Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Biciglihez alkatrészek Sopron ? apród.hu

ez a fek hogy a rakba mukodik?
hasznal valaki ilyet?jo vagy csak egy elkefelt kulonc?

utobbi

Velosniper: More Weird Brakes - Weinmann Delta and PBS300

They also appear to be a solution in search of a problem.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Nekem úgy tûnik, mintha egy oúti féket, egy magura felniféket és egy pár bovdenes tárcsaféket kereszteztek volna. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mi a baj az 1 forgáspontos fékkel? Rosszabb a fékhatás, nehezebb beállítani, vagy mi?

Igen, rosszabb a fékhatás.

A sebesség mindent megold.

nagylaci32

nagylaci32

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás

Pezsgõ 105-ös, ami már tuti tud HG-t is, míg ha jól látom, a Moseren még 1forgáspontos tricolor fék van, és az elsõ szériás tricolor még tisztán UG-s hátsó sorral megy. A 105-ös pezsgõ meg van olyan jó szerintem, mint egy elsõ generációs ultegra-tricolor.

Mi a baj az 1 forgáspontos fékkel? Rosszabb a fékhatás, nehezebb beállítani, vagy mi?

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás

regi/hibas agyvaltokat veszek.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

ízlés kérdése, szerintem passzol, a bumszli anatomikus kormány nem passzol, ezekhez klasszikus kell.
azért meg kell sajnos nézni, mert ugyan felújított, meg átszervizelt bringák, de gyakran lerí róla, hogy kapott egy új festést, meg egy ezer forintos matricát. pl. ráragaszt egy columbus matricát, és akkor onnantól az az. én ezért szeretem, ha gyári a festés, inkább legyen egy kicsit karcos meg lepattogott, de akkor legalább tudom, hogy ez az eredeti matrica. amúgy persze ezek nem befolyásolják a bringa hatékonyságát, meg kinek mi tetszik, de ennél a pinarellonál nem gyanús, hogy hiányzik a p betû a támvilla végérõl, meg az elsõ villavállon is egy kicsit több gravír szokott lenni?
Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop
(persze lehet, hogy gyártottak kevésbé cirádás masinákat, de ha rágúglizok a pinarello trevisora, akkor egy kicsit megmunkáltabb vázak vannak) és félre ne értsétek, szívesen hajtanám ezt a masinát, de ha tudnám, hogy nem pinarelló, lefosztanám a matricáktól, és maradna szép piros bicikli. (csak persze úgy 50-60-ért lehetne adni)
amúgy én is vettem már tõle bringát, korrekt.

nekem volt veneto-m és azon is voltak gravirozások, ami még érdekes én pinarellot csak konzolos elsõ váltóval láttam eddig.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.437 hozzászólás

én a 105-össel szereltet venném :) Pezsgõ 105-ös, ami már tuti tud HG-t is, míg ha jól látom, a Moseren még 1forgáspontos tricolor fék van, és az elsõ szériás tricolor még tisztán UG-s hátsó sorral megy. A 105-ös pezsgõ meg van olyan jó szerintem, mint egy elsõ generációs ultegra-tricolor.

S 10 ezer forintból kijön két értelmes külsõ is akár, a kenda helyett :)

hmm a corratec az én méretem... (59 körüli a ct...) hehe

a moser-en is HG sor van. ki lehet nagyítani az egyik fotót.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

már a matricák se a régiek :-) ez a saját vázam, májusban készült. de ezek az új matricák egyszerûen nem mutatnak jól fent, így lentre került :-)

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás

jók ezek a vasak. de pl a piros olmo is mutatja, mennyire nem passzol a vékony acélcsövekhez a bumszli fékváltókar

ízlés kérdése, szerintem passzol, a bumszli anatomikus kormány nem passzol, ezekhez klasszikus kell.
azért meg kell sajnos nézni, mert ugyan felújított, meg átszervizelt bringák, de gyakran lerí róla, hogy kapott egy új festést, meg egy ezer forintos matricát. pl. ráragaszt egy columbus matricát, és akkor onnantól az az. én ezért szeretem, ha gyári a festés, inkább legyen egy kicsit karcos meg lepattogott, de akkor legalább tudom, hogy ez az eredeti matrica. amúgy persze ezek nem befolyásolják a bringa hatékonyságát, meg kinek mi tetszik, de ennél a pinarellonál nem gyanús, hogy hiányzik a p betû a támvilla végérõl, meg az elsõ villavállon is egy kicsit több gravír szokott lenni?
(persze lehet, hogy gyártottak kevésbé cirádás masinákat, de ha rágúglizok a pinarello trevisora, akkor egy kicsit megmunkáltabb vázak vannak) és félre ne értsétek, szívesen hajtanám ezt a masinát, de ha tudnám, hogy nem pinarelló, lefosztanám a matricáktól, és maradna szép piros bicikli. (csak persze úgy 50-60-ért lehetne adni)
amúgy én is vettem már tõle bringát, korrekt.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
jók ezek a vasak. de pl a piros olmo is mutatja, mennyire nem passzol a vékony acélcsövekhez a bumszli fékváltókar

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Az a jó a Wigabringánál, hogy minden beérkezõ bicajt szépen átszervizelnek, úgyhogy tényleg menetkészen kapod meg a gépet. Többször voltam már nála, lehet kifogni jó boltokat. Most picit sokallom az árait, mindenképpen alkudni próbálnék belõle. Vagy gyúrsz még pár ezer forintot hozzá és inkább ezt:

Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop ez már Columbus acélváz szerintem Cromor vagy ilyesmi lesz.

Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop vagy ezt itt 105ös a szett, és Oria a váz, de olcsóbb is 10ezerrel, mint a Moser.

én a 105-össel szereltet venném :) Pezsgõ 105-ös, ami már tuti tud HG-t is, míg ha jól látom, a Moseren még 1forgáspontos tricolor fék van, és az elsõ szériás tricolor még tisztán UG-s hátsó sorral megy. A 105-ös pezsgõ meg van olyan jó szerintem, mint egy elsõ generációs ultegra-tricolor.

S 10 ezer forintból kijön két értelmes külsõ is akár, a kenda helyett :)

hmm a corratec az én méretem... (59 körüli a ct...) hehe

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Az a jó a Wigabringánál, hogy minden beérkezõ bicajt szépen átszervizelnek, úgyhogy tényleg menetkészen kapod meg a gépet. Többször voltam már nála, lehet kifogni jó boltokat. Most picit sokallom az árait, mindenképpen alkudni próbálnék belõle. Vagy gyúrsz még pár ezer forintot hozzá és inkább ezt:

Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop ez már Columbus acélváz szerintem Cromor vagy ilyesmi lesz.

Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop vagy ezt itt 105ös a szett, és Oria a váz, de olcsóbb is 10ezerrel, mint a Moser.
11:38:11 IM 2012

hapsii

hapsii

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
sziasztok!
õ megéri az árát?
én sajnos nem vagyok annyira otthon a bringákban, fõleg az országútikban hogy ezt el tudjam dönteni, ezért kérem a véleményeteket.
amit én látok az annyi hogy jól karbantartott, tiszta, egész jól néz ki, ennyivel meg nem érek sokat.
köszi a válaszokat! :)

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

ilyenkor szoktam szomorú lenni, hogy mikor rá mertem kérdezni egy ismerõsömtõl, hogy az õ ST-6400-asa milyen állapotú, a pofámba röhögött, hogy "ha azt hiszed, hogy ilyenbõl találsz olyat, ami nincs szétkarcolva-széthasználva, naggyon súlyos tévhitben élsz".

Szerintem nincs elõírva, hogy csak olyan STI-t lehet apróba föltenni, amelyikkel többször borultak, bowdent beleszakították, karját letörték, vagy ilyesmi. :)

jaaa, a hatszázasról jut eszembe... vadiúj, bontatlan, bolti ultegra fékszett 26-ért (bár szerintem 6600-ás, nem néztem meg jobban.. ) annyira nem rossz ajánlat. Vagy gondolom, hogy nem lehet annyira rossz . :)

Look karbon országúti kerékpár « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása :( ez meg itt van, olcsósítva... szóval ha valaki 56-os méretû outit akar, vegye ezt meg... Ilyen áron szerintem úgyse' fog kapni jobbat.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
ilyenkor szoktam szomorú lenni, hogy mikor rá mertem kérdezni egy ismerõsömtõl, hogy az õ ST-6400-asa milyen állapotú, a pofámba röhögött, hogy "ha azt hiszed, hogy ilyenbõl találsz olyat, ami nincs szétkarcolva-széthasználva, naggyon súlyos tévhitben élsz".

Szerintem nincs elõírva, hogy csak olyan STI-t lehet apróba föltenni, amelyikkel többször borultak, bowdent beleszakították, karját letörték, vagy ilyesmi. :)

jaaa, a hatszázasról jut eszembe... vadiúj, bontatlan, bolti ultegra fékszett 26-ért (bár szerintem 6600-ás, nem néztem meg jobban.. ) annyira nem rossz ajánlat. Vagy gondolom, hogy nem lehet annyira rossz . :)

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Van egy középrésze is. Az is új. Ritkaság itthon az ilyen új alkatrész.....

Shimano 600 középrész ÚJ ! « hajtás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.437 hozzászólás

Gyönyörû. Shimano 600 ST-6400 fékváltó 2x8 « váltó / fék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

szééééééééép. :) ebbõl,és ilyen állapotuból sem rohangál túl sok az utakon.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Gyönyörû. Shimano 600 ST-6400 fékváltó 2x8 « váltó / fék « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
jobban megnéztem azt a csepelt... csúcskat. bowdentartó szemekkel van nem?

Teszt: Szigetelõszalag termék $ vásárlás, árak

a népítélet szerint.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ez nagyon kemény:D

Milyen messze van az elsõkerék az alsócsõtõl. :)