Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34366 replies to this topic

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
A kerekbol kell, meg a hasonlokbol meg lehet talan mondani, nem?
Bora2 nemigen lesz egy ilyen hamisitvany alatt. Ha meg olcso kereken fut, akkor lehet gyanus.
A hamisitott kerekeket konnyebb felismerni.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Pont ma láttam egy eredeti kínait, 1 óra nézelõdés után se jöttem volna rá hogy hamisítvány ha nem tudom.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts

szerintetek ez mennyire replika?
Wholesale 2013 pinarello dogma think2 65.1 bicycle frameamp;carbon bicycle white frame headset forkseat post, Free shipping, $600.88-618.64/Piece | DHgate
mert az ára miatt szerintem nagyon.:(

Ez nagyon az. Kicsit több az eredeti ára....
http://termekek.bion...rello_FRAME.pdf

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
szerintetek ez mennyire replika?
Wholesale 2013 pinarello dogma think2 65.1 bicycle frameamp;carbon bicycle white frame headset forkseat post, Free shipping, $600.88-618.64/Piece | DHgate
mert az ára miatt szerintem nagyon.:(

Ridley Noah Fast 

nicecleanpot

nicecleanpot

vendég

• fórumtag
  • 158 posts

sztem.... ez,azért..... úgy rendben van: Idõvonalra feltöltött fényképek | Facebook

:D :D

nem kéne, a tükör nem aero.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Mi baj van ezzel? csak szeret gyorsan beérni a melóba

sztem.... ez,azért..... úgy rendben van: Idõvonalra feltöltött fényképek | Facebook

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,436 posts

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
itt egy barátságos bringa, Cannondale Saeco campa chorussal « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
ami viszont sokat ront szerintem az összképen (amellett hogy drága), az a szürke+fekete kombó, ami garantáltan szarul néz ki bármilyen bringán:
- fekete stucni+ezüst villanyak adapter
- fekete küllõk a szürke felniben !!

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts

arra panasz nem lesz : o)

Egyébként hihetetlen, mit össze nem berhelnek mindenféle alkatrészekbõl. A tegnap elõtti RSX-600AX-tricolor-1050-es 105-ös és sunrace-altrix spider-colombus gravíros valami után tegnap se gyengébb gépet találtam a "parkolóban". Suntour agyak, rigida felnik, raleigh vázon szérián kívüli shimano nagybenyúlású 2forgós outi fékek, régi dura ace hajtókar, SIS hátsó váltó, suntour elsõ váltó, bilincses noiname alsócsöves váltókarok, saccon fékkarok vágott koskormányon.. A lényeg, hogy menjen-vigyen ;- )

Akár te is lehetnél. Shimanot Campával, hét sebességes kazetta helyett kilences, 55-ös nagytányér..... valami kimaradt? Lehet magadat láttad? :)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Egyébként hihetetlen, mit össze nem berhelnek mindenféle alkatrészekbõl. A tegnap elõtti RSX-600AX-tricolor-1050-es 105-ös és sunrace-altrix spider-colombus gravíros valami után tegnap se gyengébb gépet találtam a "parkolóban". Suntour agyak, rigida felnik, raleigh vázon szérián kívüli shimano nagybenyúlású 2forgós outi fékek, régi dura ace hajtókar, SIS hátsó váltó, suntour elsõ váltó, bilincses noiname alsócsöves váltókarok, saccon fékkarok vágott koskormányon.. A lényeg, hogy menjen-vigyen ;- )

én mondjuk ebben semmi kivetnivalót nem látok

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts

@ Vejnecske: kérlek figyelj arra, hogyan fogalmazol. Javaslom továbbá a fórumszabályzat megfelelõ részeinek átolvasását és értelmezését. azzal, hogy regisztráltál elfogadtad, hát tessék betartani!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
középcsapágy kompatibilitási probléma megoldva! találtam 6600-as közepet, az tuti jó lesz a 7800-as karhoz.
-mindjárt jó meg is rendelem :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts

nem tudom mennyire országúti specifikus a kérdés, de igen, lehet kapni :)
javasolt ára 7090 HUF nálunk van egy kazallal.

Nem ide kellett volna tudom, csak megláttam, hogy itt vagy.... Egyébként azon is jól mutat! :)

Köszi!

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
"De az áttéteket elnézve robogósokat elõzõ valamirõl van szó."

Vagy dízel az erõgép. :)
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nem tudom mennyire országúti specifikus a kérdés, de igen, lehet kapni :)
javasolt ára 7090 HUF nálunk van egy kazallal.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts
Szia Rob!

Elite Ciussi Inox kulacstartó elérhetõ itthon? Mennyi a kisker ára kb?

Köszi!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
@ Vejnecske: kérlek figyelj arra, hogyan fogalmazol. Javaslom továbbá a fórumszabályzat megfelelõ részeinek átolvasását és értelmezését. azzal, hogy regisztráltál elfogadtad, hát tessék betartani!

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,864 posts
jó ez a piros Pinarello projekt. bár a 630 grammos kormány+stucni elsõre meredeknek tûnt.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Így lógnak nekem is az erkélyen.

42m2 és jön a negyedik nyárig.
Feltöltött kép

GT-Atee

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Nekem addig volt aranyeletem, amig nem jott a csemete.
Azota hatalmas szivas a gorgozes, negyedora osszerakni, 15 perc elpakolni mindent.