Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Országútikról mindent

* * * * - 3 votes

• Please log in to reply
34355 replies to this topic

johnyiron

johnyiron

törzsvendég

• fórumtag
  • 475 posts

Odafele majd kidobtam a tüdõm. (Meg visszafele is, csak akkor gyorsabban :)) 31:44 Úgy összeségében elégedett vagyok magammal, de azért van még hova fejlõdni rendesen! Ja, meg montival voltam, így azért húzósabb. Mennyit mentél?

Én 30'52" (pont 35 átlag)....
Ez még nagyon idegesítõ de hagy szabadkozzak: ez volt az elsõ kinti edzésem!
Úgy ültem a bringán mint az a bizonyos majom a köszörûkövön, kacsáztam össze vissza, stb...
Ráadásul amivel görgõztem az 4 cm-el(!) nagyobb váz.:but:
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts
Odafele majd kidobtam a tüdõm. (Meg visszafele is, csak akkor gyorsabban :)) 31:44 Úgy összeségében elégedett vagyok magammal, de azért van még hova fejlõdni rendesen! Ja, meg montival voltam, így azért húzósabb. Mennyit mentél?

johnyiron

johnyiron

törzsvendég

• fórumtag
  • 475 posts
Hát nem tudom...
Nekem még soha nem volt se drótperemes se szingó 20-asnál vastagabb!
18-ast versenykerékre raktam.
Megvettem amit ajánlottatok: conti 1000-s, 20-as méretben. Kicsit nehéz, de edzeni jó lesz.
Viszont ajánlgatták erõsen schwalbe 20-as kevlárt 4500-ért. Van valakinek tapasztalata róla???
Jó nagy szél volt tegnap a szentendrei szigeten, igaz????
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
18-as gumit évek óta nem láttam, persze nem csoda, ilyet csak a tüköraszfaltos nyugaton és idõfutamra szabad föltenni. Nálunk a 20-as is veszélyes, legfeljebb elõre. Akkora gödrök vannak az utakon, hogy nyugodtan lehet menni mtb-vel is országúton, nem sokban különbözik a tereptõl. A 20-as kényelmetlen is, meg könnyebben lehet vele bukni: kanyarban, salakos, kavicsos, hordalékos részeken. Egy edzõbicajon szerintem simán jó hátra 25-ös, elõre 23-as. (25-ös ritka, de pld. éveken át a Conti felsõkategóriás külsõbõl csak ilyet lehetett kapni)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
pffff

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
ja!
400 000+ hufba.. :(

panizzi

panizzi

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
ez a bringa lesz 300+ HUF-ba ?

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Ohh!
Értem. Csak azért kérdezem, mert most rendeltem meg a bringát Veloce-val és kiváncsi voltam, hogy mi van, ha 2005-ös szettel kapom, de a kerekek nem Campák :D
Ezért akkor mindegy...

potty

potty

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts
Új kereket kapott. Egyébbként ugyanaz, mint a tavalyi.

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
semmi tech?

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Inkább csak az ára. Nem játszanak olyat, mint a Chorusnál, hogy majdnem Rekord, nemmm. Ráadásul tavaly lett 10es...

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Tudja valaki, hogy mi a külömbség a 2005-ös és a 2006-os Campa Veeloce szett között?

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Vegyél 20-622-es Conti Sport 1000-et. Mindenhol ingyen hajigálták volna utánam fél éve, mikor nekem kellett gumi, mert ember nem vesz olyan kicsit. Tudtommal jó kis gumi. 1000 volt a hugóban, meg máshol is.

johnyiron

johnyiron

törzsvendég

• fórumtag
  • 475 posts
Köszi a segítséget, ezeket felhívom.
Nem nagyobb, hanem 18-, 19-, 20-622-es kellene! Habár a 18-ról jobb ha már most leteszek...
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts

Szerintem elõször hívj föl egy párat, mert ilyenkor lehet, egy sem lesz az általad kívánt formációban! Corratec, Nella, Probike, Vár, etc.

szerintem is ezeken a helyeken nézd meg!

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Corratec, Kerékvár, Hugó, Probike, ZöldPont, HajtiPajti, Luongo.

Tessék, ez hét. 1-2 oúti külsõ mindegyikben van, és mindegyiknek fönn van a telefonszáma-címe a neten. Összegyûjtve asszem a kerekpar.lap.hu-n.

Ha 23-nál lényegesen nagyobb kell, az lehet hogy balhés. Telefonálgatni kell.

johnyiron

johnyiron

törzsvendég

• fórumtag
  • 475 posts
Egy sem?? Nekem legalább hat db kell!:wtf:
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,247 posts
Szerintem elõször hívj föl egy párat, mert ilyenkor lehet, egy sem lesz az általad kívánt formációban! Corratec, Nella, Probike, Vár, etc.

johnyiron

johnyiron

törzsvendég

• fórumtag
  • 475 posts
Sziasztok!
Hol nézzek drótperemes külsõt bp-en? Olyan hely érdekelne, ahol nem csak 23-as van ill. egy közül lehet választani és az is rózsaszín.
"Van nálad ragtapasz?"
"Minek?"
"Mindjárt megszakadok!"

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Bizony nehéz dolog ez!
A kormánnyal tényleg van ilyen gond, de ha monti kormányt teszel fel (én is azt tettem) azzal minden ok! Sok sikert!