Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Írta 2013. október 10. - 10:18
[quote name='Vejnecske'][quote name='MakaiMark']
tricolor fékváltókar.. mérlegen ugyan annyit nyom, mint az rx-100 v pezsgõ 105, 516 gramm párban. orrnehéz.
lepucolt columbus sl csöves váz.. 59-s
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
rx 100 szett:
i
Írta 2013. október 10. - 08:17
mekkora a bassod vázának a tömege, vejnecske? Lemérnéd ha megkérlek?[/QUOTE]
Nincs mérlegem. Nincs 10es imbuszom (így a hajtókart nem tudnám leszedni). Nincs türelmem. Meg, ez egy 58-as (ct már 60) váz. VISZONT, lemértem Néked egy szétszerelt Columbus Cromor csöves Olmot, ami elvileg ugyanolyan csövekbõl áll, mint a Coral.
2222 grammocska, 60as méretben. A Coral meg menetkészen pedálokkal-kulacstartókkal-nyeregtáskával 10.5 kg körül van. (a kerékszett tömegét ne kérdezd.. a hátsó agy gyorszárral fél kiló fölött van, a felnik meg egyenként félkilósak..) A Rézpina viszont kisebb váz, könnyebb is, meg persze szép, szépséges, jó. Én nem gondolkoznék sokáig a helyedben rajta, mert elviszik..
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
a háttérben egyenes velvárt villa CK kormánycsapiiival
városi veretõgép, vegyesen pezsgõ 105 fékek, tricolor hátsó váltó, ultegra 6500ös agyak, xt fékváltókar, és egy 64-es Trek acélvázból kimentett True Temper RC2 csöves villa aheadesként használva (annyira hosszú volt a villanyak...)
golden arrow generációk
oria gm0.0 csöves kotter váz, bordás csövek, 2100 gramm alatti tömeg 59-es méretben..
tricolor fékek 1 és 2 forgáspontosban is..
tricolor fékváltókar.. mérlegen ugyan annyit nyom, mint az rx-100 v pezsgõ 105, 516 gramm párban. orrnehéz.
lepucolt columbus sl csöves váz.. 59-s
rx 100 szett:
igénytelen, szép, a felületkezelésen kívül semmiben sem tér el a 105 pezsgõtõl..
van még pár szemét kép, méricskélés.. de a tricolor-pezsgõ-rx100 kétforgáspontos fékek brutálmód túlépítettek.. 415 grammra mérlegeltek, azért az vicc.
Az olmo váz megépült 6500ös szettel, tricolor fékváltókarral, meg CK aheades kormánycsapival. Tele a bazár-garázs. Azt hiszem.
bevallom, egy hosszú nyakú villát én is el bírnék viselni.. ahead csapággyal meg szûkítõvel elhasználnám a mostani pipaszár rendszer helyett.
na, de visszakanyarodva.. a razesa kiváló vétel. a váz tömege 2.1-2.2 kg körül lehet, menetkészen meg amit írt Zeke, teljesen reális. Nála is a felnik meg a fékváltókar dobja meg a tömeget (a tricolor fékváltókar tömegét írtam, 516 gramm, a campy8asok 470 krül vannak, a felnijeink meg fél kilót ostromolják) de ha engem kérdezel: jobb egy orrnehéz bicajon a kormányról váltani, mint egy könnyebben az alsócsõre nyúlkálni.
Írta 2013. október 10. - 07:39
ott van rajta a vázmatrica, de szerintem cromor lesz
meg lennék lepve, ha 1 hét múlva még mindig Nálad lenne a bringa..[/QUOTE]
mekkora a bassod vázának a tömege, vejnecske? Lemérnéd ha megkérlek?
Írta 2013. október 09. - 20:25
Írta 2013. október 09. - 20:06
Zeke,milyen magas embernek van beállitva a nyereg?[/QUOTE]
70,5cm-en kellett nekem használni , az alpinbike-nál állíttattam anno pontosra (70,3 kellett az akkori cipõmmel).
175cm vagyok. A nyeregcsõben még van állítási lehetõség kifelé és befelé is.
A morcos.
Írta 2013. október 09. - 19:54
A váz natúr tömegét nem tudom sajnos megmondani , gondolom az ekkoriban átlagos acélváz értéket hozza. A teljes bringa tömege (2 bandázzsal , kulacstartóval , km órával és shim520as spd-vel) 10,4kg , ha jól emlékszem.[/QUOTE]
Zeke,milyen magas embernek van beállitva a nyereg?
Írta 2013. október 09. - 19:47
A váz natúr tömegét nem tudom sajnos megmondani , gondolom az ekkoriban átlagos acélváz értéket hozza. A teljes bringa tömege (2 bandázzsal , kulacstartóval , km órával és shim520as spd-vel) 10,4kg , ha jól emlékszem.[/QUOTE]
ott van rajta a vázmatrica, de szerintem cromor lesz
meg lennék lepve, ha 1 hét múlva még mindig Nálad lenne a bringa..
Írta 2013. október 09. - 19:32
A felsõcsõ hossza 535mm , nyeregvázcsõ 540mm , stucni 90mm.
Szia!
Én kerestem 53-as bicót, így amit épp te hirdetsz az is nagyon érdekelne. A többiek itt azt mondják nagyon jó bicó és hiszek is nekeik, de megkérdezhetem kb mennyit nyom csak a váz?[/QUOTE]
A váz natúr tömegét nem tudom sajnos megmondani , gondolom az ekkoriban átlagos acélváz értéket hozza. A teljes bringa tömege (2 bandázzsal , kulacstartóval , km órával és shim520as spd-vel) 10,4kg , ha jól emlékszem.
A morcos.
Írta 2013. október 09. - 18:32
Szia!
Én kerestem 53-as bicót, így amit épp te hirdetsz az is nagyon érdekelne. A többiek itt azt mondják nagyon jó bicó és hiszek is nekeik, de megkérdezhetem kb mennyit nyom csak a váz?
Írta 2013. október 09. - 17:09
Én hirdettem akkor is , de aki fixre jelentkezett , hogy elviszi a következõ héten (ekkor levettem a hirdetést) azt utána elérni sem lehetett... nem akartam még1x feltenni mert elvitték amit kiszemeltem.
Nem nagyon értek az ebayhez, a másik meg nem tudom mi amit írtál.
Amúgy szerintem arányaiban az 53-56-os méretû országútik a legszebbek. A kisebb vázméretek nagyon beülnek a kerekek közé , a nagyobb vázméretekhez mérten meg picinek tûnnek a kerekek. De persze ez csak szubjektív.
ha valaki velem egyalkat lenne, és keres ütõvágógépet:
Országúti kerékpár (Koga Miyata Gran Winner) XVII. kerület ? apród.hu
szerintem azért 60as méretig egész arányosnak néznek ki 28as kerékkel a masinák, de ezt csak azért mondom, mert nagyon kicsin meg nem érzem jól magam
Írta 2013. október 09. - 16:14
valaki keresett 53-as bringát, itt egy (igaz, 54-esnek van hirdetve, de lehet hogy a felsõcsõ 53)
Razesa Ultegra Tricolor 600 « kerékpár « ORSZÁGÚTI / CYCLOCROSS KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
pár éve is fenn volt ez a bringa az apróban, akkor is bejött sokaknak
Én hirdettem akkor is , de aki fixre jelentkezett , hogy elviszi a következõ héten (ekkor levettem a hirdetést) azt utána elérni sem lehetett... nem akartam még1x feltenni mert elvitték amit kiszemeltem.
:'( TestBike Fotó - Rezesa Road Ride (Rézpina) - kerékpár kép, fotó
miért mindig a legszebb bringák azok, amik kicsik? Nb, erre szokta mondani egy ismerõsöm, hogy "elvesztegetett lehetõség. Ebayen vagy lfgss-en másfélszer ennyit kaphatna.."bárki viszi-veszi, ennyiért jól jár vele. max. a vázat cseréli batárabbra, ha szilfatermetûbb a leányka-legényke, aki elviszi.
Nem nagyon értek az ebayhez
Amúgy szerintem arányaiban az 53-56-os méretû országútik a legszebbek. A kisebb vázméretek nagyon beülnek a kerekek közé , a nagyobb vázméretekhez mérten meg picinek tûnnek a kerekek. De persze ez csak szubjektív.
A morcos.
Írta 2013. október 09. - 13:50
valaki keresett 53-as bringát, itt egy (igaz, 54-esnek van hirdetve, de lehet hogy a felsõcsõ 53)
Razesa Ultegra Tricolor 600 « kerékpár « ORSZÁGÚTI / CYCLOCROSS KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
:'( TestBike Fotó - Rezesa Road Ride (Rézpina) - kerékpár kép, fotó
miért mindig a legszebb bringák azok, amik kicsik? Nb, erre szokta mondani egy ismerõsöm, hogy "elvesztegetett lehetõség. Ebayen vagy lfgss-en másfélszer ennyit kaphatna.."
Írta 2013. október 09. - 12:23
Az akkor volt, most most van és vannak egyéb faktorok. A többit elmesélem emailben.Lovassy fel percet, Der egy percet adott Havasnak az egyenkenti idofutam OB-n. (Der Fejestol fel percet kapott.)
Es akkor meg csak az idoket neztem, SEMMI mast.
A sebesség mindent megold.
Írta 2013. október 09. - 12:02
Es akkor meg csak az idoket neztem, SEMMI mast.
Ugy erzed cak a tuti technika hianya tart vissza teged ezektol az idoktol? Mert akkor szerzek neked jovore egy versenyre valami rendes bringat, hogy megmutasd.
Írta 2013. október 09. - 11:33
Úgy, ahogy írtam. Lovassy-Dér ideje messze van a pro contitól, inkább csak egy jó amatõr idõ, két Havas Peti minimum fél percet adott volna nekik.@MJani: Szep tempot mentetek, szo se rola!
Azt hogy kell erteni, hogy tudnad a gyoztes idot? Azert azon meglepodnek, ha mar pro conti szinten lennel. Mi lenne, ha meg edzenel is ugy...
Írta 2013. október 09. - 11:18
Azt hogy kell erteni, hogy tudnad a gyoztes idot? Azert azon meglepodnek, ha mar pro conti szinten lennel. Mi lenne, ha meg edzenel is ugy...
Írta 2013. október 09. - 09:43
Írta 2013. október 09. - 08:21
vlmi ilyesmit akartam én is írni.
Írta 2013. október 09. - 08:16
Írta 2013. október 09. - 05:54

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére