hát debrecenbe amúgy is el kellett volna jönnöd. Errefelé elég sok Wilier van, pár Kuota, Fuji, Pinarello, Bianchi, Stevens, Trekek tömkelege, Olmo is akad hehe. Nomeg Kellys és Gepida is, nincs azokkal sem baj. Ami kicsit irritál, a sok neonlibazöldes babakék fisszátó 40 magas felnikkel színesküllő-színesnippli, csicsacuccok a legalja vázakon.
Bár van két nagyon igényes SS masina, egy De Rosa SLX csövekből és egy Columbus SL csöves Cicli San Marco. Mindkettő patent váz, ádobókonzol-váltócsonkok-váltótartó fül intaktan meghagyva, belső váltó-fékbowden vezetés, agyongravírozott támvillák-fékhidak-villavállak, columbus-de rosa papucsok, a de rosán eredeti festés (mélykék!) és igényes alkatrészek. hmmm.. >azért említem őket egyszerre, mert ffi-nő páros "hajcsaőtet", egykepár<
Bocsi, de szerintem drágán vetted :\ 11-25-ös sort minek? Kompakt hajtókarod van? síkra a 13-26 53-39-el ideális, de még az 50-36 egy 12-25 párosítással is remek.
a 11-es kezdő lánckerék hobbiszintre, vagy örömtekerésre fölösleges. Maximum, ha sokat lejtőzöl és nagyon erős-bátor barátokkal mész.
170 cm-hez még talán kicsit nagy is az M-es, bár nem tudom.
http://www.bikeexpre...k_kep/435_2.jpg
határeset
pár cm-rel alacsonyabb vagy, és máris S-es váz lehet a jó.
Edited by Vejne, 2015. February 02. - 19:32.

Sign In
Create Account

Back to top