ahogy olvasgattam visszafelé egy kicsit elbizonytalanodtam, ha lenne tippetek jó lenne: 1.elég sportos vagyok, szal nem az a típus aki belelovalja magát a bringázásba és lenn rohad a garázsban. 2. életben nem fogok versenyezni. 3. szeretek bringázni, de azért módjával, nem 70-80 km-eket, max 30-40-50 . 4. kurva sokat bringázok városban, az összes 80-90% városi. 5. debreceni vagyok, viszonylag nagyvárosi (nem Pest de azé itt is ugyanaz megy) forgalom, kátyú, néha padka mert gyalogosok közt kell menni ha élni akarok 6. gyorsan szeretek haladni bringával és a fizikum is megvan hozzá, baszott nagy muraközi combbal fõkérdés: bizti outi kell nekem és nem valami öszvér?
ciclo cross vagy valami ötlet? vagy outi? thx
Halgass a szívedre!!!
Ha outira vágysz, akkor azt vegyél - a sarki közértig menve is azzal fogod jól érezni magad (mondjuk visszafelé a kg kenyérrel és a l tejjel cikisebb - de még ez is megoldható!).
A napi 40-50 km-t észrevétlenül letekered azzal, hogy ide-oda elugrasz a bringával. És akkor még ott a hétvégi öröm-bringázás, egy jó outival észre sem veszed a 60-80 km-t. Egyszerûen más érzés, mint egy trekking (pláne monti): pl. mész a trekkinges cimbora mellett, õ folyamatosan teker, te meg minden saroknál hajtasz egy fordulatot... Vagy kihasználod a muraközi combodat és akkor huss!
ez olyan, mint egy dögös sportkocsi: nem praktikus, de marha élvezetes. De tényleg csak akkor vegyél outit, ha ez a szíved vágya!
A ciklocrosst én is kipróbálnám. Egy közelítés a c'cross felé, ha az outira a 23-as virsli helyett 28-ast teszel (pl. van Continental 1800 Ft/db, nem egetverõ beruházás) - csak elõtte meg kell nézni, mert nem minden elsõ villában fér el (de akkor még mindig van 25-ös kerék is).