oké, átolvasgattam végre egy kissé a "lexikonomat"
úgy értelmeztem hogy nekem nem kell szingó merthogy azzt inkább a kökemények(profik) használják...meg ez az idõfutam bringa,kormány mi a búbánat?...javasoltok egy "egyszerûbb" kerékpárt vagy nyugodtszívvel vehetem majd meg ezt a szépséget??
amugy BOCSI...DE ELÉG TANÁCSTALAN VAGYOK...1évembe telt míg rendszeres felhasználoként rájöttem soksok részeletre a mtb világban..és még mindíg fingom nincs sok minderõl..erre most belecsöppennék a kecses szélnyirbáló aszfaltszaggatók világábanaszép...!!!
és õszintén ez a fórum az egyetlen mentsváram...
Szia!
Az enyém a "bordó puccs" és nagyon jó canga. Viszont sajnos már nem eladó

Amúgy a szingó használatváal kapcsolatban: nekem nagyon bejött a tufo, nagyon kényelmes, kevésbé ráz, mint a conti contact, ami majd dupla széles és min. duplán ballonos, és feleakkor nyomáson mûködik (nincs pereme, ugye). Kurva jól tapad, eddig egy defektet kaptam vele 570 kilcsi alatt egy bazi nagy tüskétõl, de a gyári takonnyal 1 perc alatt megjavítottam, azóta is rendesen mûkszik

Viszont egy kérdésem lenne: a kétforgáspontos fékek fékereje mennyivel nagyobb a nem két forgáspontosnál (régi dura ace contra pl. vadi új sora)?
Elõre is köszi a segítséget