Lehet kellett volna.
Nagyon durva bunti +5-6kg-t vinni hegyre fel. A HHH-on ez siman 1 perc feletti bunti.
Aelle? Abból is ki lehet hozni szépeket. De abban biztos vagyok, hogy az SLX nincs olyan súlyos
Mármint, Jani írta, hogy a Cromor milyen. S, hogy milyet hozott ki a passzázspuchból, amit reálisnak tartok, lévén, nálam is van cromor csöves acélmászóka, és az sincs sokkal 10 kiló fölött, pedig kínai lámpák, elsõ generációs mirage ergók és jó vastag falú kalloy nyeregcsõ is berondít a képbe.
Kíváncsiságból mentem ma reggel 1 órát acéllal, délután 1 órát aluval, s lehet, hogy délutánra már "kihajtott" voltam, de úgy vettem észre, hogy az acélt sokkal jobb-kénelmesebb hajtani. Hiába plusz 1.5 kiló, hosszabb távon könnyebb vele tempót mennem, csak ha sok a rövidke rész, akkor jön ki a súlyelõny, meg az extra merevségbõl származó jobb gyorsulás, kevesebb erõveszteség. Bár ma enyhén szeles nap volt, reggel meg végig -4 fok, a lábujjaim nem szerették. de hál' égnek száraz napsütéses verõfényes jéghideg, amit inkább kellemesen csípõsnek érezni..)
(nn. tudom, hogy ezek mindenki számára evidens-agyonvert dolgok, de nekem még minden új : D az újszülött se' tudja sokszor, az apja miért ideges, aztán kitanulja)
Döbbenet amúgy, mit lehet kihozni az acélból. Hyperretró épített talán Colombus SLX csõszettes brigót, ráadásul "középkategóriás" Centaur szettel meg "belépõ szintû" vento kerekekkel, és állítólag 9 kiló alatt volt a maschina.
Még a régi Nishiki-Koga Miyata meg Bridgestone gépeket nézegetve lehet látni piszok jó tömeg adatokat, nézek is valamit utána ezeknek a Tange szetteknek. Nem tûnnek rossznak.
Döbbenet amúgy, mit lehet kihozni az acélból. Hyperretró épített talán Colombus SLX csõszettes brigót, ráadásul "középkategóriás" Centaur szettel meg "belépõ szintû" vento kerekekkel, és állítólag 9 kiló alatt volt a maschina.
Még a régi Nishiki-Koga Miyata meg Bridgestone gépeket nézegetve lehet látni piszok jó tömeg adatokat, nézek is valamit utána ezeknek a Tange szetteknek. Nem tûnnek rossznak.
kicsi reklámot csinálok városkám versenyének: Hegyi Idõfutam Verseny http://meszkoember.webnode.hu/ a hegy nem vészes. a héten tekertem már rajta,az út is aránylag jó. gyertek minél többen.
Semmi extra, egyszerû columbus cromor csövekbõl van, 2100g a váz, 700g a villa, donciccio-nak van jó csövekbõl a váza. A puch-nak kb 9kg-ra le tudnám vinni a tömegét, de amikor versenyeztem vele 9,5kg körül volt, most téli felszereléssel szerintem max 11kg lehet.
Az olasz menetes.
Olcsón könnyût és jót. Ebben jó vagyok.
A gyárihoz képest új sor, új kerekek, új nyeregcsõ, új kormány, új bandázs.
Én 1615 km-nél tartok.
Két hete látszólag minden ok nélkül bal térd nem akar mûködni ( nem tudom rendesen behajlítani ). Naponta minimális javulás,de még mindig feszül, gondolom vizesedik.
További pihentetést javasoltok, vagy laza edzéseket.
Hm, az szép. Elvileg ugyanaz a csõszett, mégis fél kilóval könnyebb. Valamit nagyon jól válogattál össze alkatrészeknél, annyi szent.
A sebesség mindent megold.
Papírbicósok vagytok!
Azért volt már jó idõ, nem sokat, de kb. 500km-t mentem már az outival.
175km országúti edzés, de úgysem a km-ek számítanak.
Semmi extra, egyszerû columbus cromor csövekbõl van, 2100g a váz, 700g a villa, donciccio-nak van jó csövekbõl a váza. A puch-nak kb 9kg-ra le tudnám vinni a tömegét, de amikor versenyeztem vele 9,5kg körül volt, most téli felszereléssel szerintem max 11kg lehet.
Az olasz menetes.