Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Indította
Endroo
, 2006. január 10. 21:34
Írta 2013. január 26. - 11:02

Írta 2013. január 26. - 10:41

ez tényleg Bianchi? Bianchi « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
nem tudom, de gyönyörû, az szent.
Bikeexpress.hu
a csepel nekem drága... a "zemberek" 99%-a, aki négy csillagos csepel torpedót vett, akkor vette, mikor féláras leárazás volt. Szerintem 199-ért vagy 160ért drága.
Én ezeket a Willier akciókat néztem a bikeexpressen. A montegrappa meg azzal a 11-28-as koszorúval olyan igazi mindenes, a vázgeometria is inkább túrázásra alkalmatos gépet sejtet. Szóval van áttét síkra döngetni meg falmászásra is.
Amúgy NAGYON vicces, hogy pár hete itt rinyáltam az 56-os nagytányérért, mostanság meg kb. szinte csak 53-14ben hajtok, és nagyon ritkán teszem le 12-re hátul.

Vackor, inkább azt írd le, milyen méretben vadászol, mert az a legkritikusabb véleményem szerint. Lehet egy bringa bármely' jól fölszerelt, patent, ha nem érzed jól Magad a nyeregben, nem illik hozzád a vas... 170-bõl meg olyan fölszereltségû régi acélvázas outit veszel, hogy apróra darálja a 4csillagos torpedót, megsüti, megeszi, aztán kihányja, leturmixolja, és leönti a lefolyóba majd domesztosszal takarítja föl a hûlt helyét is...
Írta 2013. január 26. - 10:27

nekem ez drágának tûnik,bár manapság luxus az acélváz
Lehet, de milyen a felszereltsége? Bírni fogja azt, amire használnám?
Írta 2013. január 26. - 10:07

Írta 2013. január 26. - 10:05

Remélem nem fog nagy port felkavarni:
A Csepel Torpedo 4*2.0-hoz mit szóltok?
Csepel Torpedo 4 * 2.0 28 Verseny Kerékpár
Milyen a felszereltsége? Városi harcosként használnám elsõsorban, és néha hosszabb túrákra. Tehát nem sport vagy verseny felhasználásra kéne.
nekem ez drágának tûnik,bár manapság luxus az acélváz
Írta 2013. január 26. - 09:46

Remélem nem fog nagy port felkavarni:
Milyen a felszereltsége? Városi harcosként használnám elsõsorban, és néha hosszabb túrákra. Tehát nem sport vagy verseny felhasználásra kéne.
Írta 2013. január 26. - 08:58

Ilyet adtak a bbb bovdenházszetthez is.
na jól van. akkor nem most találtam fel a spanyolviaszt.

Írta 2013. január 26. - 08:57

Kösz. Cserébe majd megpróbálom megjavítani egy két KOM-edet:)
Nem mostanában hanem három hete mentem. Akkor igen jó oldalhátszél fújt. De Januárban mentünk egy 31-es átlagot 100km körüli távon tehát tekertünk rendesen.
jártam arra múlt év tavaszán.

Írta 2013. január 26. - 08:50

Kösz. Cserébe majd megpróbálom megjavítani egy két KOM-edet:)
Nem mostanában hanem három hete mentem. Akkor igen jó oldalhátszél fújt. De Januárban mentünk egy 31-es átlagot 100km körüli távon tehát tekertünk rendesen.
Írta 2013. január 26. - 04:28

Lehet csak cache, nezd meg holnap.
A Recent Achievements kozott ott van, szoval tied a KOM.
Szep tempo egyebkent, gondolom arrafele is ugyanaz a szel volt, amit Szentendren.
upd: feltettem a sajat leggyorsabb menetem, es ettol megjavult, mar te vagy ott.
A Recent Achievements kozott ott van, szoval tied a KOM.
Szep tempo egyebkent, gondolom arrafele is ugyanaz a szel volt, amit Szentendren.

upd: feltettem a sajat leggyorsabb menetem, es ettol megjavult, mar te vagy ott.
Írta 2013. január 26. - 02:24

Nem tudja valaki hogy az miért van hogy a Stravaan megdöntöttem egy KOM-ot de nem engem rak az elsõ helyre?
Strava Segment | Alcsút-Baracska
A segmenstérképen is kiírja a csávó nevét és az én idõmet -30sec:)
Valakinek végig kellene mennie még gyorsabban akkor mit írna ki vajon?
Strava Segment | Alcsút-Baracska
A segmenstérképen is kiírja a csávó nevét és az én idõmet -30sec:)
Valakinek végig kellene mennie még gyorsabban akkor mit írna ki vajon?
Írta 2013. január 25. - 18:48

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2013. január 25. - 17:48

Latott valaki mar ilyen valahol boltban?
Hol tarthatnak ilyet, vagy hasonlokat? FSA, szoval valami nagy FSA arus hely Bp-n?
Hol tarthatnak ilyet, vagy hasonlokat? FSA, szoval valami nagy FSA arus hely Bp-n?

Írta 2013. január 25. - 15:30

Biztos takarékoskodás. Vagy nem tudom. Gondolom vannak akik 114 szemeset vesznek, ha csak 116os lenne, akkor minden eladott lánccal 2 szemet kidobnak az ablakon. 57db eladott 114es láncból meg kijön egy 58. ingyen
a 116oshoz képest.

11:38:11 IM 2012
Írta 2013. január 25. - 14:57

Valakinek tippje, hogy miért kínál a shimano a jobb láncaiból 114 és 116 szemest egyszerre?
egyébként ugyanannyiba kerül mindkettõ, nem lenne egyszerûbb csak 116-ost adni?
egyébként ugyanannyiba kerül mindkettõ, nem lenne egyszerûbb csak 116-ost adni?
Írta 2013. január 25. - 10:33

Írta 2013. január 25. - 08:42

kíváncsi lennék a véleményetekre egy bovdenezéssel kapcsolatos ötletemre. ez a videó ihletett meg: http://www.youtube.com/watch?v=ejg-jMkEJG8
a videó elején,40 mp körül látszik az a fémkütyü ami megfogott. hasonlít a v fékeknél használatos flexibilis fékpipákhoz. errõl lenne szó: Zoggie flexibilis fékpipa | Fék | Fékalkatrész | Fékcsõ (V-fék). arra gondoltam,h kiváltanám a campa bovdenezés (szerintem) Achilles sarkát. némi tuning után ez a pipa kerülne az ergopowerbe,és így nem törne meg a bovdenház. azt még nem gondoltam át,h a kütyü után fék,vagy váltó bovdenház jönne,de ez már csak részletkérdés. a fékpipát annyival fejleszteném,h az elejére rézbetétes mûanyag kupakot tennék,és a hajlékony részre zsugorcsövet aplikálnék. erre csak azért lenne szükség,h a fém ne közvetlenül érjen a fékváltókar házához. szóval ez az ötlet. remélem érthetõ volt az írás. jöhetnek a vélemények.
a videó elején,40 mp körül látszik az a fémkütyü ami megfogott. hasonlít a v fékeknél használatos flexibilis fékpipákhoz. errõl lenne szó: Zoggie flexibilis fékpipa | Fék | Fékalkatrész | Fékcsõ (V-fék). arra gondoltam,h kiváltanám a campa bovdenezés (szerintem) Achilles sarkát. némi tuning után ez a pipa kerülne az ergopowerbe,és így nem törne meg a bovdenház. azt még nem gondoltam át,h a kütyü után fék,vagy váltó bovdenház jönne,de ez már csak részletkérdés. a fékpipát annyival fejleszteném,h az elejére rézbetétes mûanyag kupakot tennék,és a hajlékony részre zsugorcsövet aplikálnék. erre csak azért lenne szükség,h a fém ne közvetlenül érjen a fékváltókar házához. szóval ez az ötlet. remélem érthetõ volt az írás. jöhetnek a vélemények.

Írta 2013. január 24. - 22:11

tán, sigma rox 9

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2013. január 24. - 21:58