Köszönöm az infót!
Focus AX 570mm/CX 577mm felsőcsővel jön. Most 590mm felsőcsöves országútim van. Eddig két nézettel találkoztam a cx vázméretezésről. Többnyire legyen ugyanakkora a váz, mint az országúti, csak -10mm stucni hossz, +10-20mm hézagoló a stucnia alá. A másik pedig egy számmal kisebb vázat mond. Én inkább az azonos méretre szavazok.
Másik dolog, hogy húzzák az ember orra előtt a mézesmadzagot. Karbon váz, tárcsafék, külső-belső bodenezés, tengely kialakítás stb. Még nem tisztult le teljesen mi is lenne jó nekem. Lehet túlpörgöm:) A 300000Ft+ pénz azért nem kevés. Ez lenne életem első új bringája.
Jelenleg sok gyártótól nézegetek. Cannondale-re csak azért gondoltam, mert a vesekőrázó Merida 904 vázam után a jelenlegi '01 R1000 egy fotel kényelmével bír.
Jó lenne egy olyan gépet lőnöm ami adja az "a francba is, ezt így is lehet csinálni" érzést. Ilyen volt a váz és egy téli ruha legutóbb.
A szürke betűszín meg csak prohardver olvasás hozadéka. Bocsánat:)
Szerintem a felsőcső alapvetően legyen ugyanakkora, mint az outinál, ha nem akarsz versenyezni. A váz meg karbon. A kanti lassan el is fog tűnni, két év múlva valószínűleg már csak mutatóban lesz itt-ott, de attól még elég jó. Bovdenvezetés, átütő tengely stb stb meg marketing. Biztosan jobb, szebb lesz tőle a bringa, de hogy ezt érezni is lehet-e, az már másik kérdés. Attól még persze érdekes lehet, de túl sok pénzt nem adnék ezek miatt.

Sign In
Create Account

Back to top