Indultam én is, bár nekem lefelé konyul most a szám széle... Pénteken elmentem egy keményebb hegyi körre amibõl a végén egy eléhezés és megrogyás lett. Már ekkor gondoltam, hogy nem biztos, hogy ezt vasárnap kéne erõltetni mert nem leszek pihent és ez be is jött. De úgy voltam vele, hogy ha már neveztem elõre meg amúgy se akar senki jönni velem vasárnap délelõtt bringázni, akkor legyen. A rajt után egyszerûen nem forgott be a "síkon". és ahol elkezd emelkedni ott már raktam is a kistányért pedig úgy emlékeztem, hogy 2 éve itt még izomból elnyomtam neki 53/21-ben. A pulzusom se akart emelkedni, valahogy rongyoknak éreztem a lábaimat. Érdekes, de a táv második fele már nem volt gáz de az elején a 2. hajtûnél az is eszembe jutott, hogy leszállok :-)
12 percen belül akartam felmenni ami talán reális is, de kaptam magamtól úgy 30-40 másodpercet. Miszisz Kusztor is megelõzött 4 másodperccel, na ez a méreg, nem a cián! 12:28 lett a vége.
1-2 másodperccel lemeradni a dobogóról az valóban bosszantó... de fiatal vagy még és egy ilyen tud inspirálni rendesen.
Ave, te mit eszel vagy mit csinálsz máshogy, hogy idén ennyit javultál itt??? :-)
Kicsit merges voltam ma, pedig igazabol orulnom kellene.
Meszkoember hegyi idofutamon mentem egy 11:44-es idot (eddigi legjobbam -2perc), azt remeltem talan dobogora is jo lehetnek a 40+ -os korosztalyban.
De mint kiderult, a szervezok itt 41-tol ertik a 40+ -t. Konzekvensek mondjuk, mert tavaly is igy volt, de en azert jol elszontyolodtam.
Felnottben meg persze semmire se eleg ez az ido, 14. abszolut, 12. felnott ido. Gyoztes 10:46-ot ment.
Ivancso Istinek, Szimbanak, meg mindenki masnak gratula!