Fura dolgokat mértem pár hónapja. (Vigyázat, a nyugalom megzavarására alkalmas poszt következik!)
Monti vs. "oúti": http://forum.bikemag...opik/?p=1212283
Mérési hibával együtt is kb. 5, maximum 10 Wattnál nem vész el több a montis XC bütykös gumival az országúti slickhez képest, HHH aszfalton méregettem, mindkét bringán Watt-mérővel. Ezek után a 105 vs. Sora és társainál sem hiszem, hogy nagyon maximum 1-2-3 Wattnál több lenne a diffi - persze minél több komponensről beszélünk, annál több lehet a különbség összesítve, stb. stb.
ez a tema engem is nagyon erdekel... szerintem csinalj egy merest mas sebessegtartomanyban is
mongy 25-30as atlaggal, aszfalton.
aszfalton (25kmh atlag):
montinal anno en olyan 1.5kmh differenciat mertem a 2 bar kornyeki ralph+ron kombo es a kojak 35os (5bar) kozott.
cyclocrossnal olyan 1.5-2kmh differenciat a 3 bar ron mintas cx gumi (35os), es a kojak 35os (5bar) kozott.
terepen (15kmh atlag):
cyclocrossnal kojak 35 slick (3 bar) vs ron 35 (3 bar) kb egal, elenyeszo.
az viszont dobbenetes volt szamomra, hogy a slick szaraz korulmenyek kozott hogy tapadt terepen. megkockaztatom, hogy forgasiranyban kesobb csuszott meg fekezesnel is, felfele meg szinte nem is tudtam kiporgetni (mongy 36/28). persze ettol nem biznam ra az eletemet lazabb talajon, vagy ha kicsit is nyalkas - de siman vallalhato alkalmi terepezesre (cx viszonylatban).
rendeltem 25os gp2 gumit, kivancsi vagyok, hogy itt mit tapasztalok
nem szamitok sokra a kojak utan.
arn módosította - 2015. augusztus 11. - 15:14

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére