ebbõl milyen tuti könnyû kereket lehetne fûzni: VeloBase.com - Component: Araya Aero 1 (ADX-1)?
Ez pálya felni?
ebbõl milyen tuti könnyû kereket lehetne fûzni: VeloBase.com - Component: Araya Aero 1 (ADX-1)?
A sebesség mindent megold.
Na ezzel én vitatkoznék, nekem pont 26-os bedugós kellett volna de sehol nem találtam.
25.4-es meg van egy rakás újonnan is. Csak egy tanács: bizonyos hajlítású kormányokat egyáltalán nem lehet beerõszakolni az 1 csavaros bedugós stucnikba mert helyenként olyan pici a hajlítás rádiusza, hogy nem megy fel, vagy összekaristolja a kormányt nagyon. A szétszedhetõ elõlaposak sokkal jobbak, szerelhetõbbek.
A sebesség mindent megold.
A Berardis indoklás jónak tunik, ezt aláirom. Bár az eladó (wiga) szokott ilyen szedett-vedett dolgokat árulni (felemás fékváltókar, mirage-chorus-veloce cuccok keverve egy gépen)
ezt a stucnit manapság is meg lehet venni: Murex
murex a neve. és,igen: levehetõ elõlapos. nem kell végig húzni benne a kormányt.
Más:
stucni 120-130as hosszban 26-os befogójú kormányhoz, menetes collos villához.
Deda Elementi Stem 130mm 25 8mm | eBay
jól látom, levehetõ elõlapos? Kis alku belefér.. : )
Még nem kaptam választ! Pedig megköszönném
bocs, ne haragudj, nem figyeltünk :-)
az a helyzet hogy bármit mondhatunk, úgyis rajtad áll a döntés, ha valamit javaslunk és neked nem jön be, nincs reklamáció :-)
én úgy nézem a használtbringa kereskedõknél az árakat, hogy vajon mennyiért vehette, amit pl 95-ért árul? a bikemag alaõján egy 8-as 600 szettet mennyiért lehet eladni? kábé 25-30 ezer forintért fékváltókarral. marad 65-70: ebben ott van a kereskedõ haszna (legyen 20%), a váz, kerekek stb.
a Denti sokkal olcsóbb, viszont 10-15 e ft-ért lehet hozzá szerezni 8-as fvkart és akkor felszereltségben ua mint a másik
Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb választás?
Melyik éri meg jobban az árát? Vagy ha egyik sem éri meg igazán azt is mondjátok el lécci!
Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop
Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop
Elõre is köszi a válaszokat.
mondjuk sajnálom, hogy Purritot meccselte le
kedvenc hirdetésem Eredeti Campanolo vázas « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
ki az az Oszi?
végre egy igazi Campa váz!
120e helyett egy nullával kevesebb a realitás
mondjuk sajnálom, hogy Purritot meccselte le