Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
Fuentes szerint azért volt szükség a doppingolásra, mert az elvégzett edzések intenzitása és a sûrû versenynaptár miatt meg kellett védeni a sportolókat, hogy súlyos károsodásokat szenvedjenek.

ez a gondolatmenet ezer dologra alkalmazható :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
es nincs eleg tapasztalatuk vazgyartasban se... :X
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

nem elégséges a májerfaktoruk.

hát igen....be kell ismerni egyszer, hogy Steve Jobst is a fehér Banesto Pinarello-k ihlették :-)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
nem elégséges a májerfaktoruk.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
A Merida alu vázak mitõl nem jók?

Merida, 2007 es Campa Centaur szettel « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

megvesz ezt, váz kuka vagy elad, és van egy jó kerékszett-gruppó, amihez csak egy jó váz kell.. sajnos a merida aluvázak nem jók. : )

fõleg, ha a 2007-es centaur szett azt jelenti, hogy a 2007es hajtás van rajta a kovácsolt lánctányérokkal, amit rob4bike-ék "chorus szintûnek" hirdetnek. (pont múlt héten vettem-tettem ilyen hajtányt, és jobb rajta sokkal az elsõ váltás, mint a velocén. nomeg, maga a tény, hogy cirka 50 grammal vagyok így bentebb hajtókarügyileg.. ) meg az legalább ezüst színû

GT-Atee

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Azért ez nem rossz szerintem.... Szép, szép...

Veterán Gitane Versenykerékpár « RETRO / VETERÁN « Kategóriák tallózása

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Hoppá

Spotted: Specialized Hydraulic Disc Roubaix Prototype - BikeRadar

A fékváltókar valami kibombázott ronda még mindig.

valahova el kell rejteni a hidraulika kiegyenlito tartalyat is, es akarhogy nezem nekem se lenne jobb otletem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Ezt hogy hozta össze a 7. helyezett????
Ér ezen röhögni?

Last Km of Stage 4 (2013/vuelta-al-pais-vasco)

nem ér,ez olyan "ma én, holnap te" dolog. ennyire elba.... helyre rakni egy befutot, rakták volna fel a dombtetõre vagy a lejtõ aljára, de hogy a lejtõ közepére, a 30.-nak már az autok közt kellet boklászni

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
ez a fvkar...! méretre akkora hogy lehet hogy csak belebújtattak egy templomkilincses dura ace-t

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Hoppá

Spotted: Specialized Hydraulic Disc Roubaix Prototype - BikeRadar

A fékváltókar valami kibombázott ronda még mindig.
11:38:11 IM 2012

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

azért az necces,h még tegnap is elfért a téli ruházat bringán. jöhetne már a jó idõ.

na igen. azért az idõ megválaszolt néhány kérdést. pl.: az alu vázak is lehetnek tartósak. szerintem amit linkeltem kastle bringa még biztos kibírna néhány évet. az alkatrészei biztos. azért azt megjegyezném,h a hátsó agya az athena. szóval arra sem lenne gond néhány évig. nekem vannak itthon ilyen 1 forgáspontos fékeim,és nem annyira rosszak. jó fékbetétekkel meg van a fékereje.

Merida, 2007 es Campa Centaur szettel « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása

megvesz ezt, váz kuka vagy elad, és van egy jó kerékszett-gruppó, amihez csak egy jó váz kell.. sajnos a merida aluvázak nem jók. : )

fõleg, ha a 2007-es centaur szett azt jelenti, hogy a 2007es hajtás van rajta a kovácsolt lánctányérokkal, amit rob4bike-ék "chorus szintûnek" hirdetnek. (pont múlt héten vettem-tettem ilyen hajtányt, és jobb rajta sokkal az elsõ váltás, mint a velocén. nomeg, maga a tény, hogy cirka 50 grammal vagyok így bentebb hajtókarügyileg.. ) meg az legalább ezüst színû

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Ezt hogy hozta össze a 7. helyezett????
Ér ezen röhögni?

Last Km of Stage 4 (2013/vuelta-al-pais-vasco)

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás
azért az necces,h még tegnap is elfért a téli ruházat bringán. jöhetne már a jó idõ.

na igen. azért az idõ megválaszolt néhány kérdést. pl.: az alu vázak is lehetnek tartósak. szerintem amit linkeltem kastle bringa még biztos kibírna néhány évet. az alkatrészei biztos. azért azt megjegyezném,h a hátsó agya az athena. szóval arra sem lenne gond néhány évig. nekem vannak itthon ilyen 1 forgáspontos fékeim,és nem annyira rosszak. jó fékbetétekkel meg van a fékereje.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Rosszul tervezett vázaknál vagy rosszul behúzott csapággyal lehet gond, de egy normális váznál kizárt, lásd cannondale legtartósabb vázai.
Milyen vázad van?

aluminium :D márkát nem írok. nem hiszem hogy beázott volna mivel a csapágyak tökéletesek (a cannondale biztos más csõvekböl épitt) nekem is csak a télen(kivettem a nyeregcsõvet) tûnt fel hogy belül mennyire oxidálodik(nem a nyeregcsõ és a váz találkozásánál,hanem lejjebb)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nekem jó ötlet,hegesztés mellett még nem repedt el, volt hogy napokig repedt vázzal jártam(nem 20-30km/h-val), viszont csak olyat érdemes venni aminek integrált kormánycsapágya van,a régi beütõs csapágycsészés homlokcsõ a nagyon gyenge pontjuk. aluminium villát sem használnék(nem a komfort miatt) amit még észre vettem az az oxidácio,kivülrõl nem látni mert takarja a festés, de belül nagyon oxidálodnak(fõleg az agyon ötvözött csõvek)

Rosszul tervezett vázaknál vagy rosszul behúzott csapággyal lehet gond, de egy normális váznál kizárt, lásd cannondale legtartósabb vázai.
Milyen vázad van?

A sebesség mindent megold.

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás

integrált kormánycsapágyas megoldást acélvázhoz is használják?

már Fausto Coppi-nak is volt ilyen jellegû bianchi-ja :)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
integrált kormánycsapágyas megoldást acélvázhoz is használják?

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Biztos jó ötlet az alut javíttatni? Gyengül a hegesztés mellett, feszültség lesz benne. Elég kellemetlen lenne, ha letörne a fejcsõ egy kátyúban.

nekem jó ötlet,hegesztés mellett még nem repedt el, volt hogy napokig repedt vázzal jártam(nem 20-30km/h-val), viszont csak olyat érdemes venni aminek integrált kormánycsapágya van,a régi beütõs csapágycsészés homlokcsõ a nagyon gyenge pontjuk. aluminium villát sem használnék(nem a komfort miatt) amit még észre vettem az az oxidácio,kivülrõl nem látni mert takarja a festés, de belül nagyon oxidálodnak(fõleg az agyon ötvözött csõvek)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

sokáig,ha elreped valahol meg kell javittani :) amin tekerek az is már vagy 5 helyen van javitva, amitõl tartok az a majdnem 20 éves alukormány, na ha ez maradna a kezemben akkor már lehet hogy megijednék.

Biztos jó ötlet az alut javíttatni? Gyengül a hegesztés mellett, feszültség lesz benne. Elég kellemetlen lenne, ha letörne a fejcsõ egy kátyúban.

A sebesség mindent megold.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

nem tudom egy also hangon 10 eves aluminium vazzal mennyire lehet meg hosszu tavra tervezni... a magyar utak szerintem hamar kihozzak belole a gyenge pontjait. Amugy szep, meg jo cuccok vannak rajta (akinek kenyelmes ez a fajta fvk.)

sokáig,ha elreped valahol meg kell javittani :) amin tekerek az is már vagy 5 helyen van javitva, amitõl tartok az a majdnem 20 éves alukormány, na ha ez maradna a kezemben akkor már lehet hogy megijednék.