Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Posted 2013. January 15. - 20:23

Posted 2013. January 15. - 20:19

Posted 2013. January 15. - 20:11

Centurion 54-es + NÉHÁNY ALKATRÉSZ « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
akkor hosszú távra oldva lennék : ) de hát ilyen blfsz vagyok : D
Posted 2013. January 15. - 19:58

Posted 2013. January 15. - 19:55

és róla?
csepel 56-os « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
köszi:)
megelõztek.. é szívok eleget a "fekete105" agyaimmal, konkrétan a 126mm papucstáv 6-7 sebességet enged hátra csak... aztán ha upgrade-t akarok, akkor komplett kerékszett, váltószett-karok... hahah

A csepel meg nem országúti.. inkább túragép.. ha mindenképp kicióccó outi kell:
http://www.bringapia...tat_fizetem.htm ez ötvennyócas, de van a hirdetésében egy ötvennégyes is.. bár az frikciós

Infó a hirdetõrõl « Boltok
a maxinál kis vázméretben vannak egész jó ajánlatok.. meg a wigabringán.
Posted 2013. January 15. - 19:48

Posted 2013. January 15. - 19:35

Posted 2013. January 15. - 19:22

sziasztok!
errõl a bringáról mi a véleményetek?
Puch Mistral SE Shimano 105-el « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
köszi a válaszokat
hát, ha nagyon tetszik és nem akarnád késõbb akár csak 7esre vagy 8asra fejleszteni, akkor se adj érte 30, max (ha minden rendbe rajta) 35 nél többet. a váltó nem pozicionált, a fékek nagy benyúlásúak, a 20 as gumik túl keskenyek. ezeket az alkatrészeket hátsó agy, sor, váltás, fékek gumik - a késõbbiekben lecserélni (ha mondjuk kicsit hatékonyabbra vágysz, vagy ezek kifinganak) használtból sem olyan olcsó, mint eleve megvenni egy olyan gépet, amin már az van. újonan meg egy vagyon.
Posted 2013. January 15. - 17:41

errõl a bringáról mi a véleményetek?
Puch Mistral SE Shimano 105-el « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
köszi a válaszokat

Posted 2013. January 15. - 14:19

Kiskubai sporttársnak az eladó Orbeáján volt ilyen ha jól láttam (google-ból tudom)
Posted 2013. January 14. - 15:26

itt nézz körül: Deda Elementi - Componenti per biciclette vincenti a deda-nak volt régen hasonló kormánya.
Posted 2013. January 14. - 15:19

Posted 2013. January 14. - 14:49

Esteleg használ valaki közületek anatomikus hajlítású kormányt? Ez az a típus ahol az alsó ív 2 helyen meg van törve és igazából egyenes szakaszokból áll a kormány íve. Ha használtok ilyet akkor milyet ajánlotok?
Kormányt kéne cserélnem és szétszedés után a geometria méricskélésnél derült ki, hogy a most meglévõ szintén anatómikus darab geoja elég speciális, ilyet nem kapok sehol de még neten se láttam pont ilyet. (100mm elõrenyúlás középtõl középig és 127 mm ejtés mindezt úgy, hogy ha vízszintesre állítom azt a szakaszt ami elõre mutat - a tetejét - akkor a hajlítás legutolsó szekciója lent is vízszintes lesz). Az anatomikus kormányok amiket meg találtam (pl. Ritchey Logic 2) azok olyanok, hogy ha a hajlítás utolsó szekciója vízszintesre van állítva alul akkor a kormány teteje eléggé lejt a fékváltókarok irányába ami nekem eddig nem volt kényelmes.
Posted 2013. January 14. - 14:34

Pontosan milyen, mekkora és mennyiért? Nekem itt van a csömöri deca 2 percre a melóhelyemtõl. Hazafelé beugorhatok és megnézhetem a kínálatot.
Bocsi, alapvetõen rossz topicba írtam, mert a Bringás ruházatba akartam, csak valahogy elkeveredtem... Decathlon - ruházat alsóruházat - alsóruha sztreccsnadrágok - harisnyák B'TWIN - Supportiv nadrág 7, fekete B'TWIN - országúti kerékpározáshoz vagy MTB-hoz, kényelmes és eredményes kerékpározást kedvelQknek, hqvös, hideg idQben. errõl lenne szó, amirõl ott többen írták, hogy 9e Ft-ért kapható akcióban, de nekem a telefonba azt mondta az eladó, nincs rá semmi kedvezmény, 17e és kész.
Csömörön a Deca oldala szerint nincs ilyen gatyó. De mindjárt átteszem a kérésem a megfelelõ topicba, hátha ott többen olvassák. Köszi a felajánlást!
Posted 2013. January 14. - 10:38

Ha esetleg vki találkozik ilyen akciós árú XL-el B'TWIN téli nadrággal, nem venné meg nekem? Utalom rá a pénzt, az nem gond, csak nem akarok senkit se hiába ugrasztani Budaörsre, ha egyébként készleten van, de nem 9e az ára, hanem 17...
Pontosan milyen, mekkora és mennyiért? Nekem itt van a csömöri deca 2 percre a melóhelyemtõl. Hazafelé beugorhatok és megnézhetem a kínálatot.
Posted 2013. January 14. - 10:29

Posted 2013. January 14. - 08:21

Posted 2013. January 14. - 07:42

Természetesen lecserélem mindkettõt és az ülést is újrahuzatom, mert sajnos a két oldala kicsit kikopott. A bandázs színén még gondolkozok, de a korhûség miatt lehet, hogy kék lesz.
Kár, hogy nem tudom milyen csõszettbõl készült nem találtam róla semmilyen infót bár nem hiszem, hogy valami nagyon komoly.
Nagy terveim nincsenek vele. Letisztítom, átzsírozom azt a pár apróságot kijavítom és egyenlõre szerintem ezzel mászkálok... a szingók is bírják még. Van egy Puch Mistralom is azt el kellene adni csak nincs szívem.
Köténykötõ szalag: Köpper szalag a "becsületes" neve.
Posted 2013. January 14. - 07:08

Természetesen lecserélem mindkettõt és az ülést is újrahuzatom, mert sajnos a két oldala kicsit kikopott. A bandázs színén még gondolkozok, de a korhûség miatt lehet, hogy kék lesz.
Kár, hogy nem tudom milyen csõszettbõl készült nem találtam róla semmilyen infót bár nem hiszem, hogy valami nagyon komoly.
Nagy terveim nincsenek vele. Letisztítom, átzsírozom azt a pár apróságot kijavítom és egyenlõre szerintem ezzel mászkálok... a szingók is bírják még. Van egy Puch Mistralom is azt el kellene adni csak nincs szívem.
szerintem ne cseréld le a fékbetétet,amíg el nem kopik. nekem volt hasonló modolo fékem,korabeli betétekkel,de meglepõen jó volt a fékhatás. kicsit csiszold meg smirglivel a pofák felületét,meg takarítsd meg a felniket. én inkább a helyedben a bovdeneket cserélném,mert ahogy láttam meg vannak törve a fékkarnál. ha nagyon retro bandázst akarsz,akkor méterárú boltban vegyél szövetbõl szalagot. talán köténykötõ szalag a becsületes neve.