Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Elõfordult már, de inkább a konyharuha szokott rá kerülni.:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
...szuper sütõkesztyû tartóid vannak. :D

Ridley Noah Fast 

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

42m2 és jön a negyedik nyárig.
Feltöltött kép

Hát nem jobban néz ki, mint bármelyik falra szerelhetõ késtartó? :) itt a negyedik is:

Pinarello Montello Vintage restoration project :: My 1984 Pinarello Montello

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Ha már itt tartunk,nálam 4.emeleti 55m2-re 4 bringa jut,2 beépített erkélyen fellógatva,1 nappaliban(országúti,az mindig csili-vili),meg 1 elõszoba vagy erkély maradék helyén.

42m2 és jön a negyedik nyárig.
Feltöltött kép
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

>...nem volt hely mellettük szerelni.

ZSIRRR!!!! Igy kell!!! :D (fiatalsag bolondsag) ;)

:D Most miért?
Direkt úgy lett kialakítva a szoba egyik része, hogy ott gond nélkül lehessen görgõzni vagy éppen szerelni. Az a "bringasarok". :)

A sebesség mindent megold.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ha már itt tartunk,nálam 4.emeleti 55m2-re 4 bringa jut,2 beépített erkélyen fellógatva,1 nappaliban(országúti,az mindig csili-vili),meg 1 elõszoba vagy erkély maradék helyén.
GT-Atee

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>...nem volt hely mellettük szerelni.

ZSIRRR!!!! Igy kell!!! :D (fiatalsag bolondsag) ;)

Nalunk a haloszoba rendelkezesre allo tere csokkent nemileg, mivel 2 szett kerek, meg a torott vaz ott parkol. A szep bico a nappaliban, a teli viszont kint a folyoson, de racs mogott.
Es kozben meg jon a 3. szett kerek, csak tudnam azt hova teszem majd.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
még off: fitnesszbringa.. ma se láttam rondát, valami régi acélváz, az elsõ villa vállába colombus gravírozva, a hátsó fékhídba szintén, a papucs csupasz volt.. RSX agyak altrix spider felnivel fûzve, 25-ös gumik, de szemre a 28-as már be se férne, szinte egy a4-es lapot nem lehetett átcsúsztatni a hátsó kerék és nyeregvázcsõ közt..

Shimano600 fékek a tricolor elõtti szériából (nem, már nem az arabeszk, az az utáni... :D ), tricolor hajtókar, RD-1050-es hátsó váltó és FD-1050-es elsõ váltó, sunrace 7-es markolatváltó egyenes kormánnyal. Remekül nézett ki a bicó, igazi kis összeberhelt sufnifitnessz... De az áttéteket elnézve robogósokat elõzõ valamirõl van szó.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Nálam is panelban, most 4 van a szobában, nyáron 5 volt. :)

nagyon okos lehetek, mikor megláttam ezt a 4 van a szobában, nyáron 5 dolgot, elsõre azt kérdeztem "nem fázol abban a hidegben??" Aztán rájöttem, hogy nem fok az, hanem bringa....

hmm itt egy van.. de lehet, fölhoznám az acélt is, csak épp' le kéne mosni.

Így az elsõ pár nap után, fõleg a mai után, hogy rohantam 1 kicsit aluval, ebédszünet után a délutáni órákra vissza meg az acéllal, azt kell mondanom, hogy ihajcsuhaj különbség van a két bringa közt. Tempót tartani talán jobban tudok az acéllal, ami lehet a nagyobb súlyú kerekektõl, végáttéttõl, de gyorsulni a wilierrel miriádszor jobban lehet. Sokkal merevebb, könnyebben megindul. Az 1 fogasonként való lépkedés meg nagyon kellemes, szinte "fokozatmentesen" gyorsítható. Hurrá. Ha a fékeket meghúzom, ott a legdurvább a különbség a 2 éves veloce és 22 éves shimano 105 közt.. ELõbbivel kis híján fejreálltam, blokkol, elemel, utóbbi meg nem fog, pedig új a fékbetét.

Bár szerencsétlenkedtem elsõre a veloceval, mentésegemre legyen mondva, hogy mikor meghúztam a fékkart elsõre, arra számítottam, hogy nem fog semmi se történni, mert kb. azt szoktam meg... Nem azt, hogy kiemeli a seggét a bicajnak..

Még kellemes volt, amit csak így pár nap után merek leírni: amikor a wilier kitalálta a triestina xl-es vázának méreteit, akkor azt úgy csinálhatta, hogy vett egy velem egymagas, velem egy lábhosszú, egy kézhosszú egy felsõtesthosszú egyént, akinek az ízületei is ugyanazt a mozgást meg pozitúrát kedvelik, mint az enyémek, oszt rászabottan épített egy vázat. Vagy nem tudni, de ez az XL_es valamiért PONT méret. Kényelmesebb, mint az acélosom, pedig azt hónapok óta taposom, erre meg pár napja ültem elõször.

Egyedül tényleg csak sajnálom az acélt :( Így is sokat ment esõben meg rossz idõben, most meg már szinte csak arra lesz kárhoztatva... :( :( Pedig hibátlanul megy, annyi bûne van, hogy kb. 2 kilóval nehezebb és 20 évvel idõsebb, mint az "új szerzemény". :(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Azt hogy ? Mekkora panel az ? Egy kisebb méretû fotót ha mellékelnél errõl, lécci ! :)

51 négyzetméter azt hiszem, de a bringák kb 2 négyzetméteren elférnek, kettõ a falon lóg (az egyik a tartón, a másik a kerekei és pedál nélkül a falon egy hosszabb csavaron, a falon vagy egy nagy falemez, ami védi a bringától a falat), kettõ pedig a földön van. Az öt bringa már tényleg sok volt, nem volt hely mellettük szerelni.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás

Azt hogy ? Mekkora panel az ? Egy kisebb méretû fotót ha mellékelnél errõl, lécci ! :)
Marci

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
egyszer réges-régen jártam egy (talán) esztergályos mûhelyben és ott lógót a falon egy nagyon régi olasz versenybringa,aztán persze kiderült hogy a mester aktiv versenyzõ volt az 50-60-as években(gondolom az asszony nem engedte meg az öregnek hogy a lakásban tartsa az ereklyét)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
kertszomszédom is a lakásban tartja, felakasztva a falra, néha látom az ablakon keresztül. két éve lakom itt, de a bringája azóta meg sem mozdult, valószínûleg a fengsui része :-)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

én panelben lakom,és mindig felhozom a lakásba a bringáim. igen bringáim,mert 2 is van a szobámban. nem a legjobb környéken élek,ezért "laknak" velem a kerók. ez 1ik lóg a plafonról,a másik meg pihen alatta. :)

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

Úgy látszik nemcsak én vagyok zakkant, az outi nekem is a nappaliban van a kanapé mögött a nejem nagy örömére. :D Szegény trekking meg kint fagyoskodik a garázsban.

Maximum a guminak lesz baja, a többinek nem igazán árt. De kár érte, az is szép bicaj. :)

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Egész pofás lett az új Time Warp.

Gallery: Merida Warp Time Trial Bike ? First Look - BikeRadar

Az 5ezer dolláros kérdés, hogy vajon melyik TT vázról "másolta" a Merida? Van egy váz, ami full egy az egyben így néz ki, de nem jövök rá, hogy melyik. 98%ban úgy néz ki, mint a BMC Time Machine, csak az orr részt "egyszerûsítették" kicsit.

Timemachine TM02 Ultegra - Road

Timemachine TM01 Dura Ace Di2 - Road
11:38:11 IM 2012

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.436 hozzászólás

van fent egy foco acél is, de nem tetszik, vastag

a mindent vivõ: Colnago Master Olympic « váz « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása :) ez pont jó lenne nekem méretben,de nem szabad elcsábulnom. :D

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
Úgy látszik nemcsak én vagyok zakkant, az outi nekem is a nappaliban van a kanapé mögött a nejem nagy örömére. :D Szegény trekking meg kint fagyoskodik a garázsban.

Ridley Noah Fast 

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.436 hozzászólás

igazából a tárolás nálam most paranoia, konkrétan, mióta errefelé lakom, 3szor törték föl a pincét, és eddig ugyan megúsztam, de kezdek félni... Lehet, jobban járnék egy lakásban tárolással, azért azt csak észreveszem, ha valaki a háló elõtt mászkál keróval a kezében. : o) na de ez más topik-téma.

én panelben lakom,és mindig felhozom a lakásba a bringáim. igen bringáim,mert 2 is van a szobámban. nem a legjobb környéken élek,ezért "laknak" velem a kerók. ez 1ik lóg a plafonról,a másik meg pihen alatta. :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Bottecchia ,columbus slx « váz « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása szép,szép...

van fent egy foco acél is, de nem tetszik, vastag