Szia!
Az enyém a "bordó puccs" és nagyon jó canga. Viszont sajnos már nem eladóMeggondoltam magam és mégis megtartom, igazából azért akartam csak eladni mert valszeg megyek külföldre hosszab idõre és oda a mindenes trekkinget vittem volna (ez nagyon kihegyezett verseny paripa, sárvádõ rögzítõ szem sincsen rajta), de rájöttem, hogy megbánnám ha eladnám
Amúgy a szingó használatváal kapcsolatban: nekem nagyon bejött a tufo, nagyon kényelmes, kevésbé ráz, mint a conti contact, ami majd dupla széles és min. duplán ballonos, és feleakkor nyomáson mûködik (nincs pereme, ugye). Kurva jól tapad, eddig egy defektet kaptam vele 570 kilcsi alatt egy bazi nagy tüskétõl, de a gyári takonnyal 1 perc alatt megjavítottam, azóta is rendesen mûkszikJah.. és nem nagyon lehet vele felütéses defektet kapni, mivel nincs pereme a keréknek, maga a tartalék szingó meg alig nehezebb, vagy akár könyebb mint egy pótbelsõ + gumileszedõ szerszámok. Szerintem érdemes ilyet venni, már ha eleve szingós a felnid. Peremes szingó meg értelemszerûen csak peremesre megy rá, ez a lényege, hogy nem kell felnit cserélni hozzá.
Viszont egy kérdésem lenne: a kétforgáspontos fékek fékereje mennyivel nagyobb a nem két forgáspontosnál (régi dura ace contra pl. vadi új sora)?
Elõre is köszi a segítséget
hát ez bezony óóóóriási nagy hiba és szerintem egyáltalán nem bánnád meg, hatalmas örömet okoznál vele az új tulajdonosának.. nekem!!!!!!!

mert az egy olyan kerékpár...sírtam is mikor már nem találtam a hírdetést.....módfelett szép

no de ha meggondolnád magad..én vevõ leszek rá

És a reynolds és colombus csöves kerékpárok között milyen lényegi különbség van illetve van még az oria?