Jelentkezz be Regisztrálj

Országútikról mindent
Posted 2013. October 09. - 18:32

A felsõcsõ hossza 535mm , nyeregvázcsõ 540mm , stucni 90mm.
Szia!
Én kerestem 53-as bicót, így amit épp te hirdetsz az is nagyon érdekelne. A többiek itt azt mondják nagyon jó bicó és hiszek is nekeik, de megkérdezhetem kb mennyit nyom csak a váz?
Posted 2013. October 09. - 17:09

Én hirdettem akkor is , de aki fixre jelentkezett , hogy elviszi a következõ héten (ekkor levettem a hirdetést) azt utána elérni sem lehetett... nem akartam még1x feltenni mert elvitték amit kiszemeltem.
Nem nagyon értek az ebayhez, a másik meg nem tudom mi amit írtál.
Amúgy szerintem arányaiban az 53-56-os méretû országútik a legszebbek. A kisebb vázméretek nagyon beülnek a kerekek közé , a nagyobb vázméretekhez mérten meg picinek tûnnek a kerekek. De persze ez csak szubjektív.
ha valaki velem egyalkat lenne, és keres ütõvágógépet:
Országúti kerékpár (Koga Miyata Gran Winner) XVII. kerület ? apród.hu
szerintem azért 60as méretig egész arányosnak néznek ki 28as kerékkel a masinák, de ezt csak azért mondom, mert nagyon kicsin meg nem érzem jól magam

Posted 2013. October 09. - 16:14

valaki keresett 53-as bringát, itt egy (igaz, 54-esnek van hirdetve, de lehet hogy a felsõcsõ 53)
Razesa Ultegra Tricolor 600 « kerékpár « ORSZÁGÚTI / CYCLOCROSS KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
pár éve is fenn volt ez a bringa az apróban, akkor is bejött sokaknak
Én hirdettem akkor is , de aki fixre jelentkezett , hogy elviszi a következõ héten (ekkor levettem a hirdetést) azt utána elérni sem lehetett... nem akartam még1x feltenni mert elvitték amit kiszemeltem.
:'( TestBike Fotó - Rezesa Road Ride (Rézpina) - kerékpár kép, fotó
miért mindig a legszebb bringák azok, amik kicsik? Nb, erre szokta mondani egy ismerõsöm, hogy "elvesztegetett lehetõség. Ebayen vagy lfgss-en másfélszer ennyit kaphatna.."bárki viszi-veszi, ennyiért jól jár vele. max. a vázat cseréli batárabbra, ha szilfatermetûbb a leányka-legényke, aki elviszi.
Nem nagyon értek az ebayhez

Amúgy szerintem arányaiban az 53-56-os méretû országútik a legszebbek. A kisebb vázméretek nagyon beülnek a kerekek közé , a nagyobb vázméretekhez mérten meg picinek tûnnek a kerekek. De persze ez csak szubjektív.
A morcos.
Posted 2013. October 09. - 13:50

valaki keresett 53-as bringát, itt egy (igaz, 54-esnek van hirdetve, de lehet hogy a felsõcsõ 53)
Razesa Ultegra Tricolor 600 « kerékpár « ORSZÁGÚTI / CYCLOCROSS KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
:'( TestBike Fotó - Rezesa Road Ride (Rézpina) - kerékpár kép, fotó
miért mindig a legszebb bringák azok, amik kicsik? Nb, erre szokta mondani egy ismerõsöm, hogy "elvesztegetett lehetõség. Ebayen vagy lfgss-en másfélszer ennyit kaphatna.."

Posted 2013. October 09. - 12:23

Az akkor volt, most most van és vannak egyéb faktorok. A többit elmesélem emailben.Lovassy fel percet, Der egy percet adott Havasnak az egyenkenti idofutam OB-n. (Der Fejestol fel percet kapott.)
Es akkor meg csak az idoket neztem, SEMMI mast.
A sebesség mindent megold.
Posted 2013. October 09. - 12:02

Es akkor meg csak az idoket neztem, SEMMI mast.
Ugy erzed cak a tuti technika hianya tart vissza teged ezektol az idoktol? Mert akkor szerzek neked jovore egy versenyre valami rendes bringat, hogy megmutasd.
Posted 2013. October 09. - 11:33

Úgy, ahogy írtam. Lovassy-Dér ideje messze van a pro contitól, inkább csak egy jó amatõr idõ, két Havas Peti minimum fél percet adott volna nekik.@MJani: Szep tempot mentetek, szo se rola!
Azt hogy kell erteni, hogy tudnad a gyoztes idot? Azert azon meglepodnek, ha mar pro conti szinten lennel. Mi lenne, ha meg edzenel is ugy...
Posted 2013. October 09. - 11:18

Azt hogy kell erteni, hogy tudnad a gyoztes idot? Azert azon meglepodnek, ha mar pro conti szinten lennel. Mi lenne, ha meg edzenel is ugy...
Posted 2013. October 09. - 09:43

Posted 2013. October 09. - 08:21

vlmi ilyesmit akartam én is írni.

