Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34373 hozzászólás a témában

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
heti 3 x 2 ora + 2 x 2.5 egy atlagos het.

coffein

coffein

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

Serpaperec,
Meg 1 evet edzenem kell, aztan kihagyni fel evet, majd 2 het tekeres utan ha lenyomom a magyar elmezonyt, na majd utana hivhatsz Hornernek. ;)

petter78,
Minden edzesem fent van a Stravan. Iden eddig 9000km-t mentem, nem valami sok, de nem is lenne tobbre idom. (100 000m szinttel, ez mar lehet nem szamit kevesnek, egy Szegedinek legalabbis biztos nem :) )

Ez napi, heti beosztásban mennyi edzésidõt jelent? Gondolom, legalább heti 5-6 alkalommal 3 óra?
Le a kalappal teljesítményed elõtt.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
: ) Gratula. Hétrõl-hétre szállítod a jobbnál-jobb eredményeket, nagy tisztelet érte. ;)

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Na itt a trükk! 9000 azért nem kevés, év végére bõven 10.000 fölött leszel ami amatõrben már jó szerintem. Hányszor mész hetente?
az én idei 6000-em csak arra elég, hogy ne felejtsek el biciklizni :-)

Serpaperec,
Meg 1 evet edzenem kell, aztan kihagyni fel evet, majd 2 het tekeres utan ha lenyomom a magyar elmezonyt, na majd utana hivhatsz Hornernek. ;)

petter78,
Minden edzesem fent van a Stravan. Iden eddig 9000km-t mentem, nem valami sok, de nem is lenne tobbre idom. (100 000m szinttel, ez mar lehet nem szamit kevesnek, egy Szegedinek legalabbis biztos nem :) )

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
Köszi!

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás
Serpaperec,

petter78,

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 hozzászólás
Na ,akkor idén valamit nagyon jól csinálsz, gratulálok. Kíváncsi lennék mennyit edzel ezért és milyeneket, Feldobhatnád az edzésterved ha van (az érdekelne, hogy a szezon közben milyen intenzitásokat csinálsz és mennyi ideig, illetve mennyit mész aeróbban)
Joe Bowman kemény arc, a múlt héten volt egy kis coffe-ride háziverseny a Pilisben, 47 km 1400 szinttel, ott is 3. lett. Szeretnék az 50-es éveimben igy menni.

Elozd Meg a Fogaskerekut volt ma, masters kategoriat nyertem. :) Olle!
Tavalyi idomnel majdnem 1:42-vel mentem jobbat, az eddigi legjobb 2011-es idomnel pedig 42mp-vel, pedig most kifejezetten lassan kezdtunk.
Persze az elso meredeken leszakadtam, a celig 1:30-at kaptam a gyoztestol.

Abszolutban
1. Juhasz Zsolt
2. Vigh Zoli
3. Arvai Ata
4. Szalay Peti
5. en
6. Borbely Gyuri
7. Monostori Akos
8. Joe Bowman (54 eves!)
9. Zóka-Újhelyi Zoltán
10. Berkes Mészáros János

Mar van online eredmenylista: http://balaton-team....yek/fogas13.xls

Tok jo videot csinaltam hatrafele nezo kameraval, egesz latvanyos. Ha youtube-on lesz, posztolok linket.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Tavalyi idomnel majdnem 1:42-vel mentem jobbat, az eddigi legjobb 2011-es idomnel pedig 42mp-vel, pedig most kifejezetten lassan kezdtunk.

Abszolutban
1. Juhasz Zsolt
2. Vigh Zoli
3. Arvai Ata
4. Szalay Peti
5. en
6. Borbely Gyuri
7. Monostori Akos
8. Joe Bowman (54 eves!)
9. Zóka-Újhelyi Zoltán

Tok jo videot csinaltam hatrafele nezo kameraval, egesz latvanyos. Ha youtube-on lesz, posztolok linket.

gratula, mostantól hivhatlak Hornernek? :)

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Sziasztok!
Nem tudom kinek volt már dolga columbus aelle csöves országútival, de akinek volt elmondhatná a tulajdonságait. Mennyire jó ez a csõszerkezet? Elég könnyû bicót lehet belõle építeni, és erõs is ahoz képest? Mennyire élvezetes egy ilyen országúti?
Válaszokat elõre is köszönöm!

még a 90-es években 3 évig nyúztam egy ilyet, az konkrétan az egy pinarello volt. ez olyan csõ mint mondjuk a shima 105 szett, van felette is és alatta is. Elég könnyû bicot épitteni? nekem 54-es méretû váz 10 és fél kiló volt,mondjuk nem is csúcs szett volt rajta :) hogy mennyire erõs? az 57 kilóm alatt nem tekeredett jobban mint más vázak(jó pár mezõnyhajrát megélt). az hogy mennyire élvezetes? NAGYON, ezt a vázat szerettem a legjobban, most is megvan(a padláson pihen) ami érdekes hogy 3 év után "kilágyult" persze az is lehet hogy én erõsõdtem de tény hogy vesztett a merevségébõl.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

Abszolutban
1. Juhasz Zsolt
2. Vigh Zoli
3. Arvai Ata
4. Szalay Peti
5. en
6. Borbely Gyuri
7. Monostori Akos
8. Joe Bowman (54 eves!)
9. Zóka-Újhelyi Zoltán

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ezt még vittore30 linkelte nem rég:How To Climb Faster - Light Bike Or Light Body? - YouTube

A kerékpár súlyának csökkentése(mondjuk 50 dkg)mekkora teljesirmény növekedéssel jár?

GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

A sebesség stabilitást ad a dolgoknak.

Meg kevés idõt reagálni, és nagy erõket :D
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

MakaiMark

MakaiMark

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Sziasztok!
Nem tudom kinek volt már dolga columbus aelle csöves országútival, de akinek volt elmondhatná a tulajdonságait. Mennyire jó ez a csõszerkezet? Elég könnyû bicót lehet belõle építeni, és erõs is ahoz képest? Mennyire élvezetes egy ilyen országúti?
Válaszokat elõre is köszönöm!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A kerékpár súlyának csökkentése(mondjuk 50 dkg)mekkora teljesirmény növekedéssel jár?

Nullával.

A sebesség mindent megold.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Az eddigi 3 esésembõl kétszer gyakorlatilag állva estem el. Nem szabad lassan menni. :)

hmm autóval könnyû parkolóházi csiki-csukiban koccolni a lökhárítót, ellenben autópályatempónál kevesen szenvednek balesetet.

A vadkacsa amíg gyorsan halad, addig repül, viszont ha megáll, lepottyan. Amíg úszok, haladok. Abbahagyom, merülök.

A sebesség stabilitást ad a dolgoknak.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2.189 hozzászólás
fékkaron én is félnék 60 felett. magason van a törzsed, magason a kezed.alsó fogásban van kontroll, elõredõlve alacsony súlypont meg kis légellenállás.
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

de azért vigyázni kell a nagy sebeségnél is,pláne mezõnyhajrá közben :) caduta impressionante - YouTube

:D
Errõl az a kis srác jut eszembe, aki múltkor Pécsen lógott mellettem a sor végén. A kormány folyamatosan forgatta tekerés közben. Biztos õ is esett már párszor hasonlót.

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás

Az eddigi 3 esésembõl kétszer gyakorlatilag állva estem el. Nem szabad lassan menni. :)

de azért vigyázni kell a nagy sebeségnél is,pláne mezõnyhajrá közben :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

lehet hogy 60-nál semmi bajod nincsen, én volt hogy 5-el burultam el