Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 posts
Azt mondod ez jobb, mint a Csepel Torpedo?

Bikeexpress.hu

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts

ez tényleg Bianchi? Bianchi « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

nem tudom, de gyönyörû, az szent.

Bikeexpress.hu

a csepel nekem drága... a "zemberek" 99%-a, aki négy csillagos csepel torpedót vett, akkor vette, mikor féláras leárazás volt. Szerintem 199-ért vagy 160ért drága.

Én ezeket a Willier akciókat néztem a bikeexpressen. A montegrappa meg azzal a 11-28-as koszorúval olyan igazi mindenes, a vázgeometria is inkább túrázásra alkalmatos gépet sejtet. Szóval van áttét síkra döngetni meg falmászásra is.

Amúgy NAGYON vicces, hogy pár hete itt rinyáltam az 56-os nagytányérért, mostanság meg kb. szinte csak 53-14ben hajtok, és nagyon ritkán teszem le 12-re hátul. :D Kezd eltûnni a lábamból a több évnyi beidegzés, hogy mindent lassan, kimérten, de max. izomfeszüléssel kell megoldani... : -)

Vackor, inkább azt írd le, milyen méretben vadászol, mert az a legkritikusabb véleményem szerint. Lehet egy bringa bármely' jól fölszerelt, patent, ha nem érzed jól Magad a nyeregben, nem illik hozzád a vas... 170-bõl meg olyan fölszereltségû régi acélvázas outit veszel, hogy apróra darálja a 4csillagos torpedót, megsüti, megeszi, aztán kihányja, leturmixolja, és leönti a lefolyóba majd domesztosszal takarítja föl a hûlt helyét is...

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 posts

nekem ez drágának tûnik,bár manapság luxus az acélváz

Lehet, de milyen a felszereltsége? Bírni fogja azt, amire használnám?

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 posts
ez tényleg Bianchi? Bianchi « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 posts

Remélem nem fog nagy port felkavarni:
A Csepel Torpedo 4*2.0-hoz mit szóltok?

Csepel Torpedo 4 * 2.0 28 Verseny Kerékpár

Milyen a felszereltsége? Városi harcosként használnám elsõsorban, és néha hosszabb túrákra. Tehát nem sport vagy verseny felhasználásra kéne.

nekem ez drágának tûnik,bár manapság luxus az acélváz

.vackor.

.vackor.

vendég

• fórumtag
  • 139 posts
Remélem nem fog nagy port felkavarni:
A Csepel Torpedo 4*2.0-hoz mit szóltok?

Csepel Torpedo 4 * 2.0 28 Verseny Kerékpár

Milyen a felszereltsége? Városi harcosként használnám elsõsorban, és néha hosszabb túrákra. Tehát nem sport vagy verseny felhasználásra kéne.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,437 posts

Ilyet adtak a bbb bovdenházszetthez is.

na jól van. akkor nem most találtam fel a spanyolviaszt. :)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,437 posts

Kösz. Cserébe majd megpróbálom megjavítani egy két KOM-edet:)
Nem mostanában hanem három hete mentem. Akkor igen jó oldalhátszél fújt. De Januárban mentünk egy 31-es átlagot 100km körüli távon tehát tekertünk rendesen.

jártam arra múlt év tavaszán. :) a tesóm Felcsúton lakik,és arra felé mentem egy rövidebb távot. az elején király hátszél volt. lehetett simán 40-el közlekedni,de visszafelé azt hittem sose érek vissza. a csõsapim összehúzója úgy lobogott,mintha egy szélkakas lett volna. :D

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Kösz. Cserébe majd megpróbálom megjavítani egy két KOM-edet:)
Nem mostanában hanem három hete mentem. Akkor igen jó oldalhátszél fújt. De Januárban mentünk egy 31-es átlagot 100km körüli távon tehát tekertünk rendesen.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Lehet csak cache, nezd meg holnap.
A Recent Achievements kozott ott van, szoval tied a KOM.

Szep tempo egyebkent, gondolom arrafele is ugyanaz a szel volt, amit Szentendren. :)

upd: feltettem a sajat leggyorsabb menetem, es ettol megjavult, mar te vagy ott.

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Nem tudja valaki hogy az miért van hogy a Stravaan megdöntöttem egy KOM-ot de nem engem rak az elsõ helyre?
Strava Segment | Alcsút-Baracska
A segmenstérképen is kiírja a csávó nevét és az én idõmet -30sec:)
Valakinek végig kellene mennie még gyorsabban akkor mit írna ki vajon?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
hasonlo

Acor AHB 2711 Computer konzol | Kormány | Kormányfej | Adapter
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Latott valaki mar ilyen valahol boltban?
Hol tarthatnak ilyet, vagy hasonlokat? FSA, szoval valami nagy FSA arus hely Bp-n?
Feltöltött kép

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Biztos takarékoskodás. Vagy nem tudom. Gondolom vannak akik 114 szemeset vesznek, ha csak 116os lenne, akkor minden eladott lánccal 2 szemet kidobnak az ablakon. 57db eladott 114es láncból meg kijön egy 58. ingyen :) a 116oshoz képest.
11:38:11 IM 2012

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Valakinek tippje, hogy miért kínál a shimano a jobb láncaiból 114 és 116 szemest egyszerre?
egyébként ugyanannyiba kerül mindkettõ, nem lenne egyszerûbb csak 116-ost adni?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ilyet adtak a bbb bovdenházszetthez is.

A sebesség mindent megold.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,437 posts
kíváncsi lennék a véleményetekre egy bovdenezéssel kapcsolatos ötletemre. ez a videó ihletett meg: http://www.youtube.com/watch?v=ejg-jMkEJG8
a videó elején,40 mp körül látszik az a fémkütyü ami megfogott. hasonlít a v fékeknél használatos flexibilis fékpipákhoz. errõl lenne szó: Zoggie flexibilis fékpipa | Fék | Fékalkatrész | Fékcsõ (V-fék). arra gondoltam,h kiváltanám a campa bovdenezés (szerintem) Achilles sarkát. némi tuning után ez a pipa kerülne az ergopowerbe,és így nem törne meg a bovdenház. azt még nem gondoltam át,h a kütyü után fék,vagy váltó bovdenház jönne,de ez már csak részletkérdés. a fékpipát annyival fejleszteném,h az elejére rézbetétes mûanyag kupakot tennék,és a hajlékony részre zsugorcsövet aplikálnék. erre csak azért lenne szükség,h a fém ne közvetlenül érjen a fékváltókar házához. szóval ez az ötlet. remélem érthetõ volt az írás. jöhetnek a vélemények. :)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

42-21@25 az jo, szerintem.
Mi az a ROX?

ez kb 100-as fordulat, nem túl megerõltetõ tempóval.

tán, sigma rox 9

Feltöltött kép

így van :)
9.0
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
tán, sigma rox 9

Feltöltött kép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
42-21@25 az jo, szerintem.
Mi az a ROX?