Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
@petter78: Gratula! Jo egezsseget a picinek es anyanak is!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.697 hozzászólás

nagyon szepen koszonom uram! remelem bevalnak. ;)

Majd számolj be 1-2 mondatban, hogy sikerült a mûtét !
Marci

jannusz

jannusz

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás

Látom ügyesek voltatok, gratulálok mindenkinek!

(nekem meg közben fiam született, na jó nem közben, csütörtök reggel)

Gratulesz, gondoltunk rád a Tátrában! :D
3K

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Látom ügyesek voltatok, gratulálok mindenkinek!

(nekem meg közben fiam született, na jó nem közben, csütörtök reggel)

En is mentem a "hegyi OB-n", csak a masters + senior mezony versenyet nem hegyi OB-nak hivtak, hanem Lakics Kupanak, es rovidebb tavon jutottunk el ugyanonnan ugyanoda.

Eletem elso dobogoja (upd.: kerekparoskent), es egybol a legmagasabb foka, nyertem!!!! Vaaaa, el se hiszem!! :D hepinesssz!

PBG,
Brutal szamok ezek, megkockaztatom nem szerencsenek koszonhetoen nyertel. ;) Gratula!!
A cel elotti utolso 500m idejet meg tudod nezni?
Nekem ez a szakasz Strava sacc szerint 373W, 1:09 alatt. Nem volt konnyu, nem mondom, max. pulzust kihoztam (186)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Köszi mindenkinek! És én is gratulálok Ave-nak és MJaninak! :)

A megindulásomtól (590 méterrel a cél elõtt) 1.07 volt az idõm, és 602 (8,24 W/kg) az átlagwattom (ebbõl az 590-bõl az utolsó 90 már a visszafogott rész volt).
Az utolsó 500 méteren 0.57 lett az idõm 591-es átlagwatton (8,09 W/kg).

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Ave, Pro Bike Gear! Gratulálok : )

További hasonlóan szép eredményeket a továbbiakra is ; )

jared

jared

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
nagyon szepen koszonom uram! remelem bevalnak. ;)

Helló Jared !
Azt mondja haver, náluk érdeklõdj: Zofor-Kapcsolat

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás

Rendeltem egy pár gyönyörû, fekete-fehér, karbontalpas, csatos Fizik R3 országúti cipõt. Az utcai cipõben 42 1/2-es lábambra Shimanoból 44-es méret kell, ebbõl kiindulva ugyanezt a méretet rendeltem. Sajnos nagy lett. Ha 1 héten belül belül jelentkezik valaki érte átadom, 35 eft. Magamnak meg rendelek 43-asat.

Ha nincs érdeklõdés visszapostázom a boltnak.

Kár, hogy nincs nagyobb lábad és arra rendeltél volna nagy cipõt!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Ma megtudtam kit vertem a sprintben tegnap.
Ismeros volt, de nem tudtam honnan. Ma beugrott a neverol ez: sporza video: Gabor Schneider, de Hongaar die in 1994 voor Herygers het gat dicht reed

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
Rendeltem egy pár gyönyörû, fekete-fehér, karbontalpas, csatos Fizik R3 országúti cipõt. Az utcai cipõben 42 1/2-es lábambra Shimanoból 44-es méret kell, ebbõl kiindulva ugyanezt a méretet rendeltem. Sajnos nagy lett. Ha 1 héten belül belül jelentkezik valaki érte átadom, 35 eft. Magamnak meg rendelek 43-asat.

Ha nincs érdeklõdés visszapostázom a boltnak.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.697 hozzászólás

bp, ugyhogy szuper lenne ha megkerdezned! megkoszonnem. :)

Helló Jared !
Azt mondja haver, náluk érdeklõdj: Zofor-Kapcsolat
Marci

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Mindenki elfaradt delelott? Vagy az ebed megulte a gyomrukat? ;)
Vagy egyszeruen csak jo vagy. Hm, akar ez is lehet. :D Akkor a hobbit nyerted, vagy bedaraltak?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

Ma a Hegyi OB-n gyõztem U19-ben.
A végére talán öten maradtunk, aztán 500 (as táblá)-nál megindultam, senki nem tudott velem jönni. Azon az 500 méteren 658 (9,01 W/kg) watt volt az átlag. Aztán az ezt követõ 100 méterben visszavettem (459 átlagwatt), és 202-es pulzussal szépen átgurultam a célon.

