Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34346 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Sziasztok

Paran már segitettetek a masik topikban, de felteszem itt is a kérdést hátha valaki nem olvassa azt.
Országúti vázat szeretnék. Kettő maradt a listában:
1. Tarmac sl 4 sport
2. Canyon ultimate cf sl

Szerintem 56-os lenne jó, 182 cm magas átlagos testalkatú vagyok.
Kinek mi a tapasztalata, véleménye.
Előre is nagyon köszi!

ha canyon, megeri csak a vazat megvenni? baromi jo felszereltsegu bringakat adnak jo arban.

• DaveRider kedveli ezt

QuQa

QuQa

fórumtag

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
A specko sulyarol nem talalok sehol sem infót. Mennyi lehet? Csak a vazszett súlya erdekelne.

QuQa

QuQa

fórumtag

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Sziasztok

Paran már segitettetek a masik topikban, de felteszem itt is a kérdést hátha valaki nem olvassa azt.
Országúti vázat szeretnék. Kettő maradt a listában:
1. Tarmac sl 4 sport
2. Canyon ultimate cf sl

Szerintem 56-os lenne jó, 182 cm magas átlagos testalkatú vagyok.
Kinek mi a tapasztalata, véleménye.
Előre is nagyon köszi!

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

Egész szépen néz ki :))

Ez viszont nagyon bejön :) Bár szerintem nagyon előre dőlős 

http://www.maxi-bike...parok/orszaguti

Sleek módosította - 2016. április 10. - 20:44

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Huh ez nagyon nem tetszik kinézetre :(

http://apro.bikemag....s-l337814.html#

? :)

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

ha még belefér a keretbe

http://www.maxi-bike...on-titanium-10s

:)

Huh ez nagyon nem tetszik kinézetre :( 

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

173 cm magas 81-82 kg valamint 80cm az átlépési magasságom. 

ha még belefér a keretbe

http://www.maxi-bike...on-titanium-10s

:)

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

mi lenne, ha a jól bevált recettet követve írnál egy testmagasságot, és mi segítenénk keresni egy decens használtat kb. 180 körül? :)

173 cm magas 81-82 kg valamint 80cm az átlépési magasságom. 

• Vejne kedveli ezt

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Még ezt nézegettem de sokan lebeszéltek róla..  Hobby tekergésre nem tudom mennyire felelne meg.  
http://www.decathlon...id_8322663.html

mi lenne, ha a jól bevált recettet követve írnál egy testmagasságot, és mi segítenénk keresni egy decens használtat kb. 180 körül? :)

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

szép, de drága. 

és pl. elég bajos, hogy terpesztős a hajtás, és a két generációval ezelőtti sorát sem szereti mindenki, a kormány hajlításáról ne is beszéljünk.

140-től többért nem hoznám.

szerk: még bajos lehet, hogy ezt a vázat én úgy tudom, nem a kényelméért szeretik. Túl merev-rideg, főleg, azzal a keveset hátranyúló nyeregcsővel.

Még ezt nézegettem de sokan lebeszéltek róla..  Hobby tekergésre nem tudom mennyire felelne meg.  
http://www.decathlon...id_8322663.html

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

szép, de drága. 

és pl. elég bajos, hogy terpesztős a hajtás, és a két generációval ezelőtti sorát sem szereti mindenki, a kormány hajlításáról ne is beszéljünk.

szerk: még bajos lehet, hogy ezt a vázat én úgy tudom, nem a kényelméért szeretik. Túl merev-rideg, főleg, azzal a keveset hátranyúló nyeregcsővel.

Nem olvastam utána a váznak, de a képeket megnézve nekem is az jött le, az a tám és láncvilla büntetősen néz ki.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

szép, de drága. 

Vejne módosította - 2016. április 10. - 16:14

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

Letezhet... Miert ne? Ha meg megnezed, eleg nyilvanvalo. Ennyi kmel gyk jo ha egyszer olajoztak a lancot, a hajtason es a gumikon is latszik.

