@don: 2009 ota vannak ilyen kartonvillaim, nem marodik be... Meg utanallitani sem kellett soha. Nyomat se nagyon latni a csapagynak a kartonon.
Jo anyag a karton!
>"sztem nem fura. írta,h nem kapni normális villavállat acélhoz. a kartonhoz nem ért. így keresett egy olyan villát,ami megfelel neki."
De hat o az acelmagus, ha o nem tud rendes acelvilalt csinalni, akkor ki tud? A tomegtermek Reynolds villa a jo?
a villavállakat (muffokat ) nem a vázkészítők gyártják. sajna nem tudom miért nem talált megfelelőt. a reynolds meg azért tetszett meg neki,mert több féle utánfutással gyártották ezt a villát.
az jó,ha ilyen f@szán müxik az ilyen kialakítású kartonvilla. remélem beválik. azért fura nekem,mert én még úgy tanultam,h a villavállon tökéletesen fel kell,h feküdjön a kormánycsapágy alsó gyűrűje (amin közvetlenül a csapágygolyók "futnak"). http://www.parktool....ting-tool-crc-1 egy ilyen szerszámmal kellett elvégezni a műveletet. láttam már sok olyan villát amin ezt nem csinálták meg,és hiába raktad össze,nem volt központos. így egy ponton szorult,egy másikon meg lógott a villa. ezen a kúpos (igazából nem is kúpos,csak nem tudom a megfelelő kifejezést rá) nem tudom,h mennyire tud hosszútávon ez megvalósulni. a másik,h úgy tudom a karton nem szereti a mechanikai sérüléseket. ha egy ilyen villán bemaródik,akkor az már nem lesz tökéletes.

Sign In
Create Account

Back to top