hát ez bezony óóóóriási nagy hiba és szerintem egyáltalán nem bánnád meg, hatalmas örömet okoznál vele az új tulajdonosának.. nekem!!!!!!!
mert az egy olyan kerékpár...sírtam is mikor már nem találtam a hírdetést.....módfelett szép
no de ha meggondolnád magad..én vevõ leszek rá
És a reynolds és colombus csöves kerékpárok között milyen lényegi különbség van illetve van még az oria?
Szerintem csináld azt, hogy lemész devecserbe és ott próbálsz meg venni olcsón egy szép darabot A külsõ soha nem tévesszen meg (jó értelemben), pár hónappal ezelõtt kinevettek a barátaim mikor 5 ezerért megvettem egy romos fészer mögül, gumi nélkül, parszt kormánnyal (bár az is ITM volt:) ). Igaz sokat költöttem rá, meg sok idõmbe telt mire összeállt, de megérte és olyan lett amilyennek elképzeltem
Amúgy hogy reynolds vagy colombus, hát szerintem nem sok. Mind a kettõ kurva jó minõség és ennyi
Pl. a bordó puch hátulja nem pattan el az útról bukkanókon, nem úgy mint a trekkingem jóval nagyobb, de névtelen cro-mo váza, pedig azon conti contact 700X37 -es gumi van olyan 4,5 - 5 báron, nem pedig szingó 8-12 báron.

Sign In
Create Account

Back to top