Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Igen, van bilincses váltokar.

Pl: Shimano A050 (SL-SY20A) váltókar pár | Váltás | Váltókar

Üdv!

Van egy csepel országúti vázam,amit lehet hogy majd szeretnék váltóssá átalakítani,mert eddig ss-ként használtam.Az érdekelne hogy ha nincs az alsócsövön furat a váltókarnak,akkor is fel lehet tenni oda valamilyen váltókart?Mert ha jól látom akkor van bilincses váltókarok is.Fékváltókart nem szeretnék mert a legolcsóbb is 25-30 körül lenne...Csak mert néha jó lenne ha mégis tudnék váltani :)
Köszi!

pauly

pauly

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Üdv!

Van egy csepel országúti vázam,amit lehet hogy majd szeretnék váltóssá átalakítani,mert eddig ss-ként használtam.Az érdekelne hogy ha nincs az alsócsövön furat a váltókarnak,akkor is fel lehet tenni oda valamilyen váltókart?Mert ha jól látom akkor van bilincses váltókarok is.Fékváltókart nem szeretnék mert a legolcsóbb is 25-30 körül lenne...Csak mert néha jó lenne ha mégis tudnék váltani :)
Köszi!

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
Nagyon elcsesztem ezt a versenyt :(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kincsesbányai versenyrõl a beszámolóm: Márkus Jani kerékpáros blogja: Bringafieszta, Kincsesbánya - 2013.06.30.

A sebesség mindent megold.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Imádom az Orbeákat, de ez most konkrétan nem tetszik. De ha már apró. Ez a Bianka nagyon brutál így. Ultegrával 325k. Ahogy nézegetem az aprót (vannak új bringák is nyomott áron), de az én 165-166 centimhez vajmi nehezen fognék ki bármi jót. 54-57 cm-es vázakkal van tele az apró, míg nekem szerintem 50-es kellene.

Kellys ARC 3.0-ra gondolsz? Szép-szép, de valóban csak Tiagra szettes 315-ért. És ha már 300k, ott van a Canyon Roadlite 6.0 105 vagy Apex-el ugyanennyiért. Szóval akkor a Kellys is drága. :)

Nekem (is) nagyon tetszik az a Canyon 6.0, team színben. Amúgy ez a team jelent valamit? Valamelyik csapatnak a színe esetleg? :)

Uhh, ezt viszont lehet nekem találták ki. :cool2:

:) Hát, könnyebb lesz vázat találnod, mint ha a 19x lennél. Egyébként a kellyst elrettentõ példának szántam ;)

Abban biztos vagyok, hogy a Sztálinorgonások is Canyonnel tekernek, szerintem a team õket takarja. : )

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás

Új Orbea Aqua Ultegrával eladó Kaposvár

Ilyen "nevenincs" márkák kerékpárjait kapod jó áron, miközben északi szomszédaink, akiket sokan amerikainak hisznek (Kellys) 315-be mér Tiagrával szerelt gépet.

Ez csak az én két fillérem volt, a Canyon meg elég jól csengõ név ahhoz, hogy 1000 euróért õket válasszam. ; ) Csak lehetne több dizájnelem..

Imádom az Orbeákat, de ez most konkrétan nem tetszik. De ha már apró. Ez a Bianka nagyon brutál így. Ultegrával 325k. Ahogy nézegetem az aprót (vannak új bringák is nyomott áron), de az én 165-166 centimhez vajmi nehezen fognék ki bármi jót. 54-57 cm-es vázakkal van tele az apró, míg nekem szerintem 50-es kellene.

Kellys ARC 3.0-ra gondolsz? Szép-szép, de valóban csak Tiagra szettes 315-ért. És ha már 300k, ott van a Canyon Roadlite 6.0 105 vagy Apex-el ugyanennyiért. Szóval a Kellys is drága. :)

Nekem (is) nagyon tetszik az a Canyon 6.0, team színben. Amúgy ez a team jelent valamit? Valamelyik csapatnak a színe esetleg? :)

Uhh, ezt viszont lehet nekem találták ki. :cool2:

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Jól látom, hogy ez a Cube full Tiagra 300e-ért? 1000€-ért full Shimano 105-ös vagy Sram Apex-es Canyon Roadlite Al-t kapsz. Nekem az Apexes van és ezzel nyomtam már az elõbb említett 600km-es túrát is, hibátlan cucc és rendesen össze van rakva, nem azzal kell kezdeni, hogy szétszeded és összerakod, hogy elsõ héten ne essen szét. :)

Új Orbea Aqua Ultegrával eladó Kaposvár

a vicc, hogy ezek kaposvárott 300ér dobálják ezt a vasat, miközben örökélet garanciát kapsz a vázra, ha Te regisztrálod, aztán persze ott van a "Klasszikus La Triestina", amit meg Centaur-FulcrumR5-tel szintén 290ért kapsz B....Landben.

Ilyen "nevenincs" márkák kerékpárjait kapod jó áron, miközben északi szomszédaink, akiket sokan amerikainak hisznek (Kellys) 315-be mér Tiagrával szerelt gépet.

Canyon-Rose azért nagyon jó szerintem, mert szinte teljeskörû a testreszabhatóság, nomeg õk a kiegészítõkbõl is nagyon jókat tesznek a gépre, nem higítanak be 400 grammos nyeregcsövekkel, Miche láncokkal, sorokkal, meg 2500 forintos ChengShin gumikkal. : )

Ez csak az én két fillérem volt, a Canyon meg elég jól csengõ név ahhoz, hogy 1000 euróért õket válasszam. ; ) Csak lehetne több dizájnelem..

