"must share"..
Ma megérkezett (vagyis az értesítő alapján ma vettem át) egy szép pár fvk. A legjobb, hogy nagyon nagyon erősek a kattanások, teljesen más érzete van.
A Modolo 315 grammos kormány 256 grammosra cserélésével és az 530 grammos fékváltókar-pár 400 grammosra cserélésével most biza jóság van.
Bandázs felfejtése szakadásmentesen sikerült, hála' a jó öreg WD-40-nek (BBB-BHT01, gusztustalanul erős a ragasztója).
A setup így annyit változott, hogy a korábbi record-chorus-athena fékváltókar átadta a helyét egy record titaniumnak, a kormány meg BBB-BHB03 fastbar lett. Nekem eddig tetszik a változás, a váltókar belsőségei sokkal frissebbnek hatnak, a gumiborítás meg fényévekkel szebb (apró szakadás van csak rajta, sok helyen még "bőrös", azaz érdes felületű, és abszolúte nem nyúlik-nem ragad)
http://www.flickr.co...57638374775884/
egyedül a bowdeneket kellett rövidebbre vágnom meg a házakat, mert az új kormány-fékváltókar beállítással kb. 5 cm-el kevesebb is elég lett.
Szóval, szép kis Cockpitem lett, még amire várok egy San marco Concor Light nyereg, brutál 1500 ft-os áron.