Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34373 replies to this topic

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts

engem meglep, milyen méretekben keresgélsz :) épp' 10 perce beszélte két kollegina, hogy egyikük 187 másikuk 181 cm magas, de az egyikük férje 193, az édesapja meg 2 m felett volt. Alig ismerek személyesen 176 cm alatti lányt is pl., de lehet, én vagyok nagyon szerencsétlen : )

ha már itt vagyunk:

CHESINI országúti « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása

Ugyan 1forgáspontos tricolor, de már rejtett bowdenes a fékkar, gyönyörû a stucni, a hátsó agyat HG-UG-snek látom, PIROS, nomeg gravírozottnak tûnik a fejcsövön az embléma.

Nem írja, hogy milyen columbus csõszett, lehet, hogy aelle 3tubi, de mindegy, mert gipiemme papucsos, tricolor szettes, szóval valószínûleg azért nem kályhacsõ.

alkudd, vidd.

legalább a fejcsapágy is 600as, nem deore lx, mint ... nekem : )

gyors guggel: a frémszett valószínûleg Cromor.

az 1ik fotón látszik,h cromor. meg elég régi is. akkor nem volt aelle. hg a sor,az is tuti. az ug-nek nincs záró anyája.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts

Marci igyekszem felkutatni a használt kerékpárweboldalak minden kis négyzetcentiméterét, és akkor ha találok valami jót akkor linkelek is, hátha tudtok segíteni. De ha valakinek van otthon eladósorban egy említett kerékpárja amit vaalami okból kifolyólag nem hirdet meg sehol, azért írtam ki.

engem meglep, milyen méretekben keresgélsz :) épp' 10 perce beszélte két kollegina, hogy egyikük 187 másikuk 181 cm magas, de az egyikük férje 193, az édesapja meg 2 m felett volt. Alig ismerek személyesen 176 cm alatti lányt is pl., de lehet, én vagyok nagyon szerencsétlen : )

ha már itt vagyunk:

CHESINI országúti « kerékpár « ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása

Ugyan 1forgáspontos tricolor, de már rejtett bowdenes a fékkar, gyönyörû a stucni, a hátsó agyat HG-UG-snek látom, PIROS, nomeg gravírozottnak tûnik a fejcsövön az embléma.

Nem írja, hogy milyen columbus csõszett, lehet, hogy aelle 3tubi, de mindegy, mert gipiemme papucsos, tricolor szettes, szóval valószínûleg azért nem kályhacsõ.

alkudd, vidd.

legalább a fejcsapágy is 600as, nem deore lx, mint ... nekem : )

gyors guggel: a frémszett valószínûleg Cromor.

kornel.regent

kornel.regent

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Ha már így felmerült a bringavásárlás téma, én is gondolkodom a montim mellé egy használt országúti vásárlásán. De nem igazán tudom, hogy mennyivel tudnék vele gyorsabban menni mint most a montival (29" nobby nic gumival síkon kb. 23-25 kmh lihegés nélkül, ez remélhetööleg gyorsulna ha rendszeresen tudnék tekerni), ez azért fontos, mert nagy részben munkába járnék vele (~20 km egy irány) és ez jelenleg 1 óra hozzávetööleg. Ha le lehetne szorítani 3/4 órára az már versenyképes lenne az autóval (majdnem mindenn nap dugó 35-45 perc). Van valakinek tapasztalata monti vs országúti sebességével?

petter78

petter78

törzsvendég

• fórumtag
  • 625 posts
Barátom használt kerót keres, 105-ultegra szett, karbon váz. Találtunk is méretben neki passzolót jó áron de mondtam, hogy faggassa ki az eladót, hogy mit tud a gép, mennyit ment vele, mikor használta ilyenek, hogy "tiszta"-e az üzlet. Persze egybõl jött az oltóduma, hogy õ nem igazán használta és õ is egy olyan sráctól vette aki csak összerakta de nem használta stb... (nem azonos a váz-villa meg a szett sem homogén teljesen).
Ti vennétek 2-3 kiló körül olyan bringát amit nem használtok??? A csóka szerintem komolyan azt hitte, hogy ezt a sztorit valaki beveszi.
Kb. biztos vagyok benne, hogy lopott a gép vagy lopott szajréból van összerakva de nem igazán tudsz mit tenni, max. nem veszed meg.
És az a bosszantó, hogy lehet, hogy 1-2 hét múlva valaki a csábító ár miatt mégis megveszi. Nemhiába, ahol szar van ott légy is.
Apropó olvastam, hogy Firenzében megint szétnéztek 1-2 kamionban éjjelente és ha már ott voltak....

