Te tudod, én csak abból indulnék ki, h a csapágyakban lévõ zsír ennyi idõ alatt valszeg megadhatta magát. A lánckerekek minimális "fémipari kezelés" után is nézhetnek ki így. Ennyi pénzért megéri. Na, jól van, elég a pesszimista hozzáállásból, lehetnek még fair hirdetõk.simon23,
Hat persze, hogy elhiszem. Latszik rajta.
Eleg ranezni a lanckerekre.
Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Posted 2013. January 21. - 14:31
Ridley Noah Fast
Posted 2013. January 21. - 13:54
Bikeexpress.hu
(azért, mert otthon megunták, hogy mikor nem hajtok, akkor arról gondolkozom, hogy lehet a kerót fejleszteni, meg a használtalkatrész-nézegetést, és azt mondták "fiam a krvaéletbe, hagyd abba, fogd be a szád, 200-250 közti összegben vegyél egy újat és kussolj"...
És ez Willier. Ráadásul nem merida..
Posted 2013. January 21. - 13:28
Posted 2013. January 21. - 13:08
http://ebike.hu/term...e-lite-901-com/
Posted 2013. January 21. - 08:44
Posted 2013. January 21. - 08:27
12 éve kellett volna ez a stucni: 3ttt stucni « kormányzás « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása van ilyen nekem,csak rövidebb. hozzávaló kormányom is van. nem egy könnyû darab,de nagyon szép élõben.
szép
tény, hogy a kormányszett pillekönnyû volt a 3ttt-modolo párosításhoz képest. Csak a klasszikus hajlítás azért nem oly' kényelmes hosszabb távon..
ui: naggyon szemezgetek itt a campa khamsin kerékkel, shimano rotoros, vadiúj, 75 ojró.. (50%-os akció van rajta..)
Posted 2013. January 21. - 08:02
Posted 2013. January 21. - 07:57
Posted 2013. January 20. - 23:53
Posted 2013. January 20. - 19:24
Gazelle Champion Mondial "Jubile" Rennrad Road Bike * Campagnolo C - Record | eBay
az ebay valaha volt legtúlárazottabb kerékpárja?
úgyis lesz rá vevõ
Posted 2013. January 20. - 19:22
az ebay valaha volt legtúlárazottabb kerékpárja?
Posted 2013. January 20. - 06:41
Sziasztok!
Look Keo 2 max pedállal kapcsolatban szeretnék kérdezni tõletek. Eddig SPD-t használtam, nem rég cseréltem le Look-ra õket és azt vettem észre hogy mindkét oldal egyformán kotyog egy minimálisat. Csak kézzel érzem, arra lennék kíváncsi hogy ez normális üzemi kotyogás és ne törõdjek vele, vagy esetleg gyárilag hibásak. (Elõzõ pedálomnál nem tapasztaltam semmi ilyesmit.) Köszi elõre is.
a LOOK pedálok az idõk kezdete óta kotyognak. ezek ilyenek,de a hajtást nem befolyásolják.
Posted 2013. January 20. - 00:05
Posted 2013. January 19. - 23:09
Minimalisat kotyog az enyem is. Mivel nincs ket konusz, mint egy kerekagynal szerintem ez normalis.
Köszönöm ave, megnyugtattál. Bíztam benne hogy normális jelenség.
Posted 2013. January 19. - 22:38
Posted 2013. January 19. - 21:27
Look Keo 2 max pedállal kapcsolatban szeretnék kérdezni tõletek. Eddig SPD-t használtam, nem rég cseréltem le Look-ra õket és azt vettem észre hogy mindkét oldal egyformán kotyog egy minimálisat. Csak kézzel érzem, arra lennék kíváncsi hogy ez normális üzemi kotyogás és ne törõdjek vele, vagy esetleg gyárilag hibásak. (Elõzõ pedálomnál nem tapasztaltam semmi ilyesmit.) Köszi elõre is.
Posted 2013. January 19. - 19:49
Jól sejted, hogy rosszul tudodA hagyományos, egyszerû két forgáspontos fékekkel kapcsolatban felmerült, hogy nem értem hogyan mûködnek
Nekem nincs ilyen berendezésem, csak képrõl, robbantott ábráról láttam ezeket, szóval így kezeljétek a tudásomat.
Ha jól feltételezem, akkor a két forgáspont (a féktest két oldala) teljesen független egymástól. Ekkor a mechanikai tudásom szerint (az elsõ keréknél) a bal oldali fékpofa jóval nagyobb erõáttétellel rendelkezik, mint a jobb oldali, a forgáspontok helyzete, erõkarok miatt. Így fékezéskor feszítené a felnit jobbra. Ezt pedig nem hiszem, hogy így találták ki a mérnökök. Ebbõl következik, hogy valamit rosszul tudok. Kérem világosítsatok fel, hogyan mûködnek ezek a fékek.
2 fp fék: http://branfordbike..../campybrake.jpg
Posted 2013. January 19. - 17:40
hmmm az nem olyan komoly, legalább fegyelemre-önuralomra tanít. Engem jobban aggasztanak az olyan mendemondák, hogy annyira lágy-hajtogatható kivitelû, hogy ha valaki nem figyel oda, szinte kéthetente tör el küllõt, nyolcas pillanatok alatt belemegy, deformálódik, és 1-2 szezon után méhtelep.
Fûztem ilyen kereket pár éve. Igazán soha nem lett jó, sokat kellett centrírozni. Nem szerette a gazdája.
Posted 2013. January 19. - 14:21
Ha jól feltételezem, akkor a két forgáspont (a féktest két oldala) teljesen független egymástól. Ekkor a mechanikai tudásom szerint (az elsõ keréknél) a bal oldali fékpofa jóval nagyobb erõáttétellel rendelkezik, mint a jobb oldali, a forgáspontok helyzete, erõkarok miatt. Így fékezéskor feszítené a felnit jobbra. Ezt pedig nem hiszem, hogy így találták ki a mérnökök. Ebbõl következik, hogy valamit rosszul tudok. Kérem világosítsatok fel, hogyan mûködnek ezek a fékek.
Posted 2013. January 19. - 09:56
gumi csere egy rémálom azon a felnin. mindegyik külsõ nagyon ráfeszül,és emiatt nehéz még egy defekt javítás is. a tömege tényleg annyi. ha nem lenne ez az "apró" hibája,akkor egész jó ár/érték arányú felni lenne.
hmmm az nem olyan komoly, legalább fegyelemre-önuralomra tanít. Engem jobban aggasztanak az olyan mendemondák, hogy annyira lágy-hajtogatható kivitelû, hogy ha valaki nem figyel oda, szinte kéthetente tör el küllõt, nyolcas pillanatok alatt belemegy, deformálódik, és 1-2 szezon után méhtelep.

Sign In
Create Account

Back to top