Hát a méretet szerintem olyan 57es felsõcsõ hossz körûl érdemes keresgélniés olyan 110es stucnival. De hát ez nagyon egyénfüggõ. Én pl 183 vagyok és ésn 56,5ös felsõcsõhosszhoz 125ös stucni kb a jó.
Persze a felsõcsõhossz alatt a vízszintesen mért hosszt értjük(mert ugye slppingos vázak is vannak).
Márka szerintem mindegy az állapot a lényeg.
Megoldható hogy legyen fékváltókar egy régi gépen, de nem szokás.
A régebbi vázak acélból vannak, de el lehet lenni velük, sõt inkább egy régebbi szép muffos váz mint egy újabb kidolgozatlan alu.
Villát lehet cserélni persze, de ezek a régi villák, stucnik menetesek az újak meg nem.
Köszi a válaszod.
A méretet megjegyzem, de azért majd kirpóbálom valahol. Azt Bianchi-t nem nézted véletlenül amit linkeltem? Pl. nem vagyok tisztába a váltók hiearchiájával sem. Pl outira Campangnolo vagy Shimano? Ha Shimano akkor pl a Exage váltók milyennek számítanak? Ez a téma sajnos teljes homály..
Nekem a régebbi vázak jobban tetszenek, mert olyan "kecsesek" illetve olyan "töréknyek" tünnek. Szóval az tuti, hogy valami oldschool bringát szeretnék, de azt jól felszerelni. Ezért kérdeztem a fékváltókart is. Nekem az szimpatikusabb valamiért, mint az vázon lévõ váltókarok.