Üllő vége-Ócsa-Bugyi-Kiskunlacháza eleje vagy Bugyinál le az 51-es útig.Mindkét etap kb 40km és teljessen sik.Az aszfalt minösége jó de Ócsa után és Bugyi elején van kb 1-1-2km rossz rész.Az 51 es ut felé hosszanti irányba van felmarva az ut de nagyon jó. Bugyi után lehet menni balra Kúnpeszér felé is,ez kb 45-50km-es etap lenne,tükör aszfalt de nem tudom,hogy teljessen Kúnpeszérig e mert kb 1km után megfordultam.
Köszönöm az útvonalat, nekem is kellett éppen egy ilyen:)
Nekem annyi lenne, hogy 2005óta spd rendszert használok és idén úgy döntöttem váltanék, csak nem tudom spd-sl vagy look legyen a befutó. A boltos azt mondta nekem az országútira look való, vegyem azt. Ez nem kielégítő érv nekem viszont.
Mi a használatbeli különbség sl és look között? melyik pedalt lehet spdvel összevetve könnyen oldani? Azt olvastam az sl "cleat"-je tartósabb, cserébe drágább, ahogy nézem az spd-sl esetén szinte megéri pedál szettet vásárolni és eladni a fórumon a pedált, mert a cleat önmagában összemérhető árú a pedállal, vagy van kompatibilis "utángyártott" másik márka terméke jó áron?
Look és look között van különbség? A keo2 vs keo max között? Milyen szolgáltatásokkal tudnak többet a drágább look-ok a belépő szintű modellekhez képest a tömegen kívül?
Azt már sikerült kigooglizni hogy a régi look delta és a keo most nem kompatibilis de van még más rendszerszintű eltérés?
Ne haragudjatok a sok kérdésért!
Edited by _A, 2014. May 29. - 19:51.