Olcsón könnyût és jót. Ebben jó vagyok.
A gyárihoz képest új sor, új kerekek, új nyeregcsõ, új kormány, új bandázs.
: -) diéta nem horrorból. sajna az acélnál néha a romantika jobban elkap, mint a tömeg, így az új kerék, új stucni, új váltó, (na jó, valójában az egész bicót széthordta a postás, és a nagy Sbõl szinte semmi sem maradt.. )
de ahogy cserélõdtek az alkatrészek, úgy hízott a gépezet. Az 6401-es tricolor hátsó váltó pl. 223 grammos volt mérlegen, az Athena meg 280 körüli. Az eredeti kerékszett is jó 20 dekával volt könnyebb, a váltókarokról nem beszélve, stucni szintén adta magát. Egyedül a fékeknél jött le tömeg, bár az nem érdekes, a fékhatás annál inkább. Szerencsére az is óriásit javult.
De elégedett vagyok ezzel a felállással jelenleg. A kerekek nehezebbek, de érezhetõen merevebbek, és sokkal finomabban futnak, kisebb erõkifejtéssel lehet tempót tartani. Hiába nehezebb, a jobb áttétek miatt a gyorsíthatóság nem szenvedett csorbát, a hajtókar rel. könnyû (FC-6400), és lehet, én vagyok puding, de nem nagyon látom, hogy hajladozna. Az elsõ váltó terelõlapjába meg hál'égnek nem szokott a lánc beleérni, eddig nagyon bíbor.
Végeredményben jó fél kilót hízott a masina, de sebességben még talán jobb lett. A végáttét mondjuk 53-12rõl 53-13-ra nõtt, de az lényegtelen, síkra tökéletes, lejtõ meg alig létezik.
Szent, életem vétele volt, mert minden eltöltött perc eddig álomszerû volt rajta, nem beszélve arról, hogy kezelhetõségre igazán tökéletes. Bárányka.