érdekesek ezek a bringás cipők,talpbetétek. egyenlőre még nem tudtam hosszabb távon kipróbálni a sidi cipőm. csak görgőztem vele,de úgy tűnik,h a speci talpbetétjével jó páros lehet nekem. a speci csukám,a saját betétjével meg nem volt annyira kényelmes. lehet,h a talp dőlése,és a talpbetét emelése már sok volt nekem. na mind1. majd kiderül. a sidi az ünneplős bringához való,így majd csak kb 1 hónap múlva derül ki,h valójában jó e ez a felállás.
más. időnként látni,h használt felniket árulnak. az áruk,most mind1. ált. a következő szöveg olvasható: szép,megkímélt állapot. hasonlók. ok. lehet látni a kopást,de azt,h mennyire deformált,v milyen feszültség lehet a felniben,azt a kutya nem mondja meg. csak ha már be van fűzve. sztem tök lutri használtan felnit venni. nekem kicsit olyan,mintha vlki használt sort,és láncot árul. nekem van itthon mavic gp4-es,szingós felnim,de eszembe nem jutna eladni. volt már befűzve,és csak akkor látszódott,h nem tökéletes. így ránézésre jobb állapotúnak látszódik,mint pl a Bianchi-mban lévő abroncsok.
Edited by donciccio, 2015. February 13. - 09:20.