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,470 posts
Versus - Philippe Gilbert vs François Van Marsenille du 2 octobre 2013, Versus : RTBF Vidéo

:)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,697 posts
Sok bolt sajnos nem hirdet a neten. Még akár Devecserben is lehet ilyen gép de hát õk sem online reklámoznak.
Marci

MakaiMark

MakaiMark

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
Marci igyekszem felkutatni a használt kerékpárweboldalak minden kis négyzetcentiméterét, és akkor ha találok valami jót akkor linkelek is, hátha tudtok segíteni. De ha valakinek van otthon eladósorban egy említett kerékpárja amit vaalami okból kifolyólag nem hirdet meg sehol, azért írtam ki.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,697 posts
Kedves Mark ! Szerintem neked kell találnod ilyen bringát valahol a neten. Mi esetleg elmondjuk róla a véleményünk ha mutatsz egy linket, hogy talán jó vétel lehet-e.
Marci

MakaiMark

MakaiMark

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
Hát keresgélek hátha megtalálom a jó vételt, és mivel még nem igazán vagyok profi a márkák,értékek terén ezért kérdezgetem tõletek, hogy segítsetek ez vagy az jó-e. Szóval igen mondhatom várok a tuti vételre. Szóval nyugodtan jöhetnek a eladó biciklik, hirdetések.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
@Makaimark: Azt neked kell tudnod, hogy venni akarsz, vagy varni a "tuti vetelre", ami vagy jon, vagy nem jon.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts
Jé, "budget" Campagnolo Vento-Gipiemme Tecno 416

Ennyiért lazán megéri, a felninek ránézésre vastag oldalfala van, meg masszív. Jól mutat Vintage acélvázban. : )

MakaiMark

MakaiMark

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
Tehát még 1-szer a lényeg:

Keresek 53-as méretû(fcs c-c) minimum columbus aelle/reynolds 531 csöves vázat(+villa) vagy kerékpárt!!! (lehetõleg olasz gyártótól, de nem fontos)
Írjatok nyugodtan, biztos megegyezünk valamiben(max annyiban, hogy marad nálad az árú).

MakaiMark

MakaiMark

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Szerencsére elég sokan kommenteltétek a választást. Ha jól értelmezem a gyõztes a denti lett végeredményben, de végül mind a 2 bringára azt mondtátok, hogy drága, mert a kereskedõ rárak kb 20% nyereséget.
Több helyen is utána néztem reynolds és columbus vázas 53-as vázaknak, de nem igazán találok.
Szeretném megkérdezni, hogy valakinek itt a blogon nincs e eladósorban egy 53-as felsõcsõhosszas minimum columbus aelee/reynolds 531-es váza, egész kerékpárja? (olasz mániás vagyok biciklik terén így jó lenne, ha olasz lenne a gyártó, de ez már csak hab a tortán, nem olyan súlyos megkötés)
Akinek van nyugodtan írjon, biztos megegyezünk!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
kösz
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts

187 centihez mekkora kancsó caad-ból szerinted?
itt a geó
http://www.cannondal...5/category/916/

erre válaszolok én is, de csak mert 187 :D én az 58-ast venném.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Pedig nem így van.

hát a villogóst pont itt a forumon linkelte vki a szabálykönyv aktualizált verzióból. hogy vagy villogó vagy folyamatos.
a magára is rakhatj a bringás, azt meg szintén paragrafusszámmal miondta a jóember. sajna már nincs fent az adás mert csal 3 7es archívum van, az meg régrbben volt.

Jani ha már itt vagy :) 187 centihez mekkora kancsó caad-ból szerinted?
itt a geó
http://www.cannondal...5/category/916/

köszi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

SerpaPerec

SerpaPerec

vendég

• fórumtag
  • 403 posts

Barmikor lehet sotet. Pl. ufok kitakarjak a napot.
De az is lehet, hogy nem ersz haza vilagosban valamiert.

de akkor már kell a kukás mellény is, nehogy elraboljanak az ufok :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

2-3 hete hallottam rádióban egy "kresz professzortól"

Pedig nem így van.

A sebesség mindent megold.

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,251 posts
Barmikor lehet sotet. Pl. ufok kitakarjak a napot.
De az is lehet, hogy nem ersz haza vilagosban valamiert.

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 posts
Már csak arra kellene rájönniük, h igazából levehetõ pilácsot nappal minek vigyek?