakították, karját letörték, vagy ilyesmi. :)

jaaa, a hatszázasról jut eszembe... vadiúj, bontatlan, bolti ultegra fékszett 26-ért (bár szerintem 6600-ás, nem néztem meg jobban.. ) annyira nem rossz ajánlat. Vagy gondolom, hogy nem lehet annyira rossz . :)

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Van egy középrésze is. Az is új. Ritkaság itthon az ilyen új alkatrész.....

Shimano 600 középrész ÚJ ! « hajtás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.475 hozzászólás

Gyönyörû. Shimano 600 ST-6400 fékváltó 2x8 « váltó / fék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

szééééééééép. :) ebbõl,és ilyen állapotuból sem rohangál túl sok az utakon.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Gyönyörû. Shimano 600 ST-6400 fékváltó 2x8 « váltó / fék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

A sebesség mindent megold.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
jobban megnéztem azt a csepelt... csúcskat. bowdentartó szemekkel van nem?

Teszt: Szigetelõszalag termék $ vásárlás, árak

a népítélet szerint.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ez nagyon kemény:D

Milyen messze van az elsõkerék az alsócsõtõl. :)

A sebesség mindent megold.

hapsii

hapsii

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
következõ
Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
én ezzel szemezgettem ATALA 57-ES OLCSÓN!!!!!!!!! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása de sajnos méretben nagy lenne, a tajgára jó lett volna :)

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
óh ha annó lett volna eg yilyen hatvanasban:
Centurion 54-es + NÉHÁNY ALKATRÉSZ « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

akkor hosszú távra oldva lennék : ) de hát ilyen blfsz vagyok : D

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

és róla?
csepel 56-os « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
köszi:)

ez nagyon kemény:D

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

és róla?

megelõztek.. é szívok eleget a "fekete105" agyaimmal, konkrétan a 126mm papucstáv 6-7 sebességet enged hátra csak... aztán ha upgrade-t akarok, akkor komplett kerékszett, váltószett-karok... hahah :)

A csepel meg nem országúti.. inkább túragép.. ha mindenképp kicióccó outi kell:

http://www.bringapia...tat_fizetem.htm ez ötvennyócas, de van a hirdetésében egy ötvennégyes is.. bár az frikciós :(

Infó a hirdetõrõl « Boltok

a maxinál kis vázméretben vannak egész jó ajánlatok.. meg a wigabringán.

hapsii

hapsii

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
és róla?

hapsii

hapsii

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
köszi!

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás

sziasztok!
errõl a bringáról mi a véleményetek?
Puch Mistral SE Shimano 105-el « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
köszi a válaszokat :)

hát, ha nagyon tetszik és nem akarnád késõbb akár csak 7esre vagy 8asra fejleszteni, akkor se adj érte 30, max (ha minden rendbe rajta) 35 nél többet. a váltó nem pozicionált, a fékek nagy benyúlásúak, a 20 as gumik túl keskenyek. ezeket az alkatrészeket hátsó agy, sor, váltás, fékek gumik - a késõbbiekben lecserélni (ha mondjuk kicsit hatékonyabbra vágysz, vagy ezek kifinganak) használtból sem olyan olcsó, mint eleve megvenni egy olyan gépet, amin már az van. újonan meg egy vagyon.

hapsii

hapsii

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
sziasztok!
errõl a bringáról mi a véleményetek?
Puch Mistral SE Shimano 105-el « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
köszi a válaszokat :)

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
3T Ergosum kormány tapasztalat valakinél?
Kiskubai sporttársnak az eladó Orbeáján volt ilyen ha jól láttam (google-ból tudom)

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Igen, valóban volt meg van is, a Newton Anatomica de az elég mély nekem.

itt nézz körül: Deda Elementi - Componenti per biciclette vincenti a deda-nak volt régen hasonló kormánya.