Délután meg a hosszúhetényi versenyen vettem részt átlag 39°C-ban. U19-ben mentem, ez 8 kört jelent egy igen kemény (fõleg a Hegyi OB után) pályán (1 kör 5,85 km, 85 méter szinttel). Már az elsõ kör végén benne voltam az elmenésben, aztán már csak ketten maradtunk a pécsi Lengyel Zolival (U19-es Õ is, de elitben ment 10 kört), aztán innen tempóztunk.
Nekem átlagban 177 lett a pulzusom, végig nyélen voltam. 287-es átlagwatt (a 0-kat IS beleszámolva), 0-k nélkül 316.
Aztán én megnyertem a nyolckörös versenyt, majd Zoli megnyerte a 10 köröset. Pénzdíj nem volt, úgyhogy nem bántam meg, hogy nem a 10 körösön mentem. Így is kb. negyed óráig csak feküdni tudtam. :)

Mehetettek volna lassabban is, csak én üldöztelek titeket. :)

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
En is mentem a "hegyi OB-n", csak a masters + senior mezony versenyet nem hegyi OB-nak hivtak, hanem Lakics Kupanak, es rovidebb tavon jutottunk el ugyanonnan ugyanoda.

Eletem elso dobogoja (upd.: kerekparoskent), es egybol a legmagasabb foka, nyertem!!!! Vaaaa, el se hiszem!! :D hepinesssz!

PBG,
Brutal szamok ezek, megkockaztatom nem szerencsenek koszonhetoen nyertel. ;) Gratula!!
A cel elotti utolso 500m idejet meg tudod nezni?
Nekem ez a szakasz Strava sacc szerint 373W, 1:09 alatt. Nem volt konnyu, nem mondom, max. pulzust kihoztam (186)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Sziasztok!

Ma a Hegyi OB-n gyõztem U19-ben.
A végére talán öten maradtunk, aztán 500 (as táblá)-nál megindultam, senki nem tudott velem jönni. Azon az 500 méteren 658 (9,01 W/kg) watt volt az átlag. Aztán az ezt követõ 100 méterben visszavettem (459 átlagwatt), és 202-es pulzussal szépen átgurultam a célon.

Délután meg a hosszúhetényi versenyen vettem részt átlag 39°C-ban. U19-ben mentem, ez 8 kört jelent egy igen kemény (fõleg a Hegyi OB után) pályán (1 kör 5,85 km, 85 méter szinttel). Már az elsõ kör végén benne voltam az elmenésben, aztán már csak ketten maradtunk a pécsi Lengyel Zolival (U19-es Õ is, de elitben ment 10 kört), aztán innen tempóztunk.
Nekem átlagban 177 lett a pulzusom, végig nyélen voltam. 287-es átlagwatt (a 0-kat IS beleszámolva), 0-k nélkül 316.
Aztán én megnyertem a nyolckörös versenyt, majd Zoli megnyerte a 10 köröset. Pénzdíj nem volt, úgyhogy nem bántam meg, hogy nem a 10 körösön mentem. Így is kb. negyed óráig csak feküdni tudtam. :)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.697 hozzászólás
Írtam a srácnak, majd néha nézz rá a topicra, megírom a választ. Remélem, tud segíteni.
Marci

jared

jared

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
bp, ugyhogy szuper lenne ha megkerdezned! megkoszonnem. :)

Haveromnak is hasonló gondja volt egy használtan vett bringával. Õ itt Bp.-en talált egy kis boltot, ahol nagyon szépen kiszedték neki. Azt mondta a boltos, ez az egyik specialitásuk. Ha gondolod, megkérdezhetem, melyik is ez a bolt. De nem látom, egyáltalán melyik részén is élsz kis hazánknak.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.697 hozzászólás
Haveromnak is hasonló gondja volt egy használtan vett bringával. Õ itt Bp.-en talált egy kis boltot, ahol nagyon szépen kiszedték neki. Azt mondta a boltos, ez az egyik specialitásuk. Ha gondolod, megkérdezhetem, melyik is ez a bolt. De nem látom, egyáltalán melyik részén is élsz kis hazánknak.
Marci

jared

jared

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
nos igen. ugyan volt fent foto rola, de eleg gyenge felbontassal es kicsiben. a leirasban pedig ennyi: hasznalt, itt-ott karcos. hat sebaj, legkozelebb megfontoltabb leszek. plusz ha sikerul megoldjam mar nemfog erdekelni, orulni fogok. :)

az eladó részérõl ezt az egyáltalán nem mellékes "jellemzõt" elsunnyogni elég balkán dolog volt

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás
az eladó részérõl ezt az egyáltalán nem mellékes "jellemzõt" elsunnyogni elég balkán dolog volt