kedvenc hirdetésem Eredeti Campanolo vázas « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
ki az az Oszi?
végre egy igazi Campa váz!
120e helyett egy nullával kevesebb a realitás
haha.

megnéztem amúgy a Kottert, négy harántujjnyi hely volt a hátsó kerék és nyeregvázcsõ közt, csilingelésre a nyeregvázcsõ-felsõcsõ-támvillák nagyon vékony falúak voltak, az alsócsõ kissé vaskosabb-vastagabb falú.
Régi 105-ös 1050-es fékek, de jól beállítva, új betéttel, szóval remekül fogtak.
Pezsgõ 105 váltókarok (SL-1055) hátsó váltó (RD-1055) és fékkarok (BL-1055), gyönyörû, karcmentes, csak a fehér fékkargumi volt kissé sárgás. Pezsgõ fejcsapi.
RX-100as (A550) agyak, új hetes HG sor, szép racsnihang, RX-100 hajtókar meg valami régebbi 6208as shimano 600as elsõ váltó
Kiegészítõkbõl SakaeRingyo, stucni-kormány-nyeregszár, rajta Selle Bassano Hawk hímzett nyereg.
Új bandázs, bowdenek-házak, jó állapotú külsõk, új sor-lánc, a felnik-küllõk is teljesen rendben voltak, szépen átzsírozva-centrírozva-tisztítva minden.
El is hoztuk a masinát, 45be, szóval boldogság van, lesz mivel görgõzni meg télben csapni, persze nem nekem.
A láncvilla hosszát nem mértem le, de 420ra tippelem, szóval nem egy sprinter-ugróbicaj, de legalább stabil.
Nem fsom a szót, csak annyi: szomorú, hogy ilyen árak vannak.. Tavaly 35-be került volna egy hasonlóan szép bringa.

(pont ugyanaz az eladó hirdette:
http://aprod.hu/hird...tel-IDDN9R.html 32be, és nem volt rossz választás az sem lyen beatergépnek.. )