Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hogy ez miert nem jutott meg eszembe, koszi a tippet! ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

... Ha erosodni nem is tudok annyit, talan draga technikaval meg sikerulhet. :)

Nyeregvázcsõbe szerelhetõ motorral? :D

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Valoban.
Purito is tudott 44-es atlagot 52km-n 2010-ben a Touron, 16 embert meg is tudott elozni! ;)

En meg sajnalhatom, valoban, kutyabol tenyleg nem lesz szalonna, foleg nem 40 evesen, es tisztan. De azert probalkozom tovabb. Egy 40+ atlagu rendesebb tavu idofutam azert a vagyaim kozott szerepel. Ha erosodni nem is tudok annyit, talan draga technikaval meg sikerulhet. :)

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Egyszerû, jó a Watt/kg aránya. 5-össel kezdõdõ testsúllyal síkon gondjai vannak az embernek. :)

én azért 55 kilóval is tudtam órán belüli 40 kilométert(nem idõfutam bringával), ez edzés és genetika kérdése(kutyából nem lesz szalonna)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Azt gondolom en se vagyok nehez. :) Mondjuk teny, hogy sikon is jobb nalam Isti, szoval lehet ennyi eleg ehhez...
Csak szerintem ez nem volt eleg meredek ahhoz, hogy a tomeg nagy elony legyen. De siman lehet, hogy tevedek.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Egyebkent hogy csinaltad? Tallian Peti azert meg igy lazara veve a figurat is nagyon eros.
Tahi es Stop eredmenyeidbol nem gondoltam volna, hogy ilyet is tudsz. ;) Ne ertsd felre, nem ketelkedem, csak nem ertem.

Garmin vagy Polar logod van a versenyrol? Szoktam virtualis versenyt csinalni beloluk.

Egyszerû, jó a Watt/kg aránya. 5-össel kezdõdõ testsúllyal síkon gondjai vannak az embernek. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
>"...es a 2010 november vegi balesetem..."
Termeszetesen a 2011 novemberire gondoltam.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Egyebkent hogy csinaltad? Tallian Peti azert meg igy lazara veve a figurat is nagyon eros.
Tahi es Stop eredmenyeidbol nem gondoltam volna, hogy ilyet is tudsz. ;) Ne ertsd felre, nem ketelkedem, csak nem ertem.

Garmin vagy Polar logod van a versenyrol? Szoktam virtualis versenyt csinalni beloluk.

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

1-2 másodperccel lemeradni a dobogóról az valóban bosszantó... de fiatal vagy még és egy ilyen tud inspirálni rendesen.

Igen, azon vagyok, hogy a dühöt frusztráció helyett átalakítsam erõvé és motivációvá... De biztos kell pár nap, hogy ne arra gondoljak folyton, hogy "mi lett volna ha...", meg a hibákon rágódjak, amiket elkövettem...

(Csak hát nekem kezdõként - egy kezemen meg tudom számolni az eddigi versenyeim - szerintem még többet jelent egy dobogó és érem, mint az "öreg róka" bringásoknak X évvel a hátuk mögött, ezért is olyan rossz érzés, hogy ennyin múlt.)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Tavaly a 4kg-val nehezebb acelbringaval mentem, es a 2010 november vegi balesetem miatt 1.5 honap edzes kimaradt a telen.
2011-ben nem indultam, 2010-ben pedig meg kb. 10kg voltam nehezebb, es nem is edzettem tervszeruen.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Indultam én is, bár nekem lefelé konyul most a szám széle... Pénteken elmentem egy keményebb hegyi körre amibõl a végén egy eléhezés és megrogyás lett. Már ekkor gondoltam, hogy nem biztos, hogy ezt vasárnap kéne erõltetni mert nem leszek pihent és ez be is jött. De úgy voltam vele, hogy ha már neveztem elõre meg amúgy se akar senki jönni velem vasárnap délelõtt bringázni, akkor legyen. A rajt után egyszerûen nem forgott be a "síkon". és ahol elkezd emelkedni ott már raktam is a kistányért pedig úgy emlékeztem, hogy 2 éve itt még izomból elnyomtam neki 53/21-ben. A pulzusom se akart emelkedni, valahogy rongyoknak éreztem a lábaimat. Érdekes, de a táv második fele már nem volt gáz de az elején a 2. hajtûnél az is eszembe jutott, hogy leszállok :-)
12 percen belül akartam felmenni ami talán reális is, de kaptam magamtól úgy 30-40 másodpercet. Miszisz Kusztor is megelõzött 4 másodperccel, na ez a méreg, nem a cián! 12:28 lett a vége.

1-2 másodperccel lemeradni a dobogóról az valóban bosszantó... de fiatal vagy még és egy ilyen tud inspirálni rendesen.

Ave, te mit eszel vagy mit csinálsz máshogy, hogy idén ennyit javultál itt??? :-)

Kicsit merges voltam ma, pedig igazabol orulnom kellene.

Meszkoember hegyi idofutamon mentem egy 11:44-es idot (eddigi legjobbam -2perc), azt remeltem talan dobogora is jo lehetnek a 40+ -os korosztalyban.
De mint kiderult, a szervezok itt 41-tol ertik a 40+ -t. Konzekvensek mondjuk, mert tavaly is igy volt, de en azert jol elszontyolodtam.
Felnottben meg persze semmire se eleg ez az ido, 14. abszolut, 12. felnott ido. Gyoztes 10:46-ot ment.

Ivancso Istinek, Szimbanak, meg mindenki masnak gratula!

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

De a kisfiam legalabb elhozott egy III. helyet a gyerekfutamban!
24x14 attellel, 16-os kerekkel porgetett mint a veszedelem. 500m volt a tavjuk, 17.2km/h -s atlagot ment. (forditos volt a palya, 6m szintemelkedes is volt benne)
Ki is kene majd szamolnom mekkora pedalfordulat kell ehhez.

nagy grat. én 4 éves koromban még biciklizni sem tudtam.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Meszkoember hegyi idofutamon mentem egy 11:44-es idot (eddigi legjobbam -2perc), azt remeltem talan dobogora is jo lehetnek a 40+ -os korosztalyban.
De mint kiderult, a szervezok itt 41-tol ertik a 40+ -t. Konzekvensek mondjuk, mert tavaly is igy volt, de en azert jol elszontyolodtam.
Felnottben meg persze semmire se eleg ez az ido, 14. abszolut, 12. felnott ido. Gyoztes 10:46-ot ment.

Csak ismételgetni tudom önmagam, emiatt ne legyen harag-bánat, idõfutamon a rövid táv miatt többet számíthatnak a kis apróságok is. Szép teljesítmény, az emberek nagyon jelentõs hányada a töredékének örülne ebben a korban.

A fiúnak is gratula, halljunk még róla sokat!

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.434 hozzászólás

gratulálok mindenkinek. :) én mondjuk itt lakok a versenytõl néhány km-re,de sajna arra sem volt idõm,hogy kimenjek egy fél órára. szégyen szemre ezen a héten csak 40 km tudtam tekerni. :(

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Ave, Isti én is gratulálok mindkettõtöknek meg a többi résztvevõnek is!

A hivatalos lista szerint csak egy másodperccel elõztem meg kategóriámban a második helyezettet (saját mérés 3 mp), lehet hogy megérte 3 év után spd pedálról és montis cipõrõl átváltani a héten look stoplira rendes outi cipõvel?:)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Tesóm is 110-115kg/185cm(kb) és carbon villás Merida 901-essel hasít Fulcrum Racing kerekeken minden gond nélkül.

Sziasztok.
A tegnapi napon felbuzdulva szeretnék beszerezni a jelenlegi dirt bringám mellé egy olcsóbb országútit.
A problémám viszont hogy nem vagyok kis darab: ~105kg és 182cm vagyok.
Ilyen paraméterekkel le kell hogy mondjak az országútiról?
Esetleg van olyan márka aki erõsebb vázakat készített?
Kb 60.000 Ft lenne a bringára.

GT-Atee

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
De a kisfiam legalabb elhozott egy III. helyet a gyerekfutamban!
24x14 attellel, 16-os kerekkel porgetett mint a veszedelem. 500m volt a tavjuk, 17.2km/h -s atlagot ment. (forditos volt a palya, 6m szintemelkedes is volt benne)
Ki is kene majd szamolnom mekkora pedalfordulat kell ehhez.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
:( Nagyon szomorúan tapsoltam meg a dobogósokat...
2013 ::

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

...
Jani te defektet kaptál? Mi lett veled?

Igen, kicsit felütöttem az elsõt a vasúti átjáróban. Eleve nem volt benne nagy nyomás és rossz helyen mentem át a síneken. Kicseréltem a belsõt és hazajöttem a 7-esen, így pont kijött az elõírt 2 óra. :)