Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34366 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Hat a maival rendesen kinullaztal, 3 KOM-ot buktam, egy kedvencet is. De hat azert fura is lenne, ha nem. Azert ketton legalabb kicsit szoros maradt, igy, hogy nem vagy igazan formaban.
A Matra Kor meg nagyon durva... Ahol defekteltem, ott mar 1 percre voltam toletek. (A rajt utan 10km-rel)

andersen

andersen

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

Mátra kör (az éles rajttól)...

KOM KILLER :)

Durvák ezek a wattok, jöhetnél hozzánk télen görgõzni, nem kellene fûteni a házat :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ma megint egy idõfutamon voltam. Márkus Jani kerékpáros blogja: Verga Kab-hegyi idõfutam - 2013.09.08.

PBG,
jövõhéten hol fogsz versenyezni?

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Mátra kör (az éles rajttól): Bike Ride Profile | Mátra kör near Gyöngyös | Times and Records | Strava

Mátrafüredtõl Mátraházáig 380-as átlagwatt, 190-es átlagpulzus. A legjobb 5 percem is itt volt a verseny folyamán: 412 watt átlagban.
Aztán még az utolsó 1 kilin nyomtam egy 521 wattot átlagban, 191-es átlagpulzussal.

Ez meg a mai.
Nagyon ügyesen a budakeszi felõli akciómat elrontottam, és elõször a Hárshegyre (?) mentem fel, aztán jöttem rá, hogy valami nem oké. :)
Az Istenhegyi út felõl pedig mindkétszer lementem a Németvölgyi úti keresztezõdésig, és onnan nyomtam a víztorony körforgalmáig.

360 wattal kellett volna mennem végig mindháromszor. Ebbõl a Hárshegy, illetve az elsõ János-hegy még jobb is lett (361; 375), de az Istenhegyi már sok volt: elõször 346 watton, másodszor 332 watton mentem fel átlagban. Még mindig nem az igazi a formám, mert oké, hogy tegnap verseny volt, de ez a 360 watt júliusban kb. semminek számított nekem (Szlovéniában pl. 5 kilis hegyet mentem csináltam úgy, hogy 360 watt az alap, és 1 perc 30 mp-nként 30 mp-t 400 watton).

Ja, meg ugye ma az volt a terv, hogy végig úgy megyünk, hogy nekem 260 watt, ha elõl vagyok, illetve 370 watt, ha emelkedik az út. Ehhez képest KissG olyan tempót ment, hogy szélárnyékban mentem 260-nal, emelkedõn meg 430 watt alá nem nagyon esett a teljesítmény. :D A legjobb 1 percem pl. 506 watt volt, a Somodorpusztánál lévõ meredeken. Szóval ilyen történések után 3 János-hegy... kemény volt. :)

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Nekem van valami videom a sprintedrol, de szerintem nem latszik rajta sok, leven nagy latoszogu kamera. De azert majd feltoltom, amig nincs jobb az is valami.
Nagyon kivancsi vagyok a Stravas meneteidre! Foleg, amiket mar kisse faradtan mentel a Janos hegyen...

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Matra kor: en elmentem a Vigh Zoliekkal az elejen. Az a tempo, amit Szatmary Andris diktalt, meg kibirhato lett volna Matrahazaig, de Fejes loszolt egyet, onnan Vigh elore allt, es en meg eleg keves ideig tudtam tartani a 450 watt koruli terhelest... Lefele beert Bendeguz a Bianchibol, aztan Parad utan utolert minket a mezony.
Ment neha a loszolgatas, de inkabb tempomenes volt. Mar amikor volt... en csak kiforogtam, mert nagyon nem esett jol (az elejen az emelkedon nem igazan ment 190 ala a pulzusom).
Atis csapattarsam az utolso 20-on felrantotta az emelkedokre, hogy ha ki is alakul elmenes a mezonybol, O mar elol legyen. Vegul nem alakult ki, csak az utolso kilinel indult meg Ata. Nagyon nem ment senki, ugyhogy en is mentem. Ebbol leszakadt mindenki. En meg a vasuti sin keresztezesnel utolertem Atat, aztan ahogy megkezdodott a bolyasor a vegenel, megkezdtem a sprintet, es megszereztem az abszolut 3., kategoria (U19) elso helyet. (ha van valakinek kepe, videoja, nyugodtan ossza meg! :))

Nem esett jol. Az osztalyozovizsgaim (magantanulo vagyok) miatt kihagytam masfel hetet, ami enyhen szolva nem tett jot a formamnak. Tavaly azert meg fel tudtam menni a Vigh-gel, mondjuk akkor nem volt embere, meg nem loszolt senki. 172-es atlagpulzussal mentem, 199 lett a max.. Fel fogom tolteni a gorbeket meg ma a TP-re, meg a Stravara, aztan belinkelem ide is. ;)

Ma meg elmentunk a csapatbol oten, plusz a KissG a Bianchibol a dombok koze (Budakeszi-Zsambek, stb.). Az elso oraban 302-es atlagwattal mentem (0-k nincsenek beleszamolva (nem mintha sok lett volna belole :D)), 40 km/h-s atlaggal. Dombok kozott, ismetelnem. :) Ezutan is volt tempo, meg wattok, de azert kicsit visszavettunk. Aztan, miutan mindenki hazament, en meg felmentem a Janos-hegyre haromszor. Eloszor Budakeszi felol, aztan az Istenhegyi uton ketszer. Kemeny volt. :) Ezt is feltoltom par ora mulva.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás

ez egy chopper

villanyak hosszabítóval?
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Kissé megkésve, de:

Jani, gratula a Pilisen az eredményhez. : ) Nem csodálom mondjuk, hogy nem vagy oda az egyéni idõfutamokért, oda talán az átlagtól kissé nagyobb monotóniatûrés szükségeltetik, nomeg viszonylag ingerszegény környezetben kell teljesíteni. Szóval gratula a kategória-gyõzelemhez, szép munka.

Az a Trek a vaterán: érdekes. Errefelé a szeles körülmények miatt nem kívánnék egy olyan fölegyenesedett pozitúrát kerékpározás közben. Fárasztó lenne, kényelmetlen. ;) Biztos nem a komfort volt a fõ szempont a setup megalkotásakor. (h..mmmm)

vittore30

vittore30

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.864 hozzászólás

Trek Madone 4.5 bicikli - Shimano Ultegra váltóval - Vatera.hu

ez egy chopper

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Lehet arra gondol, hogy rossz oldalon van a gyorszar elol. :)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás

Nem értelek ! A könnyû versenynyereg jól áll, a kormány és a villa is jól be van állítva, .... Most akkor mi a bajod ? :)
Marci

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Re: Arvai,
Hat, sajnos nem lattam, hogy csinalta. :)
Az biztos, hogy Matrafurednel meg mogottem volt, szoval okosan, sajat tempot ment.
De te is banhatod, hogy nem indultal, Lui azt mondta, meg sose ment ilyen tempos versenyen.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

aki tehetséges az 1 év edzéssel dobogora állhat, és Ata tehetséges :) bár neki sulyproblémája se nagyon lehet.

Két hete még nem ment neki ennyire, bár elég jól bírta amikor szponzorszökésben volt.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Árvai Ata ennyire összeszedte magát?

aki tehetséges az 1 év edzéssel dobogora állhat, és Ata tehetséges :) bár neki sulyproblémája se nagyon lehet.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Na megvolt az elso DNF versenyem...
Hatso defekt Matrahaza elott 3km-rel, legalabbis itt vettem eszre, hogy annyira lapos, hogy mar pattogok. Egyelore nem tudom mitol.

upd: A kesobbi abszolut 4. helyezett (Arvai) mogott utaztam, egeszen kenyelmes tempoban, az eleje persze legalab fel-1 perccel mar elorebb volt.
Persze lefele biztos leszakadtam volna, de annak jobban orultem volna.

Árvai Ata ennyire összeszedte magát?

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Na megvolt az elso DNF versenyem...
Hatso defekt Matrahaza elott 3km-rel, legalabbis itt vettem eszre, hogy annyira lapos, hogy mar pattogok. Egyelore nem tudom mitol.

upd: A kesobbi abszolut 4. helyezett (Arvai) mogott utaztam, egeszen kenyelmes tempoban, az eleje persze legalab fel-1 perccel mar elorebb volt.
Persze lefele biztos leszakadtam volna, de annak jobban orultem volna.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
PBG,
Te is beleestel a lampa csapdajaba a Kolosynal. :) 1 perc allast beleszamolt a Strava az idodbe.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
1993-1998 kozott is bringaztam rendszeresen (telen is), majd 2008-ban kezdtem ujra, igaz csak az utobbi 3 evben van rendes edzestervem.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

En azert nem tavaly kezdtem biciklizni. Mondjuk tehetseges nem vagyok, ez nem is volt kerdes.

>"En mindenesetre nem latok ilyen valtozast, amit irsz."
Van valtozas, csak nem a monotonia turesben es az allokepesseg javulasara vonatkozik.

gondolom 5 éves korod óta biciklizel,de mikor kezdtél el edzeni(tudatossan) mert biciklizés és edzés közt azért van különbség, és ne tagadd hogy tavaly óta nem fejlödtél :) igazából egy 50 éves ember is gyorsulhat de biztos nem lesz olyan gyors mint amilyen lehetett volna 20 éves korában. A tehetség csak egy dolog,hiába van ha valaki nem tudja kamatoztatni.