A különböző kormány hajlítások és méretek egész más fkv. pozíciót eredményeznek.
Itt egy nagyon jó összeállítás, sajnos 2009 óta nem frissítették, érdemes végigpörgetni a modelleket és mintát adathat az "optimális" elhelyezésre, függően hogy milyen típust használsz:
http://ruedatropical...p-bar-geometry/
A ma divatos compact kormányoknál a standard pozíció enyhén lejtő felső él, amibe kb. vízszintesben csatlakozik az fkv., a kar pedig kb 90 fokot zár be a talajjal.
Persze egyéni anatómia adottságok miatt pár fokos eltérések beleférnek, ha ennél nagyobb kell, akkor vázméret / geo probléma merül fel. Fénykép alapján okosabbak lennénk.
Hogy először hosszúnak érzed az outit az nem feltétlenül probléma, főleg ha MTB-nen nem verseny pozíciót használtál.
cyclocrosshoz lenne kerdesem...
1. mi az optimalis szoge a koskormanynak? valami kiindulasi pont kellene, amit kiprobalok.
2. megneztem jopar gyari kepet, es a fekvalto altalaban magasabban van, mint nalam. ezt csak ujrabandazsolassal lehet allitani?
egyelore ugy csinaltam, hogy a fekvalto gumis reszenek hatso resze legyen kb vizszintben (igy kicsi felfele all a kormany), a stucnit megforditottam, de meg igy is picit hosszunak tunik, pedig m/l a bringa merete 185 centimhez. ez csak vmi rossz montis beidegzodes?