Bar gyakran vannak szepitok, hogy alig gurultam vele, meg hasonlok, kozben meg olyan, mintha a kutya szajabol rangattak volna ki. A multkor megneztem egy bringat, amihez kepest az en masfel eves bringam teljesen karcmentes volt (2900kmel), mikozben az illeto allitotta, hogy par szaz kmt ment vele. Durva kmek lehettek azok...

En altalaban vezetem az alkatreszek futasat, es ugy is adom tovabb. Ennyi meg egy butykos hatsoguminal is minimalis hasznalat, ha durvan hasznalta akkor is.

Fotok?

Tessék a link
http://apro.bikemag....ar-l337409.html

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
Letezhet... Miert ne? Ha meg megnezed, eleg nyilvanvalo. Ennyi kmel gyk jo ha egyszer olajoztak a lancot, a hajtason es a gumikon is latszik.

Bar gyakran vannak szepitok, hogy alig gurultam vele, meg hasonlok, kozben meg olyan, mintha a kutya szajabol rangattak volna ki. A multkor megneztem egy bringat, amihez kepest az en masfel eves bringam teljesen karcmentes volt (2900kmel), mikozben az illeto allitotta, hogy par szaz kmt ment vele. Durva kmek lehettek azok...

En altalaban vezetem az alkatreszek futasat, es ugy is adom tovabb. Ennyi meg egy butykos hatsoguminal is minimalis hasznalat, ha durvan hasznalta akkor is.

Fotok?

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

Sziasztok szép napot.

Hirdetnek aprón egy cube országúti bringát  300km vel.

Ahogy néztem 2012 es bringa a festés alapján. Létezhet ,hogy valós a 300 km mert valahol raktáron volt ? Nekem kicsit kevésnek tűnik a km.

Tudom állapotra kell bringát venni csak nem akarok útnak indulni ha már első körben nem írnak igazat róla.

Köszi a segítséget. 

Nem a hirdetőt akarom ezzel bántani csak 4 éves a bringa szerintem.

Az mtb be a legrosszabb évben is kb 1500km t t tettem a hegyekben. Azért fura nekem kicsit.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
No, jokor mondjatok :) majd megnezem eloben.
  • Vejne kedveli ezt

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

szélesedik lefelé az fsa&fizik&syntace&cannondale&giant saját márkás kormánya is :) sőt, sok ricsi is..

olyan tulajdonság, amit egyesek szeretnek, mások kevésbé. 

ave

ave

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.251 hozzászólás

mar lecsaptam az eastonra... eloszor nem tunt fel, hogy karbon. a geoja olyasmi, amilyet elkepzeltem, hogy lesz - meglatjuk :)

Az Easton szelesedik lefele.  Fekkarnal 1.5cm-rel szukebb, mint lent.   Emiatt egy ideig hasznaltam 44-est, de az tul szeles lett, hulyeseg volt.

• Vejne kedveli ezt

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

A syntace elég jó forma, most azt használom, egy baja van, hogy a visszahajló felső rész miatt beleér a felsőívbe az alkarom sprint közben. Viszont emiatt jól lehet rajta könyökölni is.

mar lecsaptam az eastonra... eloszor nem tunt fel, hogy karbon. a geoja olyasmi, amilyet elkepzeltem, hogy lesz - meglatjuk :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

vegulis ilyenek futnak nalam perpill:

ritchey wcs curve (v logic ii)

deda zero100 rhm

syntace racelite cdr

de szimpi, amit linkelsz, csak kicsit dragabb a tobbihez kepest.

ps: az also ar mar nem rossz :)

A syntace elég jó forma, most azt használom, egy baja van, hogy a visszahajló felső rész miatt beleér a felsőívbe az alkarom sprint közben. Viszont emiatt jól lehet rajta könyökölni is.

• Vejne kedveli ezt

A sebesség mindent megold.