hajtókar lehúzó? ezt nem értem. nem egy 10-12 körüli inbuszkulcs kell a szétszedéséhez? vagy a csapágyat is le kellene bombázni a tengelyről?
ilyesmire gondolsz? http://pardo.net/bik...um-crankset.jpg
sAJNOS a PT-nél 14mm-es imbuszkulcs kell, de az kevés. Ugyanis a nem-hajtásoldali kart nem tudod levenni hajtókarlehúzó szerszám nélkül, a csavar nem önlehúzós. Szeretik a szerelők, ld. pár hete írt kommentem az UT vs. PT kapcsán. Nevet írok, vagyis boltot, mert Debrecen (szvsz..) legjobban felkészült és legjobban felszerelt boltja (Regina) sem tart ám hajtókarleszedőt. Mikor az UT csészét csavarta be "Zozoba", kollegája csak annyit mondott, hogy a "franc se fog venni azért 20ezer ft-os szerszámot, hogy százévente egy PT-s gépet behoznak a boltba."
http://forum.bikemag...dent/?p=1200375
"Váltottam pár szót a szerelőkkel, s mondták, hogy PT-hez hozzá nem nyúlnak, vagyis, nem igazán van hajtókar-leszedőjük. Kicsit furcsa, mert olasz középrészhez menetvágó az van, pedig arra ritkábban van szükség, mint PT hajtások leszedésére, de ez van.
Ha tovább folytatja a "garázdaságot" a campag hajtókar téren, a 2007-2010 közt gyártott UT hajtások árai jól föl lesznek pumpálva. Meg sokan vesznek majd Fulcrum hajtásokat. (Az alap Fulcrum modelll olcsóbb, mint mondjuk egy PowerTorque alu Centaur, s akiknek már megvan az UT csésze, nem kényszerülnek arra, hogy még azt is külön vegyenek. )
"
szóval kb. huszonhatezredik alkalommal gratulálok a Campagnolonak, hogy egy jól működő és sokat dicsért rendszer mellé sikeresen behozták a PT-t. Revomagon GrenTamas is kifejtette a véleményét a témában, érdemes elolvasni, mert minden szava gyémánt.
No, ez van. Szívesen segítenék, de Nyíregyházán nem igazán ismerek szervizeket, plusz nem hinném, hogy azok jobban fel lennének szerelve (példának okáért, volt, hogy egy nyíregyházi ismerősnek fel kellett frissíteni pár középcsapágyház menetet régebbi olasz vázakon. Persze, hogy Regináékhoz vitte, mert nekik van olasz középcsapágyházhoz menetvágójuk, de a elgtöbb szervizben ugyebár nincs.)

>a bolt nevének feltüntetését meg vállalom. érdekem nem fűződik a reklámozásukhoz, de tele van a kibaszott internet különféle negatív kritikákkal, szeretném, ha lenne pozitív csengésű is!<
Edited by Vejne, 2014. July 01. - 07:59.