Mezonyversenyekre is jossz majd?
Persze, az a lényeg!
Mezonyversenyekre is jossz majd?
A sebesség mindent megold.
Egyebkent hogy csinaltad? Tallian Peti azert meg igy lazara veve a figurat is nagyon eros.
Tahi es Stop eredmenyeidbol nem gondoltam volna, hogy ilyet is tudsz.Ne ertsd felre, nem ketelkedem, csak nem ertem.
Garmin vagy Polar logod van a versenyrol? Szoktam virtualis versenyt csinalni beloluk.
Szia Isti,
én köszöntem rád a befutónál. Úgy értettem 13 perc körüli idõt mondtál befutónak, nem? Volt aztán csodálkozás részemrõl késõbb a 10:50-re!
Sajnos ave miatt is tátva maradt a szám, akit én sem értettem miért nem szólították harmadiknak; meg saját magam miatt is, mert csak néztem hogy jobb idõt mentem mint a második helyezett (saját mérés szerint), és még a dobogóra se hívnak. Aztán helyesbített a szpíker valamiért Rácz-nak olvasta a nevem.
... Ha erosodni nem is tudok annyit, talan draga technikaval meg sikerulhet.
Egyszerû, jó a Watt/kg aránya. 5-össel kezdõdõ testsúllyal síkon gondjai vannak az embernek.
Egyebkent hogy csinaltad? Tallian Peti azert meg igy lazara veve a figurat is nagyon eros.
Tahi es Stop eredmenyeidbol nem gondoltam volna, hogy ilyet is tudsz.Ne ertsd felre, nem ketelkedem, csak nem ertem.
Garmin vagy Polar logod van a versenyrol? Szoktam virtualis versenyt csinalni beloluk.
1-2 másodperccel lemeradni a dobogóról az valóban bosszantó... de fiatal vagy még és egy ilyen tud inspirálni rendesen.
Kicsit merges voltam ma, pedig igazabol orulnom kellene.
Meszkoember hegyi idofutamon mentem egy 11:44-es idot (eddigi legjobbam -2perc), azt remeltem talan dobogora is jo lehetnek a 40+ -os korosztalyban.
De mint kiderult, a szervezok itt 41-tol ertik a 40+ -t. Konzekvensek mondjuk, mert tavaly is igy volt, de en azert jol elszontyolodtam.
Felnottben meg persze semmire se eleg ez az ido, 14. abszolut, 12. felnott ido. Gyoztes 10:46-ot ment.
Ivancso Istinek, Szimbanak, meg mindenki masnak gratula!