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Na, megint egy ázsiai FOS az apróban... :-)

Indonéz Aero kerékpár, 54es váz, Campagnolo Record, Chorus, DT Swiss « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása

Idén is volt Tour de Volcano Besztercebányán és a mezõny egyre durvul: SVK,HUN,POL,CZ .... Úgy látszik behúzza a pénzdíj a menõket
1 éve 18:45-öt kaptam a gyõztestõl és lettem 35. Idén 19:19-et és lettem 76. (mondjuk szerintem gyengébb is vagyok valamiért) Fejes Gabi -3. hely

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ahogy ugye szokas mondani, nem a palya nehez, hanem a verseny. :)

Sajnalom, hogy nem tudtam menni, majd jovore talan.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Most nézem az eredménylistában, hogy az 54 indulóból csak 29-en fejeztük be: 4 fõs szökés, 9 fõs élmezõny, Jani (az utolsó kör legelején meglépett a gruppettotól és egyedül ment egy kört), a gruppetto 8 fõ, pár(tíz) mp-es különbségekkel szétszakadozva a végére, és aztán még a maradék 7 versenyzõ aki befejezte.
Én kb. 1 és 2/3 kört mentem egyedül: a 2. kört és a 3. kör elsõ harmadát, aztán az utolsó kör felét-2/3-át, csak aztán engem utolért a gruppetto, nem értem haza, mint Jani. :)

Klasszikus OB pálya, ami könnyûnek tûnik, de csak tûnik. :)

A sebesség mindent megold.

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

Nos, volt valaki a kincsesbanyai versenyen? Mi volt?

Most nézem az eredménylistában, hogy az 54 indulóból csak 29-en fejeztük be: 4 fõs szökés, 9 fõs élmezõny, Jani (az utolsó kör legelején meglépett a gruppettotól és egyedül ment egy kört), a gruppetto 8 fõ, pár(tíz) mp-es különbségekkel szétszakadozva a végére, és aztán még a maradék 7 versenyzõ aki befejezte.
Én kb. 1 és 2/3 kört mentem egyedül: a 2. kört és a 3. kör elsõ harmadát, aztán az utolsó kör felét-2/3-át, csak aztán engem utolért a gruppetto, nem értem haza, mint Jani. :)

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás

Nos, volt valaki a kincsesbanyai versenyen? Mi volt?

Az utolsó kör végén, a célegyenesben nem akartam hinni a szememnek, hogy megismétlõdik kicsiben a Tour elsõ szakasza, ugyanis egy busz állt a célban, beszorulva a célkapu alá! Még szerencse, hogy el lehetett mellette férni, mivel a 8-10 fõs gruppetto-nk már egy-egy emberre szétszakadozva ért célba, nem együtt, sprinten... Meg szerencse, hogy nem korábbi körökben volt ez, amikor még egyben volt a mezõny (2. kör) ill. az élmezõny és az üldözõ boly (3-5. kör).

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
De mekkora vázon ülhetnek? 51 53 sokkal nagyobb nem lehet. A térdük viszont így baromi magasra emelkedhet. Most nézem Cavendish a hidraulikus Redet használja. Meg itt a hidraulikus elektromos Shimano szett, most már lépnie kell a Sramnak és a Campának csak gyõzzem kivárni.

A 2. generációs Ultegra Di2 egész pofás

Shimano Ultegra 6870 Di2 11 Speed Groupset - Availability, Weights, Prices Tbc - BikeRadar
11:38:11 IM 2012

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
Gasparotto gondolom külön gyártatta magának ezt a stucnit, mert semmi embléma és dizájn elem nincs rajta.
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Mert nem csinalnak nekik egyedi vazat. (nem nyeroemberek, mint pl. Sagan, akinek egyedi meretu vaza van)
Szerintem egyreszt valoszinuleg hosszu a torzsuk, masreszt szeretnek hasalni, ezert kisebb vazat hasznalnak az idealis hosszusagunal.
Kashechkin bringajan nincs kozolo alatet a stucni alatt, sot meg csak porvedo kupak sincs a felso kormanycsapagy felett.

Az ora SRM Powercontrol 7, az SRM teljesitmenymero fejegysege.

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás

Allitolag ez itt meg 200-as.

- Miért használnak ilyen nagy stucnit?
Gondolom nem azért mert a szponzorok nem találták el a méretét és ezzel kompenzálják. :)
- Az ott milyen óra?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Allitolag ez itt meg 200-as.
Nem tudom, ez is Astanas, szerintem mindketto Kashechkin bringajan van, szoval lehet ugyanolyan hosszu ez is.

edit: Ja nem, a 170-es Gasparotte, most latom.

Feltöltött kép

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Feltöltött kép

170mmes stucni.
11:38:11 IM 2012

szam37

szam37

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

Szep teljesitmeny! En nem mentem meg sose ennyit, nem is tervezem.

De ti mikor indultatok? Atlagbol szamolva 15 orat tekertetek, es most meg alig mult 15:30 :)

A Túra tegnap volt szombaton 5 kor volt a rajt.

szam37

szam37

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

Szep teljesitmeny! En nem mentem meg sose ennyit, nem is tervezem.

De ti mikor indultatok? Atlagbol szamolva 15 orat tekertetek, es most meg alig mult 15:30 :)

Igen jól mondod 15 óra 40 körül volt a tekerési idõnk. A végét sötétben Veszprém és Székesfehérvár között nagyon meg nyomtuk utolsó erõnkkel.
Reggel 5-kor indultunk. Az útvonal tévesztésünk több mint 2 órát tett hozzá...............