Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Országútikról mindent

* * * * - 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34322 hozzászólás a témában

johnyiron

johnyiron

törzsvendég

• fórumtag
  • 475 hozzászólás
Vinkler!
Mikor lesz kész a superbájkod?
Ezzel a versenyek után odagurulsz a szurkolóid elé, behúzod az elsõ féket, 53X11, és csak égeted a hátsó gumit, csak égeted, csak égeted, csak égeted...:clap:
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"

johnyiron

johnyiron

törzsvendég

• fórumtag
  • 475 hozzászólás
Féket olajozni?:D
Én most huzaloztam át új teflonosra mindent, bowdenházzal együtt cserélve.
Érezhetõ a különbség pedig semmi gondom nem volt a régivel, mégis...
A kosz esetleg bemászik a bowdenházba a végén összegyûlik, esetleg a bowden "kiszõrösödött", nem elég erõs a rugó a fékben és nem tudja visszahúzni.
Ezt csak akkor tudod meg, ha kikötöd a bowdent ahogy fenntebb javasolták.
Üdv.
Jóidõmikorleszmára***vaéletbe?
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás

Sziasztok!

Mi a teendõ akkor ha beragad a fék (Sora) ?
Tönkremehetett benne a rugó ?
Próbálom olajozni kisebb nagyobb sikerrel.

Jaja nekem is volt ilyen és a bowden volt a ludas....

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás

Szerintetek egy jó idõfutamgéphez kell még a kormányon kívül valami extra egy normál országútihoz képest? váz?villa? stb

Hát szerintem, ha nincs túl sok pénzed rá, akkor a kormányon kívül az áttételt és a kerekeket kéne lecserélni. A váz szerintem maradhat, ha csak nem tudsz sokat költeni rá....

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Sztem vedd ki a bowdent belõle. Lehet, hogy az ragad nagyon a házba. Ha nem, akkor legalább látod, hogy maga a fék szabadon mozog-e, hogy húzza a rugó stb.

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Sziasztok!

Mi a teendõ akkor ha beragad a fék (Sora) ?
Tönkremehetett benne a rugó ?
Próbálom olajozni kisebb nagyobb sikerrel.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Szerintetek egy jó idõfutamgéphez kell még a kormányon kívül valami extra egy normál országútihoz képest? váz?villa? stb

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
eeasy

privit küldtem.
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
okok
Megkérdem, aztán írok...

eeeasy

eeeasy

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

eeeasy

akkor az apróban van egy ill 2 full Edge szettes bringa 20 ezer környékén.
max, a több részt eladod róla , a szettet meg megtartod.
full Miche szett nem érdekel akkoriból?? :)

jaja, láttam én is apróban, de azok már használt alkatrészek, így kiestek. melyik miche szett, használt, milyen állapotban és mennyiért?

eeeasy

eeeasy

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

Én egy superbe pro hátsó váltót nyúzok vagy 10 éve! A mai napig tökéletesen mûködik no comment.
Egyébként itt a helyi brinyósboltban van egy pár superbe pro cucc, csak sztem baromi drágán.... (hajtókar váltó..)
De lemegyek megkérdedzni, hogy van e más cucca is...

köszi, ha megkérded, egyelõre érdeklõdés szinten, nem szeretném elkötelezni magam.

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás

Neem, anyiért télleg jó. Egy nagyon zöld váz fél millió kb, szal ehhez még kapsz egy csomó kincset, szinte ugyanannyiért, akkor az nagykirályság :bananadan

Nagyon zöld váz?

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
eeeasy

akkor az apróban van egy ill 2 full Edge szettes bringa 20 ezer környékén.
max, a több részt eladod róla , a szettet meg megtartod.
full Miche szett nem érdekel akkoriból?? :)
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Neem, anyiért télleg jó. Egy nagyon zöld váz fél millió kb, szal ehhez még kapsz egy csomó kincset, szinte ugyanannyiért, akkor az nagykirályság :bananadan

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás

Ne má! Ne legyetek ennyire korlátoltak! Annyit szerettem volna mondani, hogy az egy igazi olasz váz. Igazi olasz bicikli csak akkor lesz belõle, ha olasz alkatrészekkel szereli. Nem mondta senki, hogy az jobb, vagy olcsóbb. Nem is biztos, hogy olasz gépet akar. Csupán a feelingrõl írtam. Nem azt, hogy szar a Dura. Isten ments. Összehasonlításképp azt akartam kifejezni, mintha vennél egy Ferrari karosszériát, majd bele egy Audi motort, mert erõsebb. Csupán feelingrõl írtam. Nem akartam technikai kérdésekbe bonyolódni senkivel!

Szerintem a Shimano cuccok is baromi jók, én spec sosem használtam Campát, csak amikoir kipróbáltam egy két brinyót, ez most ilyen feelingre megy, de szerintem bejön...
Egyébként a váz olasz, a kerekek olaszok, a szett olasz, a nyereg olasz a kiegészítõk olaszok.. :D
Nem tudatos, így jött ki!

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás

gyüyteménybe lessz? mert amugy ezek elég közepes cuccok. meghát kormánycsapágyból van választék és mind 1 milyen.

superbe pro viszont nagyon zsir alkatrész ha szerzel soha ne add el:)

Én egy superbe pro hátsó váltót nyúzok vagy 10 éve! A mai napig tökéletesen mûködik no comment.
Egyébként itt a helyi brinyósboltban van egy pár superbe pro cucc, csak sztem baromi drágán.... (hajtókar váltó..)
De lemegyek megkérdedzni, hogy van e más cucca is...

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
Na jó nem borzolom az idegeket. A komplett bringa azokkal amilet linkeltem 450 alatt fog megállni. Szerintem gyönyörû és annyira nem is szar cuccokkal van felszerelve. Ennyiért is sok? :D

eeeasy

eeeasy

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

gyüyteménybe lessz? mert amugy ezek elég közepes cuccok. meghát kormánycsapágyból van választék és mind 1 milyen.

superbe pro viszont nagyon zsir alkatrész ha szerzel soha ne add el:)

igen, gyûjteménybe menne

Técs

Técs

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Nehezen akarok elszakadni a 20. hozzászólástól:offtopic:

Técs

Técs

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Ja. Nem Hont hanem Font Ferenc. Megvana tel száma is. Ha még érdekel Bloke,írj privit, nyilvánosan nem akarom leírni. Egyébként én olyan vázra gondoltam, amibe elõre és hátra is kis méretû triatlon kerék megy bele, mert a többi hozzászólásból mást vettem ki. De lehet hogy van neki olyan is.