Mert ekkor a csapat egy része elöl, a másik hátul, én meg középen voltam.
Egyébként páran összeálltunk akinek volt valami fogalma a kerékpározásról, de a véletlenül közénk keveredő balf@szok (amatőrnek ne nevezzük őket, mert ezt a kategóriát sem érdemlik meg) folyamatosan szétzúzták.
Biztosan ott volt köztük a Màrkus Jani nevezetü egyén demoralizálni aki írta is számtalanszor a blogjában hogy idézem:"Molnár Pisti és én egyből indultunk utána, Pisti segített neki, de én az elmúlt versenyek után nagyon passzívan viselkedtem, érjék utol saját erőből Atist." meg hogy: "gondolom azt hitte, hogy gondjaim vannak és örült tempóban elkezdte húzni a sort, majd csapattársa ugyanezt tette. Persze azt nem vették észre, hogy én már rég szélárnyékban voltam, aztán amikor elsavasodva kiálltak elölről Atis lószolt egyet és elment tőlük, erre elkezdték üldözni, de nem közeledtek és egy percen belül már én is indultam." meg ilyenek hogy:"Senki nem ment fel velük, úgy látszik nem tudtak, a sor elején helyezkedtem és lassítottam a mezőnyt, hogy el tudjanak távolodni, aztán páran üldözni kezdték őket, de végig ott voltam elöl és ahogy előre kerültem fogtam a mezőnyt." meg ilyeneket csinál hogy:"...ezért nem igazán tudtak eltávolodni, pedig mi Arany Gabival próbáltuk lassítani a mezőnyt", meg ilyeneket: "...Bakterral mi csak lógtunk rajtuk, hiszen volt elöl emberünk, meg nem mintha tudtunk volna vezetni nekik a hegyen."
Szóval szerintem belefutottál ebbe a hivatásos lassítóba, nem b@lfasz volt hanem zseniális taktikus. ![]()

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére