Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
csak a shimano gyart 7es fekvaltokart (Shimano ST-A070) vagy mas gyarto is keszit ilyet?esetleg gyartanak mas modelt is 7esbol a japanok?

regi/hibas agyvaltokat veszek.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Bikes of the Bunch: Colnago Mapei Master X-Light | Cycling Tips

ajánlom minden Sjögren szindrómásnak, ettõl jobb gyógyír a betegségre a mai napig nem létezik.

Sajnos biztos nincs olyan merev, mint egy mai testvére, de hát, egy ilyen bringánál kit érdekel?

csövekre nézve, mintha méretben lenne..

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

biztos hogy nem erõsödtem, csak fogytam(diéta)
szeptember óta nincs bringa, se idõ..

ill. bringa még csak lett volna; a téli, de a tanulás miatt idõ semmi

ha csökken a tömeg akkor nõ a fajlagos teljesitmény :) persze ez csak elmélet,a fogyokúrával csökken az erõ is(általában) nálam most se erõ,se anaerob álloképesség, persze elég röhejes lenne egy 40-50-el száguldó söröshordó :)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

"emelkedõn most úgy vagyok gyors ha ülve maradok...
lehet hogy megerösödtél :) én emelkedön akkor vagyok gyors hogy ha lefelé megyek rajta :) nekem most 'aero' nyeregcsõvem van valami fizik arione nyereggel elvilág ráznia kellene de talán a carbon támvillák miat elég komfortos(persze 80 kilo vagyok,ha 50 lennék lehet hogy leesnék róla)

biztos hogy nem erõsödtem, csak fogytam(diéta)
szeptember óta nincs bringa, se idõ..

ill. bringa még csak lett volna; a téli, de a tanulás miatt idõ semmi
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nem tudom, szerintem meghivasos, engem legalabbis hivtak.

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Látom voltatok szép számmal, ezek hol szervezõdnek? van valami FB oldal esetleg?

BP-Kekes-BP group ride video. Sajnos a veget muszaj voltam levagni, mert kulonben nemitotta a zenet a Youtube.

Budapest - Kékestetõ - Budapest group ride - YouTube

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

BREAKING NEWS
The 19th stage of the Giro d'Italia has been cancelled because of snow.

ott is szep tavaszi idojaras van akkor.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

ez nagyon jó vétel lesz vlkinek: Campagnolo Record Carbon 10 sebességes váltó szett « váltó / fék « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása

nos igen, sajnos nem jött be az elmélet hogy ezek a 10-es dolgok majd jó olcsók lesznek, mert itt a 11-es széria. tegnap árult valaki 11-es record fvkarokat 44e-ért, ami semmivel sem drágább a használt tizesnél

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.470 hozzászólás
ez nagyon jó vétel lesz vlkinek: Campagnolo Record Carbon 10 sebességes váltó szett « váltó / fék « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Bár már egyszer linkeltem a képet, de most más a kérdés. :) Szerintetek mennyire gáz, ha így hagyom a villát (nem festetem/fóliáztatom át)

A fotóról talán nem jön át annyira, de a váz matt, a villa meg fényes, ráadásul a piros árnyalata sem egyezik.

http://www.cybernck....spec/spec01.jpg

elviszed egy autó foliáshoz és behúzatod carbon mintás fóliával (még korán lehet hogy azért vannak ilyen örült ötleteim)

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

nyeregcsõhöz:
most ültem át 27,2rõl 31,6ra(ua. a nyereg),és észrevehetõen merevebb.
(a váz is merevebb lett alu->karbon)
nincs értelme kiállnom a nyeregbõl, mert a leg"hajlékonyabb" alkatrész most a 44cm széles aerós alu-kormányom...
emelkedõn most úgy vagyok gyors ha ülve maradok...
nem tudom mennyire ráz jobban, mert felénk tüköraszfalt van..:D

"emelkedõn most úgy vagyok gyors ha ülve maradok...
lehet hogy megerösödtél :) én emelkedön akkor vagyok gyors hogy ha lefelé megyek rajta :) nekem most 'aero' nyeregcsõvem van valami fizik arione nyereggel elvilág ráznia kellene de talán a carbon támvillák miat elég komfortos(persze 80 kilo vagyok,ha 50 lennék lehet hogy leesnék róla)

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
nyeregcsõhöz:
most ültem át 27,2rõl 31,6ra(ua. a nyereg),és észrevehetõen merevebb.
(a váz is merevebb lett alu->karbon)
nincs értelme kiállnom a nyeregbõl, mert a leg"hajlékonyabb" alkatrész most a 44cm széles aerós alu-kormányom...
emelkedõn most úgy vagyok gyors ha ülve maradok...
nem tudom mennyire ráz jobban, mert felénk tüköraszfalt van..:D
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en bevallalnam ugy ahogy van.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@(ex)Cat: Nekem speciel nem szurt szemet elso ranezesre, lehet eloben persze durvabb.
Ha zavarja a szemedet, akkor fujd le siman, ahogy ncc1701 irja. Ha nem lesz eleg szep, meg mindig elviheted egy hozzaertohoz utana is.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
27.2-hoz kepest marpedig buntet. En is kibirtam 31.6-on 3 evet, de ettol meg van jobb.

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás
Narancsot meghagyod, kimaszkolod a többit, zsírtalanítod, majd fekete festékkel átfújod 2x, és kész is. :)

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Bár már egyszer linkeltem a képet, de most más a kérdés. :) Szerintetek mennyire gáz, ha így hagyom a villát (nem festetem/fóliáztatom át)

A fotóról talán nem jön át annyira, de a váz matt, a villa meg fényes, ráadásul a piros árnyalata sem egyezik.

http://www.cybernck....spec/spec01.jpg

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

azért az sem mindegy hogy milyen nyereg van azon a nyeregcsövön.

Persze, ha valami különleges nyereg lenne, nem is szólaltam volna meg. De egy teljesen átlagos nyergem van, ilyen: Token Leather Comfort Saddle 214G Black | eBay Jó, most nézem, a nevében benne van, hogy "comfort", de az semmit nem jelent, szerintem totál átlagos nyereg.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Ezt mi alapján állítod?
Nekem ilyen átmérõjû nyeregcsövem van (Ritchey carbon WCS), egyáltalán nem büntet, semmi baj nincs vele.

azért az sem mindegy hogy milyen nyereg van azon a nyeregcsövön.

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

Nyeregcsonel a konfort az elsodleges, a 31.6 pedig buntet.

Ezt mi alapján állítod?
Nekem ilyen átmérõjû nyeregcsövem van (Ritchey carbon WCS), egyáltalán nem büntet, semmi baj nincs vele.