Hát de akkor vinni kell egy tartalék peremes szingót, az meg annyira nem kicsi összehajtva se. De egyébként tényleg az az elõnye amit mondasz.
Viszont 323K13L esetében nem tud felrakni peremes szingót, arra mert a felni is szingós.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Országútikról mindent
Started by
Endroo
, 2006. January 10. 21:34
Posted 2007. September 09. - 23:49
Posted 2007. September 09. - 23:33
nem figyeltem a hírdetést... a lényeg hogy TUFO nak vannak peremes szingói Rutinos emberke seperc alatt felrakja az újjat ha ledefektel ezenkívül tényleg van 1 lötyi ami állítólag jó bár haver lötyivel együtt defektelt... szingó legnagyobb elõnye szerintem hogy 15 barra fel lehet nyomni így mégjobban lecsökken a gördülési ellenálása a guminak. de lehet velem vitatkozni..
Posted 2007. September 09. - 22:30
hûû ezt nem értem.(mondjuk ez nálam nem meglepõ)
Mi peremes szingó? Õ simára gondolt szerintem mert a hirdetésben is sima van.
Posted 2007. September 09. - 21:59
Peremes Szingó......
Posted 2007. September 09. - 21:58
Hát én nem használtam szingót, de gondolom egy defekt is nagyobb gond. Bár mostanában vannak valami löttyök amik használhatóak.
Posted 2007. September 09. - 21:10
Helló!!
Szingónak elõnye hátránya micsoda? olvastam hogy sokat kell vele pepecselni
ezenkívü ?
köszönöm szépen!!!
Szingónak elõnye hátránya micsoda? olvastam hogy sokat kell vele pepecselni
ezenkívü ?
köszönöm szépen!!!
Posted 2007. September 09. - 20:36
A váltást meglehet-e úgy oldani, hogy a fékváltókart a kormány két szélére teszem, hogy ne kelljen a a könyöklõ végébe beépíteni a váltót?
Azért lehetnek problémák. Inkább csak elvi: a kormány csõátmérõje, bár ez valószínõ szabványos. Gyakorlatibb: ezeket általában kormányvégbe dugott fékkarokkal használják, kérdés egy STI-kar a markolattal mennyit venne le a rendelkezésre álló helybõl vagyis kényelmesen meg lehet-e még markolni, mivel teljesen felül nem fogod tudni majd megfogni.
Posted 2007. September 09. - 13:52
tudtommal fellehet... ebben bele van integrálva a stucni szóval egybõl felmegy villára meg lehet úgy oldani a váltást..
Posted 2007. September 09. - 13:20
sziasztok
Nem vagyok egy technikai himalája, így szeretném megkérdezni, hogy egy hagyományos országutira fel lehet-e szerelni a következõ linken látható idõfutam kormányt? (http://www.probikeou...rimax Plus.jpg)
És ha igen hogyan?
A váltást meglehet-e úgy oldani, hogy a fékváltókart a kormány két szélére teszem, hogy ne kelljen a a könyöklõ végébe beépíteni a váltót?
Nem vagyok egy technikai himalája, így szeretném megkérdezni, hogy egy hagyományos országutira fel lehet-e szerelni a következõ linken látható idõfutam kormányt? (http://www.probikeou...rimax Plus.jpg)
És ha igen hogyan?
Posted 2007. September 08. - 22:31
Posted 2007. September 08. - 21:45
Posted 2007. September 08. - 20:01
Posted 2007. September 08. - 17:12
Egyetlen tányért akarok elõre feltenni, ezért a szimetrikus, rövid tengely. Igen, olasz menetes. A csapágy+tengelyt vettem együtt (Matuzék csak nem adnak rossz csapágyat?), a csészék még a régi tengelyhez tartoznak, lehet hogy ez a baj?
köszi,
kz
köszi,
kz
Posted 2007. September 08. - 15:35
Itt valami zavar van.
"A régi tengelyt nem szeretném ss esetében használni, mert dupla fogsorhoz készült" Pedig inkább azt nézném triplához valónak asszimetrikus volta miatt. A triplához viszont 73 mm csapágyházszélesség dukál. Bár a 70-est a 73-assal nem lehet összetéveszteni, mert a 70-es olasz menetes, ezek szerint a tied is, igaz (jobb oldalon is jobbra kell betekerni) ? Úgyhogy leginkább azt mondanám, hogy nem jó csapágyakat adtak hozzá, illetve talán inkább csészéket is kellett volna venni, mert a régiek másméretûek. (Egyben volt a cucc?)
"A régi tengelyt nem szeretném ss esetében használni, mert dupla fogsorhoz készült" Pedig inkább azt nézném triplához valónak asszimetrikus volta miatt. A triplához viszont 73 mm csapágyházszélesség dukál. Bár a 70-est a 73-assal nem lehet összetéveszteni, mert a 70-es olasz menetes, ezek szerint a tied is, igaz (jobb oldalon is jobbra kell betekerni) ? Úgyhogy leginkább azt mondanám, hogy nem jó csapágyakat adtak hozzá, illetve talán inkább csészéket is kellett volna venni, mert a régiek másméretûek. (Egyben volt a cucc?)
Posted 2007. September 08. - 12:33
A helyzet:

A fölsõ az eredeti tengely, az alsó a friss husi. A csapágyház 70 mm széles, az alsó tengelyen a büszke 70-es felirat hirdeti, hogy ilyenhez készült. Legalábbis így vél(t)em. A két tengelyt összehasonlítva látszik, hogy a fölsõn a csapágyfészkek távolabb vannak egymástól. A probléma is itt gyökeredzik: az alsó tengelyt berakva, a csészéket annyira össze kell húzni, hogy a kontraanya alig tud megkapaszkodni a maradék, kilógó menetben. Ráadásul az új tengelyhez kapott csapágyak még alacsonyabbak is, így azokkal egyáltalán nem tudom összerakni lógás nélkül. Mi lehet a kultúrált megoldás? Új, nagyobb csapágytávolságú tengely? Az új csapágyhoz passzoló csészék? Magasabb csapágyak? Miegymás? A régi tengelyt nem szeretném ss esetében használni, mert dupla fogsorhoz készült és nem jönne ki a láncvonal, megfordítva pedig a bal hajtókar kerülne nagyon messzire. Legalábbis szerintem.
Minden építõ ötletnek örülnék.
kz

A fölsõ az eredeti tengely, az alsó a friss husi. A csapágyház 70 mm széles, az alsó tengelyen a büszke 70-es felirat hirdeti, hogy ilyenhez készült. Legalábbis így vél(t)em. A két tengelyt összehasonlítva látszik, hogy a fölsõn a csapágyfészkek távolabb vannak egymástól. A probléma is itt gyökeredzik: az alsó tengelyt berakva, a csészéket annyira össze kell húzni, hogy a kontraanya alig tud megkapaszkodni a maradék, kilógó menetben. Ráadásul az új tengelyhez kapott csapágyak még alacsonyabbak is, így azokkal egyáltalán nem tudom összerakni lógás nélkül. Mi lehet a kultúrált megoldás? Új, nagyobb csapágytávolságú tengely? Az új csapágyhoz passzoló csészék? Magasabb csapágyak? Miegymás? A régi tengelyt nem szeretném ss esetében használni, mert dupla fogsorhoz készült és nem jönne ki a láncvonal, megfordítva pedig a bal hajtókar kerülne nagyon messzire. Legalábbis szerintem.
Minden építõ ötletnek örülnék.
kz
Posted 2007. September 08. - 09:59
Posted 2007. September 08. - 09:44
a karbon vázak kurva merevek és sok tekerés után jól jönne némi kolbászolás.annyira nem kényelmes.
sokat tekerhettel mar carbon vazon, hogy ilyen tapasztalt vagy!
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.
http://soloszabi.blogspot.com
http://soloszabi.blogspot.com
Posted 2007. September 08. - 08:13
Posted 2007. September 07. - 23:46
nézõpont kérdése
de tényleg nagyfreki
Posted 2007. September 07. - 23:24

Sign In
Create Account

Back to top