Tudom, hogy páran használtatok michelin pro3-at. Valakinek sérült már meg a szövet? Kijött ilyenkor a lyukon a belső? Azért kérdezem, mert elég kevésnek tűnik a 110tpi. Pl egy 330 tpi-snél 3mm-es szakadásnál sem jön ki a belső. A pro4 jobb vagy rosszabb lett?
Nekem sosem volt még ilyen problémám, nem sérült a szövet egyiken sem..
pro4-ről egyelőre nem tudok nyilatkozni, talán 2 év múlva elfogynak a 3-as külsőim...
sziasztok,
országútin szeretnék kormányt cserélni (keskenynek találom a mostanit=40cm) és ha már cserélek olyat szeretnék, amin nem dudorodik a bandázs alatt a bovdenház.
érdemes szerintetek belső bovdenezésű országúti kormányban gondolkodni, vagy elegendő egy olyan, amin van a bovdenháznak készített vájat (syntace racelite cdr-t néztem ki sram force-hoz).
nem vagyok egy Greipel, de azért szempont a tartósság és a megbízhatóság...
illetve: kifejezetten kényelmes pozíciót szeretnék, 170cm magassághoz sok lenne a 44-es (a 40-42-44-46-os sorból széltől szélig mérve) vagy elmegy még? más bringákon bejött a széles kormány.
köszönök előre is bármilyen tapasztalatot,
üdv, tg
41,5cm a "vállcsontszéleségem" és 44-es kormányom van. hegyen(ami azért van a környékünkön) jó hogy szélesebb, síkon meg bután tartom a csuklóm, és kb olyan mintha 40-es kormányom lenne, szerintem nyugodtan megveheted a 44-est
Andris_savaria módosította - 2014. június 02. - 21:27