ez tényleg Bianchi? Bianchi « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
nem tudom, de gyönyörû, az szent.
Bikeexpress.hua csepel nekem drága... a "zemberek" 99%-a, aki négy csillagos csepel torpedót vett, akkor vette, mikor féláras leárazás volt. Szerintem 199-ért vagy 160ért drága.
Én ezeket a Willier akciókat néztem a bikeexpressen. A montegrappa meg azzal a 11-28-as koszorúval olyan igazi mindenes, a vázgeometria is inkább túrázásra alkalmatos gépet sejtet. Szóval van áttét síkra döngetni meg falmászásra is.
Amúgy
NAGYON vicces, hogy pár hete itt rinyáltam az 56-os nagytányérért, mostanság meg kb. szinte csak 53-14ben hajtok, és nagyon ritkán teszem le 12-re hátul.

Kezd eltûnni a lábamból a több évnyi beidegzés, hogy mindent lassan, kimérten, de max. izomfeszüléssel kell megoldani... : -)
Vackor, inkább azt írd le, milyen méretben vadászol, mert az a legkritikusabb véleményem szerint. Lehet egy bringa bármely' jól fölszerelt, patent, ha nem érzed jól Magad a nyeregben, nem illik hozzád a vas... 170-bõl meg olyan fölszereltségû régi acélvázas outit veszel, hogy apróra darálja a 4csillagos torpedót, megsüti, megeszi, aztán kihányja, leturmixolja, és leönti a lefolyóba majd domesztosszal takarítja föl a hûlt helyét is...