Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

[...]
amúgy:
kedd
szerda
csütörtök

Komoly menetek. Iszol-e rendesen? Azért kérdezem, mert ha nem innál eleget, az is növelné a puluzsod.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
és ezek a pelso vázak mibõl vannak? meg elég sokat kell várni rájuk nem?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Campagnolo Chorus 10es komplett szett újszerû « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása

igaz, a hirdetõ másik aprója is hasznos lehet, mert kompakt hajtókar mellé a 13-al kezdõdõ lánckeréksor nem biztos, hogy elég lesz "dombrúle". De ez a szett így ennyiért nem rossz.. Szerezni kell a "h....ret.o" nevû illetõtõl egy kínai katalógusvázat pelso névre matricázva, és baba kis szénszálas vasad van Kórussal, ha minden igaz, nem is rossz áron.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
csak ugye nekem az agyvalto miatt 7es kell.
meg olcso hogy ha megsem jon ossze a dolog ne szivjam a fogam.
rsx is jo lenne csak ne lenne ilyen draga.meg nem is nagyon talaltam csak jobbost.

jolvan akkor a hiba nem az en keszulekemben van.mas sem eri el alsofogasban a kioldot.

meg anyni kerdesem van hogy a gumijat meg be lehet szerezni valahonnan esetleg kompatibilis ujabb modelekkel (gondolom nem, a hulye kioldogomb miatt)?

regi/hibas agyvaltokat veszek.

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 hozzászólás

ma volt szerencsem kiprobalni egy talan sora fvk-t.(nem sti-s)
lehetetlen volt also fogasban visszavaltani.ez normalis vagy nekem van ilyen amorf kicsi ujjam?
esetleg mas beallitassal meg van remeny?

vegso soron muszaj leszek hozzaszokni mert 9 rugo alatt nem kapok uj 7es sti-st max hasznaltan ugy meg nem nagyon van csak jobb kar.

valamikor én is kiprószáltam, de az eredmény mint nálad. :)

Ridley Noah Fast 

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Ezért sem ajánlottam neked a Sorát, anno. Igaz ezévtõl már észbe kaptak Shimanoéknál, és sti-s lett.
Bármilyen sti-sel jobban jársz... ;)

lehetetlen volt also fogasban visszavaltani.ez normalis vagy nekem van ilyen amorf kicsi ujjam?

vegso soron muszaj leszek hozzaszokni mert 9 rugo alatt nem kapok uj 7es sti-st max hasznaltan ugy meg nem nagyon van csak jobb kar.

Alex

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás

regi/hibas agyvaltokat veszek.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
ezek a skoda reklámok évrõl éve jobbak! :)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Rose által kínált, általuk épített kerékszettekkel?
Pl.:Road bike wheel set 28"/700 C; Xtreme R-490 / Shimano 105 black kedvezményes vásárlás az online bike shopban www.rosebikes.hu

Vagy ilyesmi áron inkább ajánlanátok egy gyári szettet?

Köszönöm elõre is!

ezen nincs mit elrontani.. 3krsztre megfûznek egy szett agyat aztán eladják olcsóbban, mintha magadnak vennéd a dolgokat és építenéd.. ha nyolcas van benne, centrírozod, s még mindig olcsóbb, mintha külön vennéd. : )

olyan "nem látok benne nagy kockázatot" a dolog, fõleg, hogy ennyiért shimano kerékszettbõl nem kapsz túl nagy választékot..

pauly

pauly

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
dirobi,ave: köszi!

goma

goma

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Rose által kínált, általuk épített kerékszettekkel?
Pl.:Road bike wheel set 28"/700 C; Xtreme R-490 / Shimano 105 black kedvezményes vásárlás az online bike shopban www.rosebikes.hu

Vagy ilyesmi áron inkább ajánlanátok egy gyári szettet?

Köszönöm elõre is!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ave ez milyen márka? Moose? nem találom neten. Lehet nekem is kéne egy ilyen.
11:38:11 IM 2012

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Lehet ilyet is kulon kapni, es utana azt teszel ra, amit csak szeretnel.
Feltöltött kép

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Igen, van bilincses váltokar.

Pl: Shimano A050 (SL-SY20A) váltókar pár | Váltás | Váltókar

Üdv!

Van egy csepel országúti vázam,amit lehet hogy majd szeretnék váltóssá átalakítani,mert eddig ss-ként használtam.Az érdekelne hogy ha nincs az alsócsövön furat a váltókarnak,akkor is fel lehet tenni oda valamilyen váltókart?Mert ha jól látom akkor van bilincses váltókarok is.Fékváltókart nem szeretnék mert a legolcsóbb is 25-30 körül lenne...Csak mert néha jó lenne ha mégis tudnék váltani :)
Köszi!

pauly

pauly

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Üdv!

Van egy csepel országúti vázam,amit lehet hogy majd szeretnék váltóssá átalakítani,mert eddig ss-ként használtam.Az érdekelne hogy ha nincs az alsócsövön furat a váltókarnak,akkor is fel lehet tenni oda valamilyen váltókart?Mert ha jól látom akkor van bilincses váltókarok is.Fékváltókart nem szeretnék mert a legolcsóbb is 25-30 körül lenne...Csak mert néha jó lenne ha mégis tudnék váltani :)
Köszi!

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
Nagyon elcsesztem ezt a versenyt :(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kincsesbányai versenyrõl a beszámolóm: Márkus Jani kerékpáros blogja: Bringafieszta, Kincsesbánya - 2013.06.30.

A sebesség mindent megold.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Imádom az Orbeákat, de ez most konkrétan nem tetszik. De ha már apró. Ez a Bianka nagyon brutál így. Ultegrával 325k. Ahogy nézegetem az aprót (vannak új bringák is nyomott áron), de az én 165-166 centimhez vajmi nehezen fognék ki bármi jót. 54-57 cm-es vázakkal van tele az apró, míg nekem szerintem 50-es kellene.

Kellys ARC 3.0-ra gondolsz? Szép-szép, de valóban csak Tiagra szettes 315-ért. És ha már 300k, ott van a Canyon Roadlite 6.0 105 vagy Apex-el ugyanennyiért. Szóval akkor a Kellys is drága. :)

Nekem (is) nagyon tetszik az a Canyon 6.0, team színben. Amúgy ez a team jelent valamit? Valamelyik csapatnak a színe esetleg? :)

Uhh, ezt viszont lehet nekem találták ki. :cool2:

:) Hát, könnyebb lesz vázat találnod, mint ha a 19x lennél. Egyébként a kellyst elrettentõ példának szántam ;)

Abban biztos vagyok, hogy a Sztálinorgonások is Canyonnel tekernek, szerintem a team õket takarja. : )

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás

Új Orbea Aqua Ultegrával eladó Kaposvár

Ilyen "nevenincs" márkák kerékpárjait kapod jó áron, miközben északi szomszédaink, akiket sokan amerikainak hisznek (Kellys) 315-be mér Tiagrával szerelt gépet.

Ez csak az én két fillérem volt, a Canyon meg elég jól csengõ név ahhoz, hogy 1000 euróért õket válasszam. ; ) Csak lehetne több dizájnelem..

Imádom az Orbeákat, de ez most konkrétan nem tetszik. De ha már apró. Ez a Bianka nagyon brutál így. Ultegrával 325k. Ahogy nézegetem az aprót (vannak új bringák is nyomott áron), de az én 165-166 centimhez vajmi nehezen fognék ki bármi jót. 54-57 cm-es vázakkal van tele az apró, míg nekem szerintem 50-es kellene.

Kellys ARC 3.0-ra gondolsz? Szép-szép, de valóban csak Tiagra szettes 315-ért. És ha már 300k, ott van a Canyon Roadlite 6.0 105 vagy Apex-el ugyanennyiért. Szóval a Kellys is drága. :)

Nekem (is) nagyon tetszik az a Canyon 6.0, team színben. Amúgy ez a team jelent valamit? Valamelyik csapatnak a színe esetleg? :)

Uhh, ezt viszont lehet nekem találták ki. :cool2:

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Jól látom, hogy ez a Cube full Tiagra 300e-ért? 1000€-ért full Shimano 105-ös vagy Sram Apex-es Canyon Roadlite Al-t kapsz. Nekem az Apexes van és ezzel nyomtam már az elõbb említett 600km-es túrát is, hibátlan cucc és rendesen össze van rakva, nem azzal kell kezdeni, hogy szétszeded és összerakod, hogy elsõ héten ne essen szét. :)

Új Orbea Aqua Ultegrával eladó Kaposvár

a vicc, hogy ezek kaposvárott 300ér dobálják ezt a vasat, miközben örökélet garanciát kapsz a vázra, ha Te regisztrálod, aztán persze ott van a "Klasszikus La Triestina", amit meg Centaur-FulcrumR5-tel szintén 290ért kapsz B....Landben.

Ilyen "nevenincs" márkák kerékpárjait kapod jó áron, miközben északi szomszédaink, akiket sokan amerikainak hisznek (Kellys) 315-be mér Tiagrával szerelt gépet.

Canyon-Rose azért nagyon jó szerintem, mert szinte teljeskörû a testreszabhatóság, nomeg õk a kiegészítõkbõl is nagyon jókat tesznek a gépre, nem higítanak be 400 grammos nyeregcsövekkel, Miche láncokkal, sorokkal, meg 2500 forintos ChengShin gumikkal. : )

Ez csak az én két fillérem volt, a Canyon meg elég jól csengõ név ahhoz, hogy 1000 euróért õket válasszam. ; ) Csak lehetne több dizájnelem..