Posted 2013. October 09. - 08:16

Posted 2013. October 09. - 05:54

Posted 2013. October 08. - 20:32

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
bizony, rajta van a 10-es kazettatesten. Más kérdés, hogy acél lánckerekek, alumínium kazettatest kombinációban mennyire életképtelen. Bár low-end kerékszettek kazettatestje acél (khamszin, aksium, vento, fulcrum 7-5 ..) szóval ott akár lehet is létjogosultsága, talán.
régebbi 9-10es agyak, amiknél még nem volt szirtreszabdalva a kazettatest, kissé jobban fogadják az "idegen jövevényt".
persze a legbölcsebb, ha nem kever senki semmit, és minden oda kerül, ahova való:
vagy venni egy 9es miche vagy velocse sort, aztán áthézagolni. Horror árakon dobálják azokat a sárga kis mûanyag hézagolókat, de õszintén: nem lehet esztergáltatni ha tudja valaki, pontosan milyen vastagságúra van szüksége? : )
mondjuk nekem sem kéne ezzel szórakoznom, a 8as campa sorom tkp. új, az agy meg úgy pörög, hogy két pedálfordulattal eljutok szatmárig vele, de mindig jó dolog eljátszogatni az ilyesmikkel gondolatban.
Még mindig jobb, mint a Miche 9-10es saját szabvány lánckeréksora, vagy a régi suntour kazettás agyakhoz készültek. A maillard hélicomatic meg még nekem is csavaros ötletnek tûnik, fõleg, hogy egyszer mavic agyakat is láttam hasonló dizájnnal : )
A városban itt-ott föltûnõ FF középracsnis gépcsodákat meg számlálni is kár. Na, de nosztalgiázós-topikbanemillõhozzászólós ... berekesztve : )
Posted 2013. October 08. - 08:11

még csak elméleti síkon mozog a történet , az érdekelt , hogy a felni használható lesz-e országúti körülmények közt. köszi!
Haver montira rakott elöl 25mm-es, hátul 28mm-es gumit, pedig az a felni tuti elég széles, mivel elötte 2.2"-os rücskös gumi volt rajta. Köszöni, jól van a gumi, nem fordult le a felnirõl.
Posted 2013. October 07. - 22:02

Én 19es belsejû felnire gondolkodás nélkül feldobtam a 25ös Schwalbe Stelvio-t, ami így már 27,5mm-es lett. Miért akarsz kisebbet?
még csak elméleti síkon mozog a történet , az érdekelt , hogy a felni használható lesz-e országúti körülmények közt. köszi!
A morcos.
Posted 2013. October 07. - 19:05

Lefagyott párás úton csak ez a gumi védi meg a szádat.Télen országúton milyen gumival kerülhetõ el, hogy a lefagyott párás úton ne essek szájra?
Sokszor van, hogy se hó, se tükörjég, csak kicsit csillog az aszfalt, ilyen felületen mi ami megtapad kanyarban is a szöges gumin kívül?

Posted 2013. October 07. - 18:49

19mm széles belsõ felni méret (külsõ 24mm) esetén mi a legkeskenyebb használható gumiméret? 622/23-25 még elmegy ekkora felnin is? Van esetleg ezekre valami konkrét szabály biztonsági szempontból?
Én 19es belsejû felnire gondolkodás nélkül feldobtam a 25ös Schwalbe Stelvio-t, ami így már 27,5mm-es lett. Miért akarsz kisebbet?
Posted 2013. October 07. - 16:52

hmmm..
TMC Bullhorn Bike Cycling Road Fixie Single Speed Handlebar Bar PCB0015 BK | eBay
ezt mi is inspirálta tulajdonképp?
felszarvazták a kerékpár õrült vadászt

Posted 2013. October 07. - 12:52

TMC Bullhorn Bike Cycling Road Fixie Single Speed Handlebar Bar PCB0015 BK | eBay
ezt mi is inspirálta tulajdonképp?
Posted 2013. October 07. - 09:38