igazából engem csak akkor aggaszt az egyforgáspontos fék, ha éppen lassítani akarok vagy meg akarok állni. De teljesen biztos, hogy nálam a fékpofa a ludas, mert volt arany-nyilacskás 105-ösöm, ami harapós volt, lejtmenetben is, míg a fekete 105-ös azon kívül, hogy nyikorog, hajlik, nem sok vizet zavar. Még a felni szélét összekoszolta mondjuk.
nézegettem, mit lehet(ne) érdemes tenni fékek ügyében. Egy tiagra e-h szett olcsó, megbízható. 6600-ás ultegra darabja dobozában 13ezer, azért ez már minõségi ugrás, és nagyon jól néz ki.
Olcsó megoldások még a Campa Veloce, 12-13 egy szett, de úgy hallottam, hogy ugyanezeket a fékeket 7ezerért meg lehet venni feketében Miche Performance néven... (és mindkettõ egy átmatricázott tektro?)
érdekes egyébként, hogy mennyire nem elterjedt outin a tárcsás megoldás, bár a közeljövõben ez változhat is akár.
Don: jó szemed van, ilyesmikre jó, ha fölhívod a figyelmem, legalább addig is tanulok. : ) De én akkor sem venném meg a Mosert, bár a fekete bandázs és fékkargumi óriási pozitívum, a másiknak az a fehér... Elég hamar szürke-fekete-takony árnyalatba csap.
csak az évek,meg a rutin miatt veszem észre.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére