Ma batyogtam a 35-ösön szépen városkánk felé, szokás szerint óriási forgalom, én meg haladok békésen a fehér vonalon kívül.
Feltűnt két rendőrbácsi, intettek, az egyikük elindult az út felé. Melléértem, de csak biccentett, egy közeledő autóst állított csak félre. Nem lett volna vicces helyzet, ha nem egy kerékpározást tiltó táblától 10 méterre történik, de errefelé kb. nem nézik, amíg normálisan közlekedsz.
Még valami: szerzek egy kis krabonhomokos pasztát a stucnimhoz. Mintha az elmúlt hetekben a kormány kissé "lefittyedt" volna, visszaállítottam úgy, hogy a fékváltókar fogás vízszintes legyen, s rátéptem annyira a csavarra, amennyire bírtam erőből, de extrának azért jó lesz egy kis súrlódás-növelő adalékanyag. Meg amúgy is féltem a kormányt, mert hiába volt csak 3ezer ft új állapotában (BBB megnemmondommilyen) de összesen 256 gramm az egész, s nem szívesen roppantanám meg a befogórésznél. Egyébként kellemes darab, esése elég nagy, ellenben nem túl nagy az előrenyúlása, hajlítása ugyanaz, mint a Modolo Q-evennek volt, de attól sokkal merevebb, (bár tud hajolni rendesen.) és kompaktabb valamivel. Nomeg a Modolo 315 gramm volt, igaz, 2 cm-el szélesebb és 2.5 cm-el nagyobb az előrenyúlása ![]()

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére