Szia,
Nem gondolkodtam, ennek ok, hogy nem is nagyon hallottam ezekről. Érintőlegesen Merényiről igen, de azt hittem csak acél vázat csinál.
Igen, általában acélt készít mindenki akit írtam, nálunk nem nagyon van szerintem más. Amúgy baj, ha acélból van? mit vesztesz vele karbonhoz képest? max 5-700g, az kb. semmi. Cserébe lesz egy méretre szabott vázad, ami olyan lesz amilyenre szeretnéd. Ne érts félre nem rábeszélni akarlak de az utóbbi időben eljátszottam én is a gondolattal, hogy építek / veszek egy új outit és nekem egyre szimpatikusabb ez a vonal - leginkább Kurtz vázait néztem.
Ehhez persze kb. pontosan tudni kell, hogy mit is akarsz - én pl. nem akarnék az új vázamba se press-fit középrészt, de minőségi új vázat szinte csak ezzel a rendszerrel csinálnak, a sima BSA menet teljesen eltűnt, részben érthető okok miatt is. Nekem nem barátom még a belső bowdenezés sem, bár jól néz ki az tény.
Itthon Tóth Andris megy nálunk versenyeken custom acéllal, nem is rosszul. Ez meg egy cikk a témában: http://www.lebidon.n.../kurtz_interju/