Itt az elmúlt három nap esős volt, de nem is kicsit. Hétvégére jó idő, meg a hosszú hétvégére is! Utána meg óraállítás.
Télire le lészen téve majd az országúti úgy szinte teljesen. Nem fog változni a felállás, csak felkerül 1-2 dolog a kényelem fokozása végett (hosszabb stucni, más kormány, fokozatmentes nyeregcső, újrahúzatom a nyerget cipőjavítóbácsival, a lánctányérok közé dobálódik némi hézagolás, hogy használhatóbb legyen a 8s rendszerrel, etc)
A bowdenezés jó kérdés, most van 2 csomag bontatlan Jagwire szettem is (igen, a kínai ebayes, amit 2000-3000 ft közt lehet megvenni) de nem érzem romlottnak a váltásteljesítményt annyira, hogy megfontoljam az átkábelezést. Csak hát, ha úgyis kormánycsere-fékváltókar reparálás lesz, akkor a legegyszerűbb ezt kicserélni.. 
Jövőre talán tényleg jó ötlet lenne egy kerékszett beszerezése még pluszba,enni nem kér, és sosem gond, ha van tartalék, vagy más karakterű kerékszett is a háznál. Amúgy, ha valaki csak téli bringához, vagy edzőbringához keres most kerékszettet, szerintem ez sem rossz:
http://apro.bikemag....t-l255615.html#
serdülő használhatta? Akkor talán nincs legyalázva semmi, szépen forog, és a fékfelület se néz ki rossznak. Imádom ezeket a sötétre anodizált, alacsony peremes felniket (Ambrosio Élite Durex, Open4CD, MA40, WolberTX2.. nagyon adja a megjelenés)
Csak nekem ez már a gyanúsan olcsó kategória, mert a tricoloros kerékszettek is 25 körül mennek, ez meg 65-ös..