Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Az siman lehet, hogy elobb jon ki noname-kent. Hiszen amikor van termeke akkor kezdi arulni. Kicsiben is, nagyban is.
A hamisitvanyok viszont nehezen hiszem, hogy hamarabb voltak kesz, mint az eredeti. ;)

Nem hamisítvány volt, egyszerû festés nélküli váz (mint a legtöbb neten kapható váz). Arra próbálok célozni, hogy lehet ebbõl a vázból az eredeti=hamisítvány.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Az siman lehet, hogy elobb jon ki noname-kent. Hiszen amikor van termeke akkor kezdi arulni. Kicsiben is, nagyban is.
A hamisitvanyok viszont nehezen hiszem, hogy hamarabb voltak kesz, mint az eredeti. ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

olcsó is carbon is Giant Cadex2 Carbon versenykerékpár | Expressz.hu ezek milyen vázak voltak anno?

Montiban volt ilyen vázam még cikket is írtam róla. Teljesen jó volt.

>Még az is megeshet, hogy a matricagyárak (a márkák 80%-a) egy része ezektõl a gyártóktól veszi a karbonvázaikat.

Sokkal inkabb ilyesmi muhelyekrol van szo, szerintem: Kínai gyertyagyár képek - SportMotor

Aki kicsit komolyabban veszi a kompozit munkakat, az sokkal tobbet akaszthat "nem-hamisitvanyok" gyartasaval.
Ezeket a hamisitvany gyartokat azert Kinaban is uldozik valamennyire. Nem igazan vagyok kepben, de autoiparban mar olvastam, hogy vannak komolyabb ugyek hamisitvanygyartokkal.

Nem eshet meg.. Azok nem gyártanak aftermarketre.

Hát nem tudom, azóta már nem hiszek el semmit amióta hamarabb láttam olcsó kínai vázként egy típust, mint az adott gyár kijött vele.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>Még az is megeshet, hogy a matricagyárak (a márkák 80%-a) egy része ezektõl a gyártóktól veszi a karbonvázaikat.

Sokkal inkabb ilyesmi muhelyekrol van szo, szerintem: Kínai gyertyagyár képek - SportMotor

Aki kicsit komolyabban veszi a kompozit munkakat, az sokkal tobbet akaszthat "nem-hamisitvanyok" gyartasaval.
Ezeket a hamisitvany gyartokat azert Kinaban is uldozik valamennyire. Nem igazan vagyok kepben, de autoiparban mar olvastam, hogy vannak komolyabb ugyek hamisitvanygyartokkal.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Az S5 a legrondabb, funkcionalis vaz, ami kurrens. De ha tetszik, azzal nehez vitatkozni. :D

>Ráadásul adnak egy év garit rá, nem hiszem, h más gyártó bevállal ennél nagyobb garanciális kötelezettséget, persze kompozitról beszélek.
Ezt most a noname-ekre erted vagy mi? Eleg sok elettartam garancias vaz van, pontosan tudjak a gyartok, hogy draga top vazakat nem tartanak 20 evig a gazdaik, cserelik 2-3 evente.
Masodik tulajdonosnak pedig nincs gari, ez evidens.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Tucatjával használják emberek megelégedve ezeket a vázakat. Nemrég itt írta Etilin, hogy eltörött egy fehérvári bringás váza és cserélték neki gariban. Még az is megeshet, hogy a matricagyárak (a márkák 80%-a) egy része ezektõl a gyártóktól veszi a karbonvázaikat.

Nem eshet meg.. Azok nem gyártanak aftermarketre.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Ejjjj de szép ez is...

Tommasini Super Prestige vázszett ELADÓ | Facebook

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Csak hogy legyen vélemény..
Egy éve használok kínai noname országúti és montivázat, egyelõre jól bírják.

..na de hogy használod? Adsz neki rendesen, vagy csak tologatod a lakásban?:D

Ridley Noah Fast 

tyutyu

tyutyu

vendég

• fórumtag
  • 57 hozzászólás
Csak hogy legyen vélemény..
Egy éve használok kínai noname országúti és montivázat, egyelõre jól bírják.

Tucatjával használják emberek megelégedve ezeket a vázakat. Nemrég itt írta Etilin, hogy eltörött egy fehérvári bringás váza és cserélték neki gariban. Még az is megeshet, hogy a matricagyárak (a márkák 80%-a) egy része ezektõl a gyártóktól veszi a karbonvázaikat.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

Én inkább ennyi pénzért inkább vennék egy használtat, de rendes minõséget. Pont te írtad, hogy nem ülnél 5-7 éves karbon vázra mert ki tudja mi baja. Az 1 millió kontra 120000 Ft között azért nagy a különbség, nyilván a Pinarello nevet is meg kell fizetni, de van mögötte tervezés, technológiai fegyelem stb.... A 120 e Ft-osvázban nembiztos, hogy úgy vannak a szál írányok a karbonban ahogy kell, nem úgy van rétegezve, nem úgy van vákumozva megfûtve ahogy kell, nem olyan a gyanta minõsége stb. stb. Ezért kérdeztem a múltkor, hogy mi baj lehet egy megkímélt pár éves karbon vázzal.

..ja!, én írtam valóban, h számomra necces az iskoláskorú kompozit váz, a legnagyobb fegyvertény ebben a garancia. A hétéves vázra meg lóf@...sz sincs.:D Vagy nem jól gondolom? Majd a dobozát nem dobom ki egy évig.;)

Ridley Noah Fast 

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
olcsó is carbon is Giant Cadex2 Carbon versenykerékpár | Expressz.hu ezek milyen vázak voltak anno?

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

Nem szeretnék 30-40-es tempónál egy váztörést. Nagyon nem. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
a cervelo és a pinarello nem hõbörög? gondolom õk is tudnak ezekrõl a kopikról.

más: korábban volt szó a hidegben tárolásról. a pincében pihen 2 bringa egy légtérben ugyanazon hõmérsékleten. a hideg napokon is kb 4-5 fok volt lent. két hasonló élettartamú fvkar közül az egyik hibátlanul mûködik, a másik viszont se fel, se le, szóval mûködik a zsír-megdermedés. 8-as ultegra és 10-es centaur grey.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
77 helyett egy 100-as. ha belegondolunk ez lenne a reális ár(az eredetire gondolok). de hát az imperialisták már a holdra akarnak utazni és az elég drága

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
+vám+áfa
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
azért ez túl szép hogy igaz legyen. Wholesale 2013 Cervelo S3 full Carbon Aero Road Bicycle Frameforkheadsetseatpostseatclamp, Free shipping, $585.2-606.1/Piece | DHgate és még ingyen is szállitják? de van itt carbon váz 300 dollcsiért,70 ezer forint ?????? Devecser bezárhat :D

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás

...teljesen igazatok van! Azért el lehet csábulni egy ilyen ajánlaton:
Wholesale Top quality white and red Cervelo S5 /Team/S5VWD full carbon fiber road bike frames/frame, Free shipping, $652.05-679.25/Piece | DHgate
Nem vagyok versenyzõ, nem pózolni, vagy ahogy Zolika írta egyszer "májerkodni" akarok vele. Egyszerûen tetszik és ezért az árért nagy valószínûséggel bevállalom. Majd leírom a tapasztalataimat, ami persze nem sok lesz, hisz nincs mire alapoznom. :D Vagy szívesen megmutatom bárkinek akit ez érdekel.
Ráadásul adnak egy év garit rá, nem hiszem, h más gyártó bevállal ennél nagyobb garanciális kötelezettséget, persze kompozitról beszélek. Mert a Gepida az alu vázaira örök élet plusz két napot vállal.

Én inkább ennyi pénzért inkább vennék egy használtat, de rendes minõséget. Pont te írtad, hogy nem ülnél 5-7 éves karbon vázra mert ki tudja mi baja. Az 1 millió kontra 120000 Ft között azért nagy a különbség, nyilván a Pinarello nevet is meg kell fizetni, de van mögötte tervezés, technológiai fegyelem stb.... A 120 e Ft-osvázban nembiztos, hogy úgy vannak a szál írányok a karbonban ahogy kell, nem úgy van rétegezve, nem úgy van vákumozva megfûtve ahogy kell, nem olyan a gyanta minõsége stb. stb. Ezért kérdeztem a múltkor, hogy mi baj lehet egy megkímélt pár éves karbon vázzal.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás
...teljesen igazatok van! Azért el lehet csábulni egy ilyen ajánlaton:
Wholesale Top quality white and red Cervelo S5 /Team/S5VWD full carbon fiber road bike frames/frame, Free shipping, $652.05-679.25/Piece | DHgate
Nem vagyok versenyzõ, nem pózolni, vagy ahogy Zolika írta egyszer "májerkodni" akarok vele. Egyszerûen tetszik és ezért az árért nagy valószínûséggel bevállalom. Majd leírom a tapasztalataimat, ami persze nem sok lesz, hisz nincs mire alapoznom. :D Vagy szívesen megmutatom bárkinek akit ez érdekel.
Ráadásul adnak egy év garit rá, nem hiszem, h más gyártó bevállal ennél nagyobb garanciális kötelezettséget, persze kompozitról beszélek. Mert a Gepida az alu vázaira örök élet plusz két napot vállal.

Ridley Noah Fast 

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

szerintetek ez mennyire replika?
Wholesale 2013 pinarello dogma think2 65.1 bicycle frameamp;carbon bicycle white frame headset forkseat post, Free shipping, $600.88-618.64/Piece | DHgate
mert az ára miatt szerintem nagyon.:(

Ave mondta meg a tutit szvsz, nem is értem, mért nem zúzatják egybõl össze, ha a hamis Rolexeket stb. képesek. Pinarella, Chinarello, Pirandello, akármi elmenne, de a szemérmetlen és hazug másolás nem.
Idézem Avet:
De ettol meg hamis Pinarellot ne vegyen senki. Nem kul dolog hamisitvannyal pozolni. Tudas meg ugye nincs mogotte, csak kinezetre copy.
2013-02-07, 00:34 http://forum.bikemag...tml#post1188624#21618