ez a gondolatmenet ezer dologra alkalmazható

RAUH-Welt
B E G R I F F
nem elégséges a májerfaktoruk.
Merida, 2007 es Campa Centaur szettel « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
megvesz ezt, váz kuka vagy elad, és van egy jó kerékszett-gruppó, amihez csak egy jó váz kell.. sajnos a merida aluvázak nem jók. : )
fõleg, ha a 2007-es centaur szett azt jelenti, hogy a 2007es hajtás van rajta a kovácsolt lánctányérokkal, amit rob4bike-ék "chorus szintûnek" hirdetnek. (pont múlt héten vettem-tettem ilyen hajtányt, és jobb rajta sokkal az elsõ váltás, mint a velocén. nomeg, maga a tény, hogy cirka 50 grammal vagyok így bentebb hajtókarügyileg.. ) meg az legalább ezüst színû
Hoppá
Spotted: Specialized Hydraulic Disc Roubaix Prototype - BikeRadar
A fékváltókar valami kibombázott ronda még mindig.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ezt hogy hozta össze a 7. helyezett????
Ér ezen röhögni?
Last Km of Stage 4 (2013/vuelta-al-pais-vasco)
azért az necces,h még tegnap is elfért a téli ruházat bringán. jöhetne már a jó idõ.
na igen. azért az idõ megválaszolt néhány kérdést. pl.: az alu vázak is lehetnek tartósak. szerintem amit linkeltem kastle bringa még biztos kibírna néhány évet. az alkatrészei biztos. azért azt megjegyezném,h a hátsó agya az athena. szóval arra sem lenne gond néhány évig. nekem vannak itthon ilyen 1 forgáspontos fékeim,és nem annyira rosszak. jó fékbetétekkel meg van a fékereje.
Rosszul tervezett vázaknál vagy rosszul behúzott csapággyal lehet gond, de egy normális váznál kizárt, lásd cannondale legtartósabb vázai.
Milyen vázad van?
Rosszul tervezett vázaknál vagy rosszul behúzott csapággyal lehet gond, de egy normális váznál kizárt, lásd cannondale legtartósabb vázai.nekem jó ötlet,hegesztés mellett még nem repedt el, volt hogy napokig repedt vázzal jártam(nem 20-30km/h-val), viszont csak olyat érdemes venni aminek integrált kormánycsapágya van,a régi beütõs csapágycsészés homlokcsõ a nagyon gyenge pontjuk. aluminium villát sem használnék(nem a komfort miatt) amit még észre vettem az az oxidácio,kivülrõl nem látni mert takarja a festés, de belül nagyon oxidálodnak(fõleg az agyon ötvözött csõvek)
A sebesség mindent megold.
integrált kormánycsapágyas megoldást acélvázhoz is használják?
Biztos jó ötlet az alut javíttatni? Gyengül a hegesztés mellett, feszültség lesz benne. Elég kellemetlen lenne, ha letörne a fejcsõ egy kátyúban.
sokáig,ha elreped valahol meg kell javittani
amin tekerek az is már vagy 5 helyen van javitva, amitõl tartok az a majdnem 20 éves alukormány, na ha ez maradna a kezemben akkor már lehet hogy megijednék.
A sebesség mindent megold.
nem tudom egy also hangon 10 eves aluminium vazzal mennyire lehet meg hosszu tavra tervezni... a magyar utak szerintem hamar kihozzak belole a gyenge pontjait. Amugy szep, meg jo cuccok vannak rajta (akinek kenyelmes ez a fajta